Age of Empires II: The Age of Kings demo downloaden

Inhoudsopgave:

Age of Empires II: The Age of Kings demo downloaden
Age of Empires II: The Age of Kings demo downloaden
Anonim

De demo voor Age of Empires II: The Age of Kings werd uitgebracht voor Windows op 16 oktober 1999, ongeveer twee weken na de release van de volledige versie. Hoewel de demoversie niet langer beschikbaar is bij de ontwikkelaar, is deze nog steeds online te vinden.

De informatie in dit artikel is van toepassing op de originele pc-versie van Age of Empires II. Er is geen demo voor Age of Empires II op PS2.

Image
Image

Waar kan ik de Age of Empires 2-demo gratis downloaden

Je kunt de demo van Age of Empires II gratis downloaden van File Planet en vergelijkbare downloadwebsites. Mogelijk vindt u ook een torrent-bestand van de demo op een torrent-site. Pak gewoon de gecomprimeerde gamebestanden uit en voer het installatieprogramma uit.

Scan bestanden die u van internet downloadt altijd op malware met behulp van een antivirusprogramma.

Wat is Age of Empires 2?

Net als zijn voorganger is AOE 2 een simulatiespel waarin spelers gedurende duizenden jaren samenlevingen beheren. Een groot deel van het voortbestaan van je beschaving is het bouwen van een leger en oorlog voeren met buren.

De originele release bevatte vijf solo-campagnes en een 4-tegen-4 schermutseling-modus waarin de legers van spelers het tegen elkaar opnemen in gevechten. Een uitbreiding genaamd Age of Empire II: The Conquerors, uitgebracht in 2000, introduceerde vijf nieuwe beschavingen.

Wat zit er in de Age of Empires 2-demo?

Oorspronkelijk beschikbaar via de officiële Age of Empires-website, werd de demo ook als cd uitgebracht door een aantal pc-gamingmagazines zoals PC Gamer en Computer Gaming World. Het omvatte de openingstutorial-missie, evenals een willekeurige schermutseling tegen AI-tegenstanders en een multiplayer-game voor vier spelers op een willekeurige kaart.

Age of Empires II vertrouwde op MSN Gaming Zone voor match-matching, en aangezien die service is stopgezet, moet je nu GameRanger gebruiken om het multiplayer-gedeelte van de demo te spelen. GameRanger is een webtoepassing die wordt gebruikt om multiplayer-mogelijkheden voor oudere games te ondersteunen.

Age of Empires II HD en de definitieve editie

De tweede inzending in de Age of Empires-serie was zo geliefd bij fans en critici dat Ensemble Studios in de loop der jaren verschillende verbeterde edities van de game heeft uitgebracht. Age of Empires II HD Edition, die in 2013 uitkwam, bevatte verbeterde graphics voor HD-schermen en matchmaking via Steam. Naast de Conquerors-uitbreiding heeft de HD-editie twee extra uitbreidingen: The Forgotten en The African Kingdoms.

Age of Empires II: Definitive Edition werd in 2019 uitgebracht ter ere van de twintigste verjaardag van de originele game. Bovenop alle eerder uitgebrachte uitbreidingen, biedt de Definitive Edition ondersteuning voor 4K-resolutie, vier nieuwe beschavingen en een gloednieuwe solocampagne genaamd The Last Khans.

Helaas zijn er geen gratis demoversies van de remakes of uitbreidingen van Age of Empires II; het is echter nog steeds mogelijk om de originele demo te spelen om te zien hoe het spel er in 1999 uitzag.

Aanbevolen: