Rapport: gelekte Samsung Galaxy "Bean" -knoppen hebben ruisonderdrukking

Rapport: gelekte Samsung Galaxy "Bean" -knoppen hebben ruisonderdrukking
Rapport: gelekte Samsung Galaxy "Bean" -knoppen hebben ruisonderdrukking
Anonim

Een nieuw rapport uit Korea zegt dat Samsung klaar is om het tegen Apple op te nemen over een nieuw ontwerp van oordopjes dat eruitziet als een boon en actieve ruisonderdrukking zal bevatten.

Image
Image

Een nieuw rapport uit Korea zegt dat Samsung's onlangs gelekte boonvormige oordopjes waarschijnlijk actieve ruisonderdrukking (ANC) zullen hebben, een waarschijnlijke poging om te concurreren met de waanzinnig populaire AirPod Pro-modellen van Apple.

Specificaties: De nieuwe Bean Buds, als we een zin kunnen bedenken, zullen twee luidsprekers en drie microfoons hebben, en zullen iets kleiner zijn dan 28 mm lang en 13 mm breed, met een 26 mm dikke oplaadcassette, volgens het rapport. De Beans zouden ongeveer dezelfde prijs moeten hebben als de huidige Galaxy Buds+, ongeveer 170.000 gewonnen of $ 140 USD. De toevoeging van ANC is iets waar onze recensent op hoopte, maar een hogere prijs verwachtte.

Volgens het rapport zouden de nieuwe Beans ongeveer 11 uur mee moeten gaan als ze zijn opgeladen, wat overeenkomt met de huidige draadloze ANC-oordopjes.

Bottom line: Zonder officiële Samsung-bevestiging moeten alle nieuwe Galaxy Bud-functies of specificaties natuurlijk met een korreltje zout worden genomen. Als ze tot bloei komen, zegt het rapport, kunnen de nieuwe Bean Buds ergens in augustus worden uitgebracht met nieuwe Galaxy Note-iteraties.

Aanbevolen: