Nieuwe Beats Studio Buds bieden geweldige ruisonderdrukking maar middelmatig geluid

Inhoudsopgave:

Nieuwe Beats Studio Buds bieden geweldige ruisonderdrukking maar middelmatig geluid
Nieuwe Beats Studio Buds bieden geweldige ruisonderdrukking maar middelmatig geluid
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De nieuwe Beats Studio Buds bieden de eigen chip van Apple, waardoor synchroniseren met iOS-apparaten eenvoudig is.
  • De ruisonderdrukking op de Buds is een van de beste die ik ooit heb geprobeerd en is ongeveer net zo goed als die op de AirPods Pro.
  • De Buds kunnen de geluidskwaliteit van de AirPods of de AirPods pro niet evenaren.
Image
Image

Er v alt veel te genieten van de nieuwe Beats Studio Buds, die uitstekende compatibiliteit met Apple-producten en uitstekende ruisonderdrukking bieden.

De Buds betreden echter een drukke markt voor oordopjes met ruisonderdrukking, waarbij schijnbaar elk audiobedrijf voortdurend nieuwe modellen uitbrengt. Ik heb onlangs de Studio Buds getest met Apple's AirPods en AirPods Pro. Hoewel de Buds een stijlvol alternatief bieden, kunnen ze de over het algemeen hoge geluidskwaliteit van de Airpods niet helemaal evenaren.

Voor $ 149,99 vallen de Buds tussen de kosten van de goedkopere Airpods en de Airpods Pro. Maar de Buds bieden ruisonderdrukking die bijna gelijk is aan die van de Airpods Pro.

Het beste van de Buds is dat ze, net als Airpods, de W1-chip van Apple bevatten, waardoor deze automatisch kan worden gekoppeld aan je Mac of iOS-apparaat door de hoes in de buurt te houden.

Kwaliteit en uitstraling

De Studio Buds zetten de lange traditie van het merk van hoogwaardige productie voort. Het eerste dat me opviel, was de grote, maar stevig aanvoelende oplaadcassette die lijkt op een langwerpige versie van degene die op de AirPods Pro wordt gebruikt. Het heeft een bevredigende, slipvrije textuur op het plastic en is verkrijgbaar in wit, rood of zwart, passend bij de toppen.

De case biedt draadloos opladen. De Buds beweren tot acht uur batterijduur per oplaadbeurt te bieden, hoewel ik in de praktijk dichter bij zes kon komen. Dit is ongeveer hetzelfde als de batterijduur van mijn AirPods Pro. De oplaadcassette biedt een extra oplaadtijd van 16 uur voor de Buds.

De knoppen zelf zijn licht genoeg in het oor, maar voelen niet zo kwetsbaar aan dat ze breken als ze vallen. De oordopjes bevatten sterke magneten die helpen om ze in de case te oriënteren, een proces dat anders lastig zou zijn.

Ik vond de pasvorm van de Buds iets minder comfortabel voor langere periodes dan de AirPods. De Buds worden geleverd met vervangbare oordopjes in verschillende maten, zodat je kunt experimenteren met een comfortabelere pasvorm.

Het uiterlijk van de Buds is zeker gedurfd als je ze draagt. De apparaten zien er groot uit, steken uit je oren, het bedrijfslogo is niet bijzonder subtiel en de Buds moeten in het oog springen. Of je dat leuk vindt of niet, is een kwestie van persoonlijke smaak, maar ik geef de voorkeur aan het meer minimalistische uiterlijk van de AirPods.

Het beste van de Buds is dat ze, net als AirPods, de W1-chip van Apple bevatten, waardoor deze automatisch kan worden gekoppeld met je Mac of iOS-apparaat door de hoes in de buurt te houden. Nadat ik te veel van mijn leven heb besteed aan het koppelen van Bluetooth-apparaten, is deze functie alleen al voldoende om de Buds een serieuze concurrent te maken die je moet kopen.

Eenmaal gekoppeld, bieden de Buds een levendig geluid voor de meeste muziekgenres. De aangenaam nauwkeurige audioprestaties werden ontsierd door het feit dat de oordopjes een beetje blikkerig klinken in vergelijking met veel concurrenten op de markt, waaronder zowel de AirPods als de AirPods Pro.

The Buds klinken het best bij hedendaagse genres zoals hiphop en popmuziek met een zware basversterking. Klassieke en alternatieve nummers waar ik naar luisterde deden het niet zo goed, en het audiobereik nam sterk af.

Terugslaan op lawaai

De actieve ruisonderdrukking in de Buds is een van de beste die ik ooit heb geprobeerd, en sluit aan bij de AirPods Pro in hun vermogen om geluiden te blokkeren. Terwijl ik in een lawaaierige kamer zat met meerdere mensen tegelijk aan het praten, kon ik hun stemmen blokkeren en me op mijn werk concentreren terwijl ik de Buds droeg.

Image
Image

De ruisonderdrukking kwam ook goed van pas op een warme zomerdag toen ik voor een airconditioner zat en probeerde te genieten van wat muziek. De ruisonderdrukking blokkeerde het gedreun van de airconditioning en de noten van het nummer kwamen duidelijk door.

De ruisonderdrukking kan niet tippen aan de veel duurdere AirPods Max, hoewel de vergelijking niet eerlijk is omdat de Max-headset een geheel andere vormfactor heeft.

Voor wie op zoek is naar stijlvolle oordopjes met uitstekende ruisonderdrukking en een goede batterijduur, bieden de Buds een intrigerende optie. Maar als geluidskwaliteit een primaire overweging is, raad ik aan wat meer geld uit te geven en de AirPods Pro te kopen.

Aanbevolen: