Niets oor (1) Oordopjes bieden ruisonderdrukking voor $ 99

Niets oor (1) Oordopjes bieden ruisonderdrukking voor $ 99
Niets oor (1) Oordopjes bieden ruisonderdrukking voor $ 99
Anonim

Hardware opstarten Niets lanceert op 27 juli zijn eerste draadloze oordopjes, het oor (1), met geavanceerde functies, zoals ruisonderdrukking, voor een relatief bescheiden prijs van $ 99.

Er is niets gesloten over de aankomende draadloze oordopjes (1), maar dankzij een nieuw TechCrunch-interview met de oprichter van Nothing, Cal Pei, hebben we nog een paar details. Het plan was om iets uit te brengen met vergelijkbare functies als de AirPods Pro, maar voor een meer consumentvriendelijke prijs van $ 99.

Image
Image

Volgens Pei zal het bedrijf in staat zijn de prijs van de oortelefoons (1) laag te houden, voornamelijk door zich te concentreren op directe online verkoop (d.w.z.e. rechtstreeks aan de consument verkopen). Zoals TechCrunch opmerkt, zijn er momenteel draadloze oordopjes beschikbaar voor zelfs minder dan $ 99, maar ze bieden geen geavanceerde functies zoals ruisonderdrukking. Omgekeerd zullen de oor- (1) oordopjes drie high-definition microfoons gebruiken om actieve ruisonderdrukking te bieden.

Ondanks de beoogde high-end functies, zegt Pei dat het doorschijnend maken van het oor (1) oordopjes de grootste hindernis is geweest. "Het blijkt dat er een reden is waarom er niet veel transparante technische consumentenproducten zijn", vertelde Pei aan TechCrunch. "Je moet ervoor zorgen dat alles er van binnen net zo goed uitziet als van buiten."

Image
Image

Dit heeft geresulteerd in verschillende ontwerpiteraties voor het oor (1) oordopjes, aangezien Nothing verschillende materialen uitprobeert die zowel stevig als onopvallend zijn.

Van het vinden van de juiste soort magneten tot het kopen van lijm die solide is maar het visuele ontwerp niet verstoort, het is een zeer ingewikkeld proces geweest. We zullen moeten wachten tot 27 juli om erachter te komen of de ambities van Nothing uitkomen.

Aanbevolen: