De 5 beste apps voor iPad Pro Pencil

Inhoudsopgave:

De 5 beste apps voor iPad Pro Pencil
De 5 beste apps voor iPad Pro Pencil
Anonim

De Apple Pencil kan meer dan je ooit had durven dromen met de juiste app. Hier zijn enkele coole apps die de Apple Pencil gebruiken in combinatie met de iPad Pro.

Beste app voor casual kleuren: pigment

Image
Image

Meerdere onderzoeken hebben aangetoond dat zelfs volwassenen baat hebben bij kleuren. Slechts een paar minuten kleuren kan dezelfde voordelen hebben als meditatie, en Pigment zit boordevol functies en patronen waarmee je naar hartenlust kunt kleuren.

Kies uit 24 verschillende soorten potloden en penselen, een onbeperkt aantal kleuren en drie verschillende modi (Freehand, Automatic of Advanced) om je kleurervaring volledig aan te passen. Met een schuifregelaar voor schaduwen kunt u de kleur die u gebruikt donkerder of lichter maken, zodat u de schaduwrijke delen van een afbeelding kunt vastleggen. Hoewel Pigment geweldig is voor beginners, heeft het genoeg functies die een ervaren artiest ten volle kan benutten.

Wat we leuk vinden

Gemakkelijke, informele opties om in te kleuren.

Wat we niet leuk vinden

  • De "Premium"-optie is $ 59,99 voor een jaar, wat te hoog lijkt voor een app als deze.

Beste app voor serieuze artiesten: Procreate

Image
Image

Als het je doel is om je brood te verdienen of serieuze kunstwerken te maken met het potlood van de iPad, dan is Procreate wat je zoekt. Als het gaat om het maken van kunst, heeft Procreate meer dan 136 penseeltypes om uit te kiezen, evenals geavanceerde laagopties. Je kunt je werk ook tot 250 keer 'doen en ongedaan maken', dus je moet nooit bang zijn om een fout te maken.

Procreate is een complexe tool die een behoorlijk leercurve kan hebben, maar de robuuste functionaliteit maakt het perfect voor de grafisch kunstenaar die onderweg is. Het maakt optimaal gebruik van de drukgevoelige streken van de Apple Pencil, dus je eigen vaardigheid en behendigheid zullen een rol spelen bij het uiteindelijke resultaat. De app kost echter slechts $ 9,99 en is in het begin niet duur en geeft je de kans om te leren terwijl je werkt.

Wat we leuk vinden

  • Krachtige functionaliteit voor diepgaande kunstwerken.
  • Zowel voor beginners als gevorderden.

Wat we niet leuk vinden

In-app-aankopen betekenen dat sommige tools achter betaalmuren zijn vergrendeld.

Beste app voor onderweg: DocuSign

Image
Image

Met DocuSign kunt u uw handtekening onder een document elektronisch ondertekenen met de Apple Pencil. Het is gratis te gebruiken en er zijn geen limieten aan het aantal documenten dat u elke maand kunt ondertekenen. Aan de andere kant hoef je ook niet elk formulier te ondertekenen. Nadat u een handtekening heeft gemaakt, past DocuSign deze automatisch toe op de relevante regels als u dit aangeeft.

Wat we leuk vinden

Ondertekening van documenten gemakkelijk gemaakt.

Wat we niet leuk vinden

Beide partijen moeten DocuSign hebben, dus de ontvanger van een document moet zich aanmelden als ze dat nog niet hebben gedaan.

Beste app voor wiskunde: MyScript Calculator

Image
Image

Soms is wiskunde gemakkelijker te doen als je het stap voor stap uitwerkt, maar je wilt toch een rekenmachine. Dat is waar MyScript Calculator om de hoek komt kijken. Schrijf het probleem op zoals je zou doen op een stuk papier, en de app verta alt je aantekeningen in een werkbare vergelijking.

MyScript Calculator ondersteunt alle basisbewerkingen, hoewel meer geavanceerde symbolen zoals limieten en afgeleiden niet compatibel zijn. U kunt meerdere berekeningen op één pagina schrijven zonder iets te wissen, waardoor u met gemak complexe wiskundige problemen kunt oplossen.

Wat we leuk vinden

Een rekenmachine die aanvoelt alsof je op een pagina schrijft.

Wat we niet leuk vinden

Meer geavanceerde wiskundige problemen kunnen niet op deze manier worden gedaan, waardoor het minder nuttig is voor cursussen op een hoger niveau.

Beste app voor tekstschrijvers: Komp

Image
Image

De iPad Pro heeft een aantal handige apps voor muzikanten, maar songwriters zijn een achtergestelde markt. De makers van Komp realiseerden zich dit en combineerden de beste onderdelen van alle andere apps op de markt om de ultieme muzieknotatie-app te creëren.

Komp herkent ruwe schetsen van noten en converteert ze automatisch naar de juiste notatie. U hoeft zich geen zorgen te maken over perfectionisme bij het uitschrijven van uw aantekeningen; concentreer je gewoon op het op de pagina krijgen van het nummer.

Je kunt het nummer ook op elk moment afspelen om te horen hoe het momenteel klinkt, waardoor het perfect is om on-the-fly muziek te maken. De app is vanaf het begin ontworpen om de complexiteit van het schrijven van muziek weg te nemen, zodat muzikanten de hele dag door willekeurige melodieën en songideeën kunnen opschrijven.

Wat we leuk vinden

Eenvoudige, naadloze muzieknotatie.

Wat we niet leuk vinden

Er is nog genoeg ruimte om te groeien, dus het gebruik van deze app betekent geloven in het potentieel ervan.

Aanbevolen: