Beste notitie-apps voor iPad en iPad Pro in 2022

Inhoudsopgave:

Beste notitie-apps voor iPad en iPad Pro in 2022
Beste notitie-apps voor iPad en iPad Pro in 2022
Anonim

Gebruik je het volledige creatieve potentieel van de iPad? Dankzij het gestroomlijnde ontwerp en het gladde touchscreen kun je de Apple Pencil Stylus of zelfs je vinger gebruiken om snel een takenlijst te maken, je gedachten vast te leggen, te tekenen, documenten op te stellen of een pdf te ondertekenen.

De ingebouwde Apple Notes-app van de iPad heeft nieuwe functies, waaronder scannen, bijlagen en foto's. Maar als je nieuwsgierig bent naar wat er nog meer is, bekijk dan hier enkele van de beste iPad-apps voor het maken van aantekeningen. Sommigen kunnen zelfs uw handgeschreven notities omzetten in tekst die anderen kunnen lezen, hoe slordig het ook is.

Deze lijst omvat zowel iPad- als iPad Pro-apps die je kunnen helpen je verdwaalde stukjes papier om te zetten in een digitale map om je te helpen gefocust en georganiseerd te blijven en nooit meer een belangrijk idee kwijt te raken.

Notebook: maak georganiseerde, artistieke notities en notebooks

Image
Image

Als u op zoek bent naar een manier om uw herinneringen, ideeën en belangrijke informatie op uw iPad te ordenen met prachtige individuele notebooks, hoeft u niet verder te zoeken dan Notebook van Zoho. Vul uw notebook met schetsen, audio, bestanden en notities en organiseer ze vervolgens met Notebook's ingebouwde Smart, Recipe, Video of Link Cards. Voeg PDF's, Word-documenten en spreadsheets toe en vink dingen van je checklist af terwijl je taken afwerkt. Maak handgeschreven notities met je vinger of Apple Pencil.

Wat we leuk vinden

Deze gratis app is advertentievrij.

Wat we niet leuk vinden

Geen manier om de interface of achtergrondkleuren aan te passen.

Prijs: Gratis

My Script Nebo: gebruik je Apple Pencil om notities en willekeurige doodles te maken

Image
Image

Met zijn zeer responsieve handschriftherkenning kunt u met MyScript Nebo, by MyScript, net zo snel elektronische aantekeningen maken als u kunt schrijven. Verplaats tekstregels om ruimte te creëren voor invoegingen, en de app zet uw handgeschreven woorden om in titels, alinea's en opsommingstekens naast uw eigen diagrammen en doodles. Exporteren als tekst, PDF, HTML of Word (.docx).

Wat we leuk vinden

  • Mogelijkheid om notities om te zetten in digitale documenten.
  • Kopieer en plak volledig bewerkbare diagrammen naar PowerPoint.

Wat we niet leuk vinden

  • Alleen compatibel met de Apple Pencil.

  • Als je het met andere apparaten wilt gebruiken, heeft elk apparaat een aparte licentie nodig.

Prijs: $7.99

MetaMoJi Note: Verfraai uw notities met schetsen

Image
Image

MetaMoJi Note van MetaMoJi Note Corp, stelt u in staat uw iPad-notities, pagina's en achtergronden aan te passen, met de mogelijkheid om snel uw eigen schetsen en notities toe te voegen. Uw eigen handgeschreven notities kunnen worden geknipt en geplakt op de achtergrond van de notitie. Met superieure handpalmweerstand bij het gebruik van de stylus, kunt u PDF-bestanden markeren en vervolgens opnieuw opslaan als een PDF om te delen. Dankzij het efficiënte tagging-systeem kan dezelfde notitie in meerdere mappen tegelijk worden opgeslagen. Creëer overal met een vinger of stylus.

Wat we leuk vinden

  • Makkelijk om notities te typen en snel over te schakelen naar een stylus, samen met de mogelijkheid om te knippen en plakken tussen documenten.

Wat we niet leuk vinden

  • Handschriftherkenningsmodule is een in-app-aankoop.
  • Kan moeilijk zijn om snel aantekeningen te maken, met een vertraging bij het laden van nieuwe pagina's.

Prijs: Lite-versie is gratis. Premium is $ 7,99 per maand, $ 29,99 per jaar

Agenda: volg uw notities met een tijdlijn

Image
Image

In plaats van een statische verzameling notities samen te stellen, kunt u met Agenda van Momenta B. V. een datum op elke notitie zetten om een interactieve tijdlijn te creëren. Agenda biedt ook de mogelijkheid om te taggen, lijsten te maken en notities rechtstreeks in uw agenda te plaatsen. Notities kunnen worden gedeeld als PDF's en andere formaten. Niet compatibel met Apple Pencil.

Wat we leuk vinden

  • Biedt een volledige tijdlijn van notities uit het verleden, heden en toekomst om de voortgang te volgen ten opzichte van deadlines.

Wat we niet leuk vinden

Agenda heeft geen ondersteuning voor handschrift. Het invoegen van afbeeldingen en het bijvoegen van bestanden is ook niet beschikbaar.

Prijs: Gratis, Premium is $9.99

Transom: de tools die je nodig hebt om die roman eindelijk af te maken

Image
Image

Leg je gedachten vast wanneer inspiratie toeslaat met Transom, door VoidMedia. Specifiek gemaakt voor romanschrijvers en schrijvers, heeft Transom de mogelijkheid om je iPad-notities te taggen op karakter of instelling, en de naam van het stuk. U kunt al uw notities exporteren als een PDF en biedt iCloud-back-up. Niet compatibel met Apple Pencil.

Wat we leuk vinden

Vloeiende, no-nonsense app die het gemakkelijk maakt om snel gedachten vast te leggen als de inspiratie toeslaat.

Wat we niet leuk vinden

Momenteel is er geen manier om categorieën van notities toe te voegen, waardoor het moeilijk is om notities te labelen en te sorteren, op karakter en op hoofdstuk.

Prijs: Gratis

Notepad+ Pro: teken, annoteer en verfraai uw gedachten

Image
Image

Met sjabloonselecties uit acht galerijen en de mogelijkheid om afbeeldingen uit andere apps te verplaatsen, kunt u met Notepad+ Pro van Apalon Apps het uiterlijk van uw iPad-notities aanpassen. Gebruik uw vinger, stylus of toetsenbord om uw notities te typen of afbeeldingen te markeren, u kunt kiezen uit pennen en markeerstiften in een reeks kleuren. Maak aantekeningen en bewerk bestanden als ze niet meer zijn in PDF, Excel, Keynote of Numbers. Compatibel met Apple Pencil.

Wat we leuk vinden

De mogelijkheid om gevoelige informatie in documenten te verbergen met de vervagingstool.

Wat we niet leuk vinden

Kan notities niet in mappen categoriseren.

Prijs: $19.99

Notes Plus: converteer uw krabbels naar tekst

Image
Image

Met de mogelijkheid om 52 talen te ondersteunen, kan Notes Plus uw handschrift, hoe slordig ook, naar tekst converteren. Zonder enige vertraging bij het schrijven, herkent Notes Plus wanneer uw handpalm op de iPad rust en biedt het ook ondersteuning voor linkshandigen. U kunt ook PDF-, DOC-bestanden en afbeeldingen importeren en uw notities vervolgens exporteren als PDF of afbeeldingen naar Dropbox, Google Drive, Evernote en e-mail. Ondersteunt Wacom, Adonit en Apple Pencil.

Wat we leuk vinden

Achtergrond audio-opname.

Wat we niet leuk vinden

Slaat elke pagina in het document op als een afzonderlijk document. Heeft problemen met grotere documenten.

Prijs: $9.99

Eenvoudige notities: dicteer uw notities en bespaar tijd

Image
Image

Simple Notes, door Elias Sleiman, verzamelt uw iPad-notities, of u ze nu typt of uitspreekt. Uw spraakopname wordt opgeslagen, zodat u deze later kunt ophalen en beluisteren. Andere functies zijn onder meer de mogelijkheid om de kleur, het lettertype en de grootte van uw notities te wijzigen en ondersteunt verbeterde categorisatiefuncties. Geen stylusondersteuning.

Wat we leuk vinden

Synchroniseert gemakkelijk en snel tussen de iPhone en iPad, waardoor Simple Notes een geweldige samenwerkingstool is.

Wat we niet leuk vinden

Niet compatibel met Bluetooth-toetsenbord, en niet kopiëren en plakken.

Prijs: Gratis, in-app aankoop $.99

Note Taker HD: flexibiliteit in getypte, handgeschreven notities en diagrammen

Image
Image

Met de mogelijkheid om in en uit te zoomen op een pagina door te knijpen, kunt u met Note Taker HD van Software Garden notities typen of met de hand schrijven en aantekeningen maken op PDF-pagina's op uw iPad. De app wordt ook geleverd met meer dan 60 aanpasbare vormen en laat je afbeeldingen invoegen en bijsnijden in je notities. Hiermee kunt u in grote letters schrijven en automatisch tekst invoegen en vergroten/verkleinen zodat deze op het scherm past. Blijf gewoon schrijven en Note Taker HD blijft je nieuwe tekst toevoegen. Compatibel met vinger en stylus.

Wat we leuk vinden

Met een gum en knoppen voor ongedaan maken en opnieuw doen op meerdere niveaus kun je fouten corrigeren. De gum werkt door uw vinger over de inkt te slepen om te "wissen".

Wat we niet leuk vinden

Door meerdere lagen tekst en diagrammen in lagen te leggen, is het moeilijk om een begraven afbeelding te selecteren. Geen manier om tekst te onderstrepen, vet of cursief te maken.

Prijs: $4.99

Concept 5: Capture ‣‣ Act

Image
Image

Drafts 5: Capture ‣‣ Act, van Agile Tortise, biedt een snelle manier om aantekeningen te maken en deze om te zetten in sms-berichten, e-mails of posts op sociale media. Denk eerst na, maak je "concept", bewerk en stuur het naar een andere app. Integreert met iPhone, iPad en Apple Watch, zodat u onderweg kunt typen. Het ondersteunt geen stylus.

Wat we leuk vinden

  • De aanpasbare uitgebreide rij boven het toetsenbord kan je takenlijsten, notities, berichten en e-mails snel converteren, manipuleren en transformeren.
  • Verwerk je concepten snel met unieke functies zoals Link Mode, Arrange Mode en Focus Mode.

Wat we niet leuk vinden

Pro-versie is een maandelijks abonnement en geen eenmalige vergoeding.

Prijs: Gratis, bij in-app-aankoop $ 1,99 per maand, of $ 19,99 per jaar

Goodnotes 4: Bescherm uw gedachten, ideeën en bestanden

Image
Image

Met zijn doorzoekbare handschriftherkenningsfunctie zorgt Goodnotes 4, van Time Based Technology Limited, ervoor dat uw iPad-notities worden bewaard en opgehaald. Deze app voor het maken van aantekeningen is privacy- en wachtwoordbeveiligd en bevat back-ups en synchronisaties tussen iCloud voor iPhone en iPad. Importeer afbeeldingen en pdf's en annoteer pdf's om formulieren te ondertekenen. Werkt met vinger of stylus.

Wat we leuk vinden

Mogelijkheid om Goodnotes te gebruiken als een digitaal whiteboard, kies gewoon welk deel van de pagina u wilt weergeven.

Wat we niet leuk vinden

Geen mogelijkheid om submappen aan te maken, en geen optie om door te gaan met scrollen of vegen om een nieuwe pagina te maken.

Prijs: $7.99

Eenvoudige opmerkingen: soms is minder meer

Image
Image

Met de mogelijkheid om te synchroniseren tussen iPad, iPhone en Apple Watch, biedt Simple Notes van Sadah Software Solutions, LLC een eenvoudige, efficiënte manier om uw notities chronologisch of alfabetisch te maken en te sorteren. Om optimaal gebruik te maken van de iOS-functies, schudt u uw iPad om ongedaan te maken, opnieuw uit te voeren, te verwijderen en te herstellen. Het heeft ook de mogelijkheid om tekst uit andere apps te kopiëren en te plakken. Het ondersteunt geen stylus.

Wat we leuk vinden

Mogelijkheid om woorden en zoektermen in notities te markeren.

Wat we niet leuk vinden

Als u het lettertype in één notitie aanpast, worden alle notities gewijzigd. Soms is het moeilijk om een groot tekstbestand te bewerken.

Prijs: Gratis, in-app aankoop, $ 2,99

Aanbevolen: