De 6 beste Apple TV Remote-apps voor Android

Inhoudsopgave:

De 6 beste Apple TV Remote-apps voor Android
De 6 beste Apple TV Remote-apps voor Android
Anonim

Apple TV is een geweldige manier om op het grote scherm van je favoriete inhoud te genieten, maar wat gebeurt er als je je tv op afstand wilt bedienen met een Android-smartphone? Apple biedt officieel geen externe applicatie voor het Android-platform, waardoor velen denken dat ze pech hebben. We hebben de tijd genomen om het aanbod van de Google Play Store te doorzoeken, waardoor u zes verschillende opties voor Apple TV-afstandsbediening op Android krijgt die echt werken.

Verschillende manieren om Apple TV te bedienen

Apple TV Android-apps hebben twee manieren van werken, ofwel via je wifi-netwerk of via de ingebouwde IR-zender van een telefoon. Apps die gebruikmaken van wifi hebben geen speciale hardware nodig en worden uitgevoerd door verbinding te maken met je Apple TV via je wifi-thuisnetwerk. Aan de andere kant hebben apps die een IR-zender gebruiken een telefoon met de juiste hardware nodig en kunnen ze je Apple TV bedienen door signalen uit te zenden, net zoals een typische afstandsbediening dat zou doen.

Sinds kort omvatten telefoons met ingebouwde IR-zenders (ook bekend als IR-blasters) de LG G5, Honor 8, Xiaomi Mi 5 en Huawei Mate 20. Samsung's Android-telefoons hebben de IR-zender sindsdien uitgesloten de Galaxy S7. Omdat de meeste telefoons geen ingebouwde IR-zenders hebben, werken de hier gepresenteerde Wi-Fi-opties meestal het beste; als uw telefoon echter wel een ingebouwde IR-zender heeft. Je hebt twee keer zoveel opties om je Apple TV te bedienen.

De beste oplossing voor iedereen: AnyMote Universal Remote

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis te downloaden en te installeren
  • Aanpasbare lay-out op afstand
  • Google Now-integratie
  • Eenvoudig te navigeren interface
  • Ingebouwde IR-blasterondersteuning

Wat we niet leuk vinden

Niet compatibel met alle IR-blaster-smartphones

De AnyMote Universal Remote is onze nummer 1 keuze voor gebruikers die hun Apple TV willen bedienen via hun Android-apparaat. Gratis te downloaden en te gebruiken met een enkel apparaat, AnyMote werkte consistenter dan alle andere opties op onze lijst. Bovendien is de interface gemakkelijk te navigeren en biedt hij grote knoppen voor eenvoudige bediening van het apparaat. Hoewel we aanbevelen om de applicatie te gebruiken om je tv via wifi te bedienen, biedt deze ook ondersteuning voor apparaten met IR-blasters. Dat gezegd hebbende, is de ondersteuning van IR-blaster vreemd beperkt, omdat het niet in staat is om Huawei-, Vizio- of Sony-telefoons te bedienen, naast de Galaxy S7.

Prijzen: gratis, anders $ 6,99 voor Pro-versie

Een aangepaste oplossing voor Apple TV: CiderTV

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis te downloaden en te installeren
  • Aangepaste interface voor Apple TV
  • Eenvoudig te navigeren en te bedienen
  • Intuïtieve interface voor veegbewegingen

Wat we niet leuk vinden

Biedt geen ondersteuning voor IR-blaster

CiderTV is een uitstekende applicatie voor het bedienen van je AppleTV vanaf een Android-apparaat. We vonden het vooral leuk dat CiderTV puur gericht was op AppleTV, waardoor het een van de gemakkelijkste applicaties is om in te stellen. We hebben ook genoten van de veegbediening van de app, die meer aanvoelt als de nieuwste Apple TV-afstandsbediening van Apple. In zijn vrije staat kan CiderTV een enkele Apple TV bedienen, met een Pro-abonnement dat nodig is voor meer apparaten. Advertenties zijn aanwezig en mogen ook alleen verwijderd worden met een Pro abonnement. Net als bij sommige andere Android-apps, ontdekten we dat CiderTV af en toe problemen had met de communicatie met onze tv, maar we beschouwen het nog steeds als onze tweede aanbeveling vanwege het gebruiksgemak.

Prijzen: gratis, anders $ 4,99 voor Pro-versie

SURE: een slimme afstandsbediening met extra's

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis te downloaden en te installeren
  • Intuïtieve interface voor het bedienen van apparaten
  • Meer dan 1 miljoen verschillende ondersteunde apparaten
  • Spraakbediening en ingebouwde mediaspeler
  • Biedt ondersteuning voor legacy IR-blaster

Wat we niet leuk vinden

Interface is niet zo gericht op Apple TV als sommige gebruikers misschien willen

De SURE Smart Home en TV Universal Remote-app is de perfecte optie voor Android-gebruikers die een berg functionaliteit eisen. SURE is ontworpen om te werken met meer dan 1 miljoen verschillende apparaten, waaronder Apple TV. Start de applicatie en voeg al uw thuisapparaten toe om aan de slag te gaan. Of ga ouderwets en bedien apparaten met een IR-blaster op alle ondersteunde smartphones of tablets. Eenmaal ingesteld, begint SURE echt te schitteren met zijn extra functies waar we van genoten, waaronder de mogelijkheid voor stembesturing en een mediaspeler. SURE is ook zeer beveiligingsbewust en vertelt u precies waarom het toegang tot verschillende systemen op uw telefoon nodig heeft. Als u compromisloze functionaliteit verlangt, dan is de SURE Remote-app hier om u te behagen.

Prijzen: gratis, anders $ 6,99 voor Pro-versie

Bediening met televisie Extra's: Peel Smart Remote

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis te downloaden en te installeren
  • Visuele tv-gidservaring
  • Hoge betrouwbaarheid in vergelijking met andere Apple TV-afstandsbedieningen
  • Kan u eraan herinneren wanneer uw favoriete programma's beschikbaar zijn

Wat we niet leuk vinden

  • Advertenties en vergrendelschermwidget zijn opdringerig
  • Interface legt geen focus op de Apple TV-afstandsbediening
  • Verschillende app-varianten kunnen verwarrend zijn voor gebruikers

Peel Smart Remote combineert zowel een universum-afstandsbedieningservaring als een interactief-visuele tv-gids binnen zijn grenzen. Hoewel we vonden dat de Peel Smart Remote-app een van de meer overweldigende interfaces had, waardeerden we het extra aanbod ervan. Perfect voor iedereen die een Apple TV gebruikt in combinatie met een televisieabonnement. Als je Peel opent, krijg je een eerste blik op wat er wordt afgespeeld op netwerk- en kabeltelevisie. Pas als u op het kleine pictogram van de afstandsbediening klikt, wordt u ertoe gebracht uw Apple TV te bedienen. Er zijn andere gemakkelijker te gebruiken applicaties dan Peel, maar als je je tv-gids goed in de gaten wilt houden en je Apple TV wilt bedienen, is er geen betere oplossing.

Prijzen: Gratis

De beste IR-Blaster-oplossing: AIR Remote

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis te downloaden en te installeren
  • IR-blaster is extreem makkelijk te gebruiken
  • Interface is een van de beste voor Apple TV-afstandsbedieningen
  • Kies tussen knoppen of gebareninterface
  • Advertentievrije versie kost maar een paar dollar

Wat we niet leuk vinden

  • Vereist een IR-blaster om te functioneren
  • IR vereist zichtlijn met Apple TV

De AIR Remote-app is de eerste applicatie in onze lijst die Apple TV bedient met de ingebouwde IR-blaster van een telefoon. Net als bij andere IR-blaster-toepassingen, is AIR Remote beperkt tot het werken met apparaten die een IR-blaster bevatten. Als uw Android-tablet of -smartphone echter wel een IR-blaster heeft, dan is AIR Remote de beste keuze voor u. Met een extreem gebruiksvriendelijke interface, hoeven gebruikers alleen maar de app te starten en hun Apple TV te bedienen - koppelen is niet nodig. Met AIR Remote kunnen gebruikers ook schakelen tussen de bedieningsmethode die ze verkiezen, ofwel een op knoppen gebaseerde controller of veegbewegingen.

Prijzen: gratis, anders $ 3,49 voor Pro-versie

Een alternatieve IR-oplossing: TV (Apple) afstandsbediening

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gratis te downloaden en te installeren
  • IR-blaster is extreem makkelijk te gebruiken
  • Interface is bekend bij Apple TV-bezitters

Wat we niet leuk vinden

  • Vereist een IR-blaster om te functioneren
  • IR vereist zichtlijn met Apple TV
  • Geen optie om de in-app advertenties te verwijderen
  • Interface-ontwerp kan goedkoop aanvoelen

Als de vorige optie niet jouw ding is, raden we je aan de TV Remote Control-app voor je Android-apparaat te bekijken. U hebt een IR-blaster nodig en de installatie is net zo eenvoudig als het openen van de applicatie op uw apparaat en het klikken op een knop. De interface is gemodelleerd naar een echte 3e generatie Apple TV-afstandsbediening die sommige gebruikers misschien leuk vinden, maar anderen vinden ze misschien gimmick en onaantrekkelijk. We zouden willen dat er een betaalde versie van deze applicatie was omdat deze advertenties bevat, en we verlangen naar een optie om deze uit te schakelen of te verwijderen. Anders is het een uitstekende Apple TV-app op afstand voor je Android-smartphone of -tablet.

Prijzen: Gratis

Aanbevolen: