Gebruik de Spark e-mailapp om controle over uw inbox te krijgen

Inhoudsopgave:

Gebruik de Spark e-mailapp om controle over uw inbox te krijgen
Gebruik de Spark e-mailapp om controle over uw inbox te krijgen
Anonim

"Like je e-mail opnieuw" is de belofte van de Spark e-mailapp voor iPhones, iPads en Apple Watches. Het is bedoeld om u productief te houden met slimme wendingen op gewone e-mails, zoals een intelligente inbox, een snooze-functie en effectief handtekeningbeheer.

Neem de controle over uw Postvak IN

Spark sorteert inkomende e-mails in persoonlijke, nieuwsbrief- en meldingsvakken, zodat u belangrijke berichten kunt beantwoorden en de rest kunt opruimen. Je kunt met een veegbeweging belangrijke e-mails bovenaan je inbox vastzetten.

Je kunt ook e-mails vegen om ze voor een andere dag te snoozen. Gesnoozede berichten verdwijnen tijdelijk uit de inbox en je kunt de snooze-optie aanpassen om e-mails voor het weekend, volgende week of tot een bepaalde datum op te schorten.

Ben je van gedachten veranderd of heb je per ongeluk de verkeerde e-mail vastgezet of gesnoozed? Schud gewoon met uw apparaat of tik op Ongedaan maken om de laatste actie ongedaan te maken.

Image
Image

Slim zoeken

Spark reageert snel en nauwkeurig op zoekopdrachten in natuurlijke taal, zoals attachment van Joe. Zoek naar bestanden en links in de e-mails met zinnen als file van Joe die gisteren is verzonden.

Als u dezelfde zoekterm vaak gebruikt, kunt u deze opslaan of een slimme map maken om e-mails te vinden die uw zoekterm automatisch activeren.

Bottom Line

Geen enkele andere e-mailapp werkt zo goed voor teams als Spark, waarmee je e-mails kunt maken, bespreken en delen met je collega's. U kunt uw collega's of teamgenoten uitnodigen om samen in re altime e-mails te maken; dan kun je een side-chat gebruiken om privé met je teamleden te praten en feedback te geven over de e-mail.

Bijlagen in de cloud

Je kunt e-mailbijlagen rechtstreeks in de cloud opslaan met Spark, dat werkt met Dropbox, Box, Google Drive, One Drive en iCloud Drive. U kunt ook cloudgebaseerde bestanden aan uw e-mails toevoegen.

Personalisatie

Spark ondersteunt veel maatwerk, dus je kunt de app zo instellen dat hij werkt zoals jij dat wilt:

  • Kies maximaal drie widgets om bovenaan je inbox te verschijnen of uit een widgetknop onderaan. Voorbeelden zijn Attachments, Recently Seen en Calendar.
  • Tik om items toe te voegen aan of te verwijderen uit de Spark-zijbalk. Je kunt hier je eigen slimme mappen plaatsen of je agenda openen vanuit de inbox.
  • Gebruik een van de vier verschillende veegbewegingen die beschikbaar zijn om taken uit te voeren die u aanwijst.
  • Naast platte tekst, kunnen opmaak zoals vet, cursief en onderstrepen u helpen duidelijk te communiceren in e-mails die u verzendt vanuit Spark.

Herinneringen

Spark's Herinneringen functie helpt u uw e-mails bij te houden. Stel een Herinnering in om je op een specifieke datum en tijd op de hoogte te stellen als je geen antwoord hebt ontvangen op een e-mail die je hebt verzonden. Stuur het en vergeet het, totdat Spark je eraan herinnert dat je niets hebt gehoord. Dat is vooral handig als je de neiging hebt om niet op te volgen wanneer dat wel zou moeten.

Bottom Line

Slimme meldingen brengen u alleen op de hoogte wanneer u een belangrijke e-mail ontvangt. Deze functie werkt ook op uw Apple Watch. U kunt zelfs rechtstreeks vanuit uw horloge een kort antwoord geven.

Handtekeningen

Dit is een functie die u in de meeste e-mailinterfaces niet zult vinden: Spark identificeert en stelt automatisch e-mailhandtekeningen voor u in. Wanneer u een bericht opstelt, kunt u door al die handtekeningen bladeren door gewoon te vegen. Dit bespaart tijd en moeite en helpt u uw e-mails een verzorgde, professionele uitstraling te geven.

E-mailaccountondersteuning

Als je meer dan één e-mailaccount in Spark hebt ingesteld, verzamelt je inbox berichten van alle accounts. Zoals zoveel in Spark, is deze instelling eenvoudig te configureren, en je kunt categorieën scheiden op account, bijvoorbeeld, of bepaalde berichten uitsluiten van bepaalde accounts.

Het toevoegen van de meest populaire e-maildiensten, waaronder iCloud Mail, Gmail, Yahoo Mail en Outlook.com is eenvoudig. Spark ondersteunt ook handmatige IMAP- en Microsoft Exchange-configuratie; Spark ondersteunt echter geen POP-e-mail.

Spark maakt het instellen van aliasadressen eenvoudig, zodat u meerdere e-mailadressen met één account kunt gebruiken. U kunt echter geen verschillende afzendernamen of uitgaande SMTP-servers opgeven voor aliassen.

Hoe je ook de vele opties en functies die Spark biedt instelt, de app synchroniseert automatisch je keuzes op alle iCloud-apparaten die je gebruikt. Dat geeft je een krachtige e-mailassistent waartoe je toegang hebt vanaf elk apparaat en elke locatie die je gebruikt.

Aanbevolen: