Nero Platinum Video en Multimedia Software Review: krijg maximale controle over uw media

Inhoudsopgave:

Nero Platinum Video en Multimedia Software Review: krijg maximale controle over uw media
Nero Platinum Video en Multimedia Software Review: krijg maximale controle over uw media
Anonim

Bottom Line

Nero Platinum bundelt een selectie van verschillende apps in één pakket en biedt een aantal multimedia-oplossingen, of het nu gaat om het branden van dvd's, het converteren van mediabestanden, het consolideren van gegevens op meerdere apparaten of het bewerken van video. We hebben Nero Platinum getest om te evalueren hoe de video-editor het doet ten opzichte van de concurrentie en hoe nuttig de andere meegeleverde apps zijn.

Nero Platinum-video- en multimediasoftware

Image
Image

We hebben de Nero Platinum-video- en multimediasoftware gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Nero Platinum-suite met apps heeft talloze toepassingen die zijn ontworpen om de dagelijkse gebruiker zowel controle als een creatieve uitlaatklep te geven. Het is bedoeld om de verwarring en desorganisatie van het verspreiden van belangrijke bestanden over meerdere apparaten te verminderen en u in staat te stellen belangrijke mediabestanden zoals foto's en video's te bewerken om te delen met familie en vrienden. De Nero Video-app is de krachtigste van de bundel, waarmee je een grote verscheidenheid aan videobestanden kunt importeren, bewerken en exporteren, waaronder meer gespecialiseerde formaten zoals H.265 en AVCHD. Nero Video heeft ook enkele unieke functies, zoals een gebruiksvriendelijke maker van automatische montages, evenals een meer geavanceerde tijdlijneditor om uw homevideo's samen te stellen of reisdagboeken te bewerken voor de 'gram.

Image
Image

Ontwerpen: consolideren en creëren

Als je je overweldigd voelt door alle media die je op je telefoon en pc hebt opgeslagen, heeft Nero een oplossing. Ga naar de Drive Span-app van Nero, die is ontworpen om al uw bestanden van verschillende apparaten eenvoudig op één plek te consolideren, zoals een externe harde schijf. Hiermee kunt u ook uw geselecteerde bestanden overbrengen zonder duplicaten te maken. Met uw bestanden geconsolideerd, kunt u met de MediaHome-app gemakkelijk door ze navigeren of ze afspelen, wat op zijn beurt goed samengaat met Nero Video.

Nero Video heeft ook enkele unieke functies, zoals een gebruiksvriendelijke maker van automatische montages, evenals een meer geavanceerde tijdlijn-editor om uw homevideo's samen te stellen of reisdagboeken te bewerken voor de 'gram.

De Nero Video-software is ontworpen om te worden gebruikt in directe combinatie met de MediaHome-bibliotheek en bevat streamingfuncties voor het presenteren van uw video's en diavoorstellingen. Hoewel Video geweldig is voor homemovies en persoonlijke videocompilatieprojecten, is het niet echt ontworpen om te worden gebruikt als een prosumer-bewerkingsprogramma. De interface is eenvoudig en gastvrij voor nieuwe gebruikers en net als alle apps bevat het een Live Guide ter referentie, maar het mist enkele van de geavanceerde functies van andere (duurdere) bewerkingssuites.

Image
Image

Configuratieproces: Eenvoudige installatie

Nero Platinum is eenvoudig en eenvoudig te installeren. De software wordt geleverd op een enkele schijf en één programma installeert alle apps en inhoudspakketten, inclusief de creatieve effecten en filmthema's voor Nero Video, plus dvd-schijfmenu's en meer. De instructies op het scherm leiden u door het installatieproces en u bent in een mum van tijd klaar om te beginnen met het bewerken, branden en organiseren van uw media.

Image
Image

Prestaties: Niveaus voor iedereen

Nero Video maakt het maken van homevideo's en diavoorstellingen van uw foto's en video's zowel persoonlijk als eenvoudig, met duizend sjablonen en filmthema's om uit te kiezen. Het heeft ook een functie die gemakkelijk verticale video's kan importeren en weergeven die zijn gemaakt op een smartphone, zodat ze moeiteloos kunnen worden opgenomen in een montage of thuisfilm. Een andere gebruiksvriendelijke functie met nieuwe editors in gedachten is het 1-Click Slideshow-thema, dat automatisch uit een groot aantal verschillende titels selecteert om tekst aan het begin van een video toe te voegen en achtergrondmuziek uit uw bibliotheek op te nemen.

Als u Nero Video opent, kunt u media importeren vanaf een camera of opslagapparaat, een keuze maken uit projecten waaraan u werkt of een schijf branden. De Nero Video Timeline is zeer gebruiksvriendelijk en een van de meest toegankelijke die we hebben getest. De tijdlijnwerkruimte wordt standaard geopend in de 'Express Editing'-weergave, die een miniatuurafbeelding toont voor uw verschillende clipssegmenten in uw reeks. Het is een leuke manier om je beeldmateriaal bij te houden terwijl je aan het bewerken bent.

Het is een budget-multimediapakket dat alleen voor de video-editor een goede deal is.

Helaas geeft de Express UI alles het gevoel dat de software een beetje achterloopt met de manier waarop de clips zijn ingedeeld als miniaturen met witruimte tussen, boven en onder de beelden. Het oogt en voelt minder geavanceerd dan andere editors. Functioneel doet het echter alles wat je wilt en beschikt het over recente ontwikkelingen op het gebied van videobewerkingsmogelijkheden, zoals een magnetische snapfunctie. Bovendien geeft een 'Geavanceerde bewerking'-modus je meer bewerkingsfuncties en verandert de gebruikersinterface in een meer complexe, op tracks gebaseerde tijdlijn, met meerdere videotracks om je clips te stapelen en te rangschikken.

Na het voltooien van een montage of video, ben je misschien geïnteresseerd om deze op een dvd te branden. De Nero Burning-app is gebruiksvriendelijk en een goede oplossing voor gebruikers die verschillende mediabestanden in verschillende formaten op één dvd willen branden zonder samen een reeks te hoeven bewerken. Wanneer u op dvd brandt, wilt u er zeker van zijn dat alle bestanden compatibel zijn met videoschijven, waarbij de app u zal helpen door een selectie van verschillende formaten die u mogelijk heeft in één keer naar een geschikt formaat te converteren. Het is zo simpel als het slepen en neerzetten van bestanden om ze te converteren en vervolgens de schijf te branden.

Image
Image

Bottom Line

Nero Platinum heeft een adviesprijs van $ 49,95, maar is vaak aanzienlijk goedkoper in de uitverkoop te vinden. Amazon verkoopt de bundel regelmatig voor minder dan $ 60 (op dit moment is het $ 57,72) en Nero.com verkoopt het ook vaak voor ongeveer $ 40. Voor die prijs is het een budget-multimediapakket dat alleen voor de video-editor een goede deal is.

Nero Platinum 2019 vs. Movavi 15 Video Editor Personal Edition

Ondanks de verschillende functies van Nero Video voor het maken van deelbare inhoud voor familie en vrienden, heeft het geen directe exportinstelling om te uploaden naar sociale-mediasites zoals vele andere video-editors. Als de functie om te exporteren als een directe upload naar een site als YouTube belangrijk voor je zou zijn, is een programma dat we ook hebben getest, de Movavi 15 Video Editor, misschien de moeite van het bekijken waard. Movavi 15 Video Editor Personal-editie wordt verkocht voor $ 39,95, wat nog steeds vrij goedkoop is voor videobewerkingssoftware.

Movavi is ontworpen voor het bewerken van persoonlijke beelden zoals reisdagboeken, trouwvideo's of diavoorstellingen van verjaardagen. Movavi kan je ook snel helpen bij het maken van een montage van meerdere clips met zijn 'Montage Wizard'. De volledige functiemodus gaat dieper en laat je een verscheidenheid aan videoparameters aanpassen of effecten, titels, afbeeldingen, emoji-stijlstickers en animaties. Movavi heeft een iets geavanceerdere interface dan Nero Video, en het bedrijf verkoopt ook een selectie van extra titelsjablonen, afbeeldingen en animaties op hun website.

Movavi's exportopties zijn speciaal ontworpen met YouTube-gebruikers en -vloggers in gedachten. Je kunt projecten rechtstreeks exporteren als upload naar YouTube, wat in wezen het exportrendering- en uploadproces in één stap combineert. Het Movavi-exportvenster bevat zelfs een YouTube-specifiek formulier om relevante informatie zoals een beschrijving toe te voegen en de privacy van de video in te stellen.

Beste voor de thuismarkt, voor sommigen overdreven

Nero Platinum is ontworpen om gebruiksvriendelijke software voor het bewerken en organiseren van uw mediabestanden te bieden, en het doet grotendeels goed werk in die afdelingen. Hoewel elk onderdeel afzonderlijk misschien niet zo volledig is uitgerust als sommige concurrerende producten, is het voor ongeveer $ 40 een brede, alles-in-één oplossing voor multimediabeheer die informele gebruikers zal plezieren en sommige ervaren redacteuren kan verrassen.

Specs

  • Productnaam Nero Platinum 2019, The Multimedia King
  • Besturingssysteem Windows
  • Compatibiliteit Nero Platinum is een multimediasuite met zes verschillende apps
  • Minimale systeemvereisten Windows 7 SP1 Home Premium, Professional of Ultimate, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, 2 GHz AMD- of Intel-processor, 1 GB RAM en 5 GB harde schijfruimte voor een typische installatie van alle componenten, Microsoft DirectX 9.0-compatibele grafische kaart en dvd-schijfstation voor installatie en afspelen, cd-, dvd- of Blu-ray Disc-opneembare of herschrijfbare schijf voor branden, Windows Media Player 9 of hoger en Internet Explorer 11 en hoger, Voor sommige services een internet verbinding is vereist, Ultra HD (4K) Bewerken vereist 64-bits besturingssystemen
  • Prijs $40-$60

Aanbevolen: