Hoe Msvcr80.dll te repareren Ontbrekende of niet gevonden fouten

Inhoudsopgave:

Hoe Msvcr80.dll te repareren Ontbrekende of niet gevonden fouten
Hoe Msvcr80.dll te repareren Ontbrekende of niet gevonden fouten
Anonim

Msvcr80.dll-foutmeldingen kunnen verschijnen tijdens het gebruik van bepaalde programma's, wanneer Windows opstart of zelfs tijdens een Windows-installatie. Er zijn verschillende manieren waarop msvcr80.dll-fouten op uw computer kunnen verschijnen:

  • Msvcr80.dll niet gevonden
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat msvcr80.dll niet is gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie kan dit probleem oplossen.
  • APSDaemon.exe - Systeemfout - MSVCR80.dll ontbreekt op uw computer.
  • Kan [PATH]\msvcr80.dll niet vinden
  • Het bestand msvcr80.dll ontbreekt.
  • Kan [APPLICATIE] niet starten. Er ontbreekt een vereist onderdeel: msvcr80.dll. Installeer [APPLICATION] opnieuw.

De informatie in dit artikel is van toepassing op alle Microsoft-besturingssystemen, inclusief Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP en Windows 2000.

Dit artikel gaat over het oplossen van msvcr80.dll-fouten, niet te verwarren met msvcr90.dll-fouten.

Oorzaken van Msvcr80.dll niet gevonden fouten

Msvcr80.dll-fouten treden op wanneer het msvcr80 DLL-bestand wordt verwijderd of beschadigd. In sommige gevallen kunnen msvcr80.dll-fouten te wijten zijn aan problemen met het Windows-register, een computervirus of hardwarestoring.

Download msvcr80.dll-bestanden nooit van een DLL-downloadwebsite. Als u een kopie van msvcr80.dll nodig heeft, verkrijg deze dan van de originele, legitieme bron.

Hoe Msvcr80.dll fouten te herstellen

Probeer deze oplossingen in volgorde totdat de fout is opgelost:

Als je Windows niet normaal kunt openen vanwege de msvcr80.dll-fout, probeer dan Windows te starten in de veilige modus.

  1. Installeer de MFC-beveiligingsupdate. Download en installeer de Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package MFC Security Update om het bestand msvcr80.dll te herstellen met de meest recente kopie die door Microsoft is verstrekt.

    Image
    Image

    Je moet kiezen tussen de 64-bits of 32-bits versies. Controleer het Windows Configuratiescherm om te zien of u een 32-bits of 64-bits systeem gebruikt.

  2. Herstel je Prullenbak. Als u per ongeluk msvcr80.dll hebt verwijderd, kunt u het verwijderde bestand mogelijk herstellen vanuit de Prullenbak. Als je de Prullenbak al hebt geleegd, probeer dan software voor gegevensherstel te gebruiken om msvcr80.dll. te herstellen

    Image
    Image

    Herstel alleen een verwijderd msvcr80.dll-bestand als je absoluut zeker weet dat je het zelf hebt verwijderd.

  3. Voer een virus-/malwarescan uit. De msvcr80.dll-fout kan worden veroorzaakt door een vijandig programma dat zich voordoet als het DLL-bestand. Gebruik antivirussoftware om uw computer te scannen op malware en eventuele bedreigingen te verwijderen.

    Image
    Image
  4. Gebruik Systeemherstel om recente systeemwijzigingen ongedaan te maken. Als u vermoedt dat de msvcr80.dll-fout is veroorzaakt door recente wijzigingen in een belangrijk bestand of belangrijke configuratie, gebruikt u Windows Systeemherstel om uw Windows-pc te herstellen.

    Image
    Image
  5. Herinstalleer het programma dat het msvcr80.dll-bestand gebruikt. Als u msvcr80.dll-fouten tegenkomt bij het gebruik van een bepaald programma, installeert u de software opnieuw om het ontbrekende DLL-bestand te vervangen.

    Image
    Image
  6. Installeer Windows Updates. Sommige servicepacks en patches van Microsoft bevatten belangrijke updates voor de DLL-bestanden op uw computer, dus controleer op Windows-updates om er zeker van te zijn dat uw systeem up-to-date is.

    Image
    Image
  7. Repareer uw installatie van Windows. Het uitvoeren van een Windows Startup Repair of reparatie-installatie zou alle Windows DLL-bestanden moeten herstellen naar hun werkende versies.

    Image
    Image
  8. Reinig het Windows-register. Gebruik een programma voor het opschonen van het register om msvcr80.dll-gerelateerde problemen in het register te herstellen. Hiermee worden ongeldige msvcr80.dll-registervermeldingen verwijderd die mogelijk de DLL-fout veroorzaken.

    Image
    Image

    Alleen echt specifieke "repareer het"-oplossingen vragen om een registeropschoonprogramma. U kunt meer lezen over wat ze doen en wanneer u er een nodig heeft in onze Veelgestelde vragen over Registeropruimers.

  9. Voer een schone installatie van Windows uit. Als laatste redmiddel zal een schone installatie van Windows alles van de harde schijf wissen en een nieuwe kopie van het besturingssysteem installeren.

    Image
    Image

    Alle informatie op uw harde schijf wordt gewist tijdens een schone installatie.

  10. Test en vervang uw hardware Gebruik een gratis geheugentesttool of een testprogramma voor de harde schijf om te controleren op hardwaregerelateerde DLL-fouten. Als de hardware een van uw tests niet doorstaat, vervang dan het geheugen of vervang de harde schijf zo snel mogelijk, of breng uw pc naar een professionele computerreparatieservice.

    Image
    Image

Aanbevolen: