Ja, u kunt een Clorox-doekje op uw iPhone of Mac gebruiken

Ja, u kunt een Clorox-doekje op uw iPhone of Mac gebruiken
Ja, u kunt een Clorox-doekje op uw iPhone of Mac gebruiken
Anonim

Clorox en 70 procent isopropyldoekjes zijn een gemakkelijke manier om onze meest gebruikte gadgets snel schoon te maken, en nu zegt Apple dat het oké is.

Image
Image
hao chen

Apple heeft richtlijnen uitgegeven waarin het gebruik van Clorox-desinfectiedoekjes voor Apple-producten, zoals uw iPhone, iPad of Mac, wordt goedgekeurd.

Wat ze zeiden: In principe zegt Apple dat het oké is om desinfecterende doekjes te gebruiken die ten minste 70 procent isopropylalcohol bevatten om je Apple-gadgets schoon te maken, zolang je je aan de harde, niet-poreuze oppervlakken, zoals toetsenborden, beeldschermen of andere buitenoppervlakken.

Gebruik geen bleekmiddel. Voorkom dat er vocht in een opening komt en dompel uw Apple-product niet onder in schoonmaakmiddelen. Niet gebruiken op stoffen of leren oppervlakken.

Zal het COVID-19 stoppen? Doekjes zoals deze doden 99 procent van de bacteriën en virussen, maar het is onduidelijk of ze de huidige vorm van COVID-19 zullen aantasten. Toch is het redelijk waarschijnlijk dat het hetzelfde effect zal hebben op het recente virus als op andere, volgens een rapport op CNN.

Waar je ze kunt krijgen: Hoewel het lijkt alsof de doekjes op dit moment niet beschikbaar zijn op Amazon, hebben retailers zoals Costco ze mogelijk op voorraad, of andere, even effectieve alternatieven.

Aanbevolen: