Hoe Nintendo Switch online te annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe Nintendo Switch online te annuleren
Hoe Nintendo Switch online te annuleren
Anonim

Nintendo Switch Online voegt online spelen en compatibiliteit toe aan de Nintendo Switch-gameconsole. Het maakt online multiplayer-gaming mogelijk en het ontgrendelt een enorme bibliotheek met klassieke NES-games.

Maar het is niet voor iedereen. Als je merkt dat je wilt annuleren en terug wilt schakelen naar een gratis Nintendo-account, kun je deze instructies volgen om je Nintendo Switch Online-lidmaatschap op te zeggen.

Een Nintendo Switch Online-abonnement opzeggen

Om je Nintendo Switch Online-lidmaatschap te annuleren, moet je de betalingsoptie voor verlenging intrekken. Op deze manier kunt u blijven genieten van het online lidmaatschap zolang er nog dagen over zijn voor de betalingsperiode.

  1. Zet je Nintendo Switch aan en open de Nintendo eShop app.
  2. Select Nintendo Switch Online.

    Image
    Image
  3. Selecteer je profielafbeelding in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  4. Select Nintendo Switch Online.

    Image
    Image
  5. Selecteer Automatische verlenging beëindigen.

    Image
    Image

    Het kan tot 48 uur duren voordat een verlengingsannulering is geregistreerd, dus zorg ervoor dat je dit ten minste twee dagen doet voordat je lidmaatschap wordt verlengd.

  6. Er verschijnt een bericht met de vervaldatum van je Nintendo Switch Online-lidmaatschap. Noteer het of voeg het toe aan je favoriete agenda-app zodat je het niet vergeet.

    Image
    Image
  7. Selecteer Beëindigen.

    Als je een gezinslidmaatschap hebt, zal het annuleren van je Nintendo Switch Online-abonnement dit ook voor alle anderen in de familiegroep opzeggen.

  8. Er verschijnt een bevestigingsbericht. Selecteer OK.

    Image
    Image

    Als je ooit weer automatische verlenging van je lidmaatschap wilt inschakelen, ga dan gewoon terug naar hetzelfde scherm in de Nintendo eShop-app en selecteer Renew.

    De automatische verlenging van je Nintendo Switch Online-lidmaatschap wordt nu geannuleerd en eindigt op de aan jou verstrekte datum.

Wat gebeurt er als het My Nintendo Switch Online-abonnement verloopt?

Als je de automatische verlengingsbetaling deactiveert, zijn alle Nintendo Switch Online-functies beschikbaar tot de vervaldatum. Na de vervaldatum zal het volgende gebeuren:

  • Je Nintendo-account blijft bestaan. Je kunt je Nintendo Switch nog steeds gebruiken, games spelen en zien wanneer vrienden online zijn.
  • Geen online games meer. Zonder een Nintendo Switch Online-abonnement kun je in geen enkele videogame meer online modi spelen. De enige uitzondering op deze regel is Fortnite, dat volledig speelbaar zal blijven.
  • Geen voicechat meer.
  • Geen cloudopslag meer. Nintendo bewaart geen opgeslagen gegevens op hun cloudservers voor verlopen accounts, dus als je je Nintendo Switch kapot maakt of verliest, kun je games niet vanuit de cloud herstellen. Lokale opslaggegevens op uw systeem en gamekaarten werken echter normaal.
  • Geen NES-games meer. Nadat de Nintendo Online-service is verlopen, verlies je de toegang tot alle Nintendo Entertainment System-videogames, zoals Super Mario Bros. 3 en Legend of Zelda.
  • U behoudt uw aankopen. Alle digitale games of downloadbare content die in de Nintendo eShop is gekocht, kunnen nog steeds worden gespeeld en gedownload. Je kunt ook nog steeds content kopen in de eShop en deze spelen, maar je hebt geen toegang tot online multiplayer. Alle gedownloade Nintendo Switch-apps zijn ook nog steeds beschikbaar.

Kan ik mijn geld terugkrijgen voor Nintendo Switch Online?

Nintendo biedt geen restitutie voor het annuleren van een Nintendo Switch Online-abonnement, omdat het onmogelijk is om een abonnement onmiddellijk uit te schakelen. In plaats daarvan wordt de automatische verlenging van een lidmaatschap uitgeschakeld en krijgt u volledige toegang tot de service tot de vervaldatum.

Het is misschien mogelijk om een terugbetaling te krijgen op een Nintendo Switch Online-lidmaatschapscadeaubon, maar alleen als je deze niet hebt ingewisseld, de code niet hebt onthuld, je de bon hebt en de winkelier waar je hem hebt gekocht van accepteert retourzendingen van cadeaubonnen.

Aanbevolen: