JOBY GripTight Micro Stand: kleine, draagbare stabiliteit voor smartphones

Inhoudsopgave:

JOBY GripTight Micro Stand: kleine, draagbare stabiliteit voor smartphones
JOBY GripTight Micro Stand: kleine, draagbare stabiliteit voor smartphones
Anonim

Bottom Line

De JOBY GripTight Micro Stand is een smartphonestandaard/statief die in je zak past en die dient als het ultieme hulpmiddel voor het maken van portretten of selfies of het streamen van video's of videochatten aan je bureau.

Joby GripTight ONE Micro Stand

Image
Image

We hebben de JOBY GripTight Micro Stand gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De JOBY GripTight Micro Stand bewijst dat geweldige dingen niet altijd in de grootste pakketten komen. Deze smartphonestandaard in zakformaat is bedrieglijk duurzaam en ondersteunt zelfs grotere smartphonemodellen zoals iPhone 7 Plus en Google Pixel.

We brachten wat tijd door met dit handige kleine statief in huis en op kantoor en vonden het erg stevig, gebruiksvriendelijk en multifunctioneel.

Ontwerp: utilitair en aangenaam voor de ogen

De JOBY GripTight Micro Stand wordt geleverd in twee delen: de verende smartphonehouder en het opvouwbare statief met aluminium balhoofd. Beide componenten zijn gemaakt van zware materialen zoals roestvrij staal, siliconen, ABS-kunststof en TPE-rubber. Het balhoofd is gemaakt van machinaal bewerkt metaal, dat volgens JOBY 36 graden beweging biedt om de juiste hoek te bereiken voor alles waar je naar kijkt of fotografeert.

Van de soepele veerwerking van de smartphonehouder en de ondersteunende en soepele TPE-rubberen grippads tot aan de siliconen grepen op de statiefvoeten, het is duidelijk dat dit geen dun apparaat is.

Van de soepele veerwerking van de smartphonehouder en de ondersteunende en soepele TPE-rubberen grippads tot aan de siliconen grepen op de statiefvoeten, het is duidelijk dat dit geen dun apparaat is. En hoewel dit een klein product is (met een gewicht van slechts 0,1 pond en 0,71 x 1,34 x 3,35 inch HWD) dat niet veel variatie biedt in zijn positionering, is het stevig gebouwd.

Image
Image

Configuratieproces: Zo eenvoudig als 1-2-3

Er komt weinig bij kijken bij het monteren van de JOBY GripTight Micro Stand. Het enige dat nodig is, is de houder met de hand in de statiefbasis draaien. Het enige andere gereedschap dat u nodig hebt, is een muntstuk om ervoor te zorgen dat de houder stevig vastzit. Het bevestigen van de houder aan de basis is onmiddellijk en dat informeert de algemene ervaring van het gebruik van dit product. Wanneer de onderdelen zijn gecombineerd en niet in gebruik zijn, liggen ze volledig plat, maar wanneer u klaar bent om dit apparaat te gebruiken, is het net zo eenvoudig als gewoon de poten van de standaard volledig inklappen en de smartphonehouder optillen zodat deze rechtop staat, en dan ben je klaar om te gaan.

Image
Image

Prestaties: Intuïtief en ongecompliceerd

Een van de eerste dingen die ons opviel bij het plaatsen van onze smartphone in de greep, is hoe pijnloos en gemakkelijk het was. We ondervonden geen knijpen en de veeractie had een royale gift, waardoor vloeistof verwijderd en geplaatst kon worden van een reeks telefoons. We konden een iPhone 6S en iPhone X zonder veel moeite voorzien van relatief dunne hoesjes, hoewel we merkten dat een gebrek aan hoesje het proces een beetje soepeler maakte. We zijn er ook in geslaagd om een iPhone 7 Plus zonder hoesje te plaatsen, maar dat voelde zeker aan als de mate van het vermogen van de smartphonehouder om uit te rekken.

Ongeacht het apparaat, het aanpassen van de standaard was een fluitje van een cent, dankzij de kogelkop op het statief. Deze moeiteloze kantelactie maakte het heel gemakkelijk om inhoud te bekijken en foto's te maken. Het was ook erg handig om een recept op te halen en te volgen terwijl we het avondeten kookten of een videochat accepteerden.

Als je een eenvoudige maar multifunctionele smartphonestandaard wilt, kan de JOBY uitkomst bieden.

De enige ietwat ongemakkelijke prestatie-hik die we opmerkten, was toen we de telefoon in een verticale richting verplaatsten. Dit vergde wat meer vallen en opstaan dan de naadloze beweging van het kantelen van de telefoon wanneer deze horizontaal op de standaard werd geplaatst.

Image
Image

Prijs: Steil bij de eerste blos, maar op het punt met gebruik

Grootte en schaal komen niet noodzakelijk overeen met de waarde, maar de catalogusprijs van $ 35 is een beetje hoog voor dit product bij het voor het eerst uitpakken. Na het monteren en gebruiken binnen minder dan een minuut na het uitpakken, herkenden we echter onmiddellijk de hoogwaardige en zware materialen en afwerkingen. Bovendien zijn de bruikbaarheid en draagbaarheid enorme troeven voor go-to-taken zoals het vastleggen van video of het maken van selfies zonder een extra of grotere tas en extra apparatuur te hoeven slepen.

Image
Image

Er zijn andere mini-statiefstandaards beschikbaar voor $ 20 en lager met eigenschappen zoals flexibele poten, Bluetooth-sluiter-afstandsbedieningen en de mogelijkheid om te verdubbelen als een selfiestick, maar deze producten zijn niet altijd gemaakt van eersteklas materialen. Ze missen ook het ultragemak om de JOBY GripTight Micro Stand aan een sleutelhanger of in een zak of tas te kunnen plaatsen.

JOBY GripTight Micro Stand vs. Fotopro UFO2

Er is echt geen directe concurrent van de JOBY GripTight Micro Stand, maar de Fotopro UFO2 is een voorbeeld van andere zwaardere, kleinere smartphonestatieven die ver onder de kosten van de JOBY-standaard vallen. De Fotopro UFO2 wordt alleen online vermeld voor $ 20 (bekijk op B & H Photo), maar het zijn flexibele poten die zich om boomtakken kunnen wikkelen of kunnen buigen om ongelijke oppervlakken op te vangen, en hebben een aanzienlijk groter profiel. Het is veel groter en zwaarder dan de JOBY GripTight Micro Stand, met een lengte van 11 inch en ongeveer 10 ounces.

Het wordt geleverd met andere bonussen, zoals een 360-graden draaibare kop, waterdichte poten die handig kunnen zijn voor natuurfoto's en een Bluetooth-afstandsbediening waarvoor geen app nodig is. Alles bij elkaar genomen, is de Fotopro nog steeds lichtgewicht en draagbaar, maar de beslissing kan neerkomen op wat je wilt in een klein statief. Als je die extra mogelijkheden wilt en het grootste deel van de Fotopro niet erg vindt, is dat misschien beter voor je. Als je een eenvoudige maar multifunctionele smartphonestandaard wilt, kan de JOBY uitkomst bieden.

Bekijk wat er nog meer is door door onze volledige lijst met statieven voor smartphones te bladeren.

Het beste voor de shopper die kwaliteit belangrijker vindt dan kwantiteit

De JOBY GripTight Micro Stand is een compact en capabel smartphonestatief en standaard die meerdere doelen dient voor de gemiddelde persoon. Ervan uitgaande dat u niet op zoek bent naar een product dat groot, robuust en sterk genoeg is om ook uw compactcamera of DSLR op instapniveau te ondersteunen, zou deze standaard aan uw behoeften en verwachtingen moeten voldoen en misschien zelfs overtreffen.

Specs

  • Productnaam GripTight ONE Micro Stand
  • Productmerk Joby
  • Prijs $42.98
  • Gewicht 0.1 lbs.
  • Productafmetingen 0,71 x 1,34 x 3,35 inch.
  • Kleur Zwart
  • Compatibiliteit Kleinere telefoons tot 2,8 inch

Aanbevolen: