De 4 beste stereo's voor kleine ruimtes van 2022

Inhoudsopgave:

De 4 beste stereo's voor kleine ruimtes van 2022
De 4 beste stereo's voor kleine ruimtes van 2022
Anonim

Je appartement is zo groot als een inloopkast en de beste stereo's voor kleine ruimtes kunnen elke vierkante centimeter vullen met geluid van topkwaliteit. Deze minimalistische luidsprekers zijn niet alleen luid, ze moeten ook een heleboel functionaliteit in een kleine ruimte stoppen, waardoor je een verscheidenheid aan luisteropties krijgt en je slimme hub-functies biedt.

Behalve hoeveel ruimte elk apparaat in beslag neemt, moet je ook letten op de aansluitmogelijkheden, terwijl bijna alle luidsprekers en stereo's een of andere Bluetooth-koppelingsoptie hebben, afhankelijk van je opstelling, die je misschien wilt behouden let op Toslink- of RCA-connectiviteit.

Als je net begint met je audio-installatie voor thuis en een paar tips wilt, lees dan onze beginnershandleiding voordat je investeert in een van onze beste stereo's voor kleine ruimtes.

Beste algemeen: Bose SoundLink Revolve+

Image
Image

Op de een of andere manier is Bose een populaire naam geworden, niet alleen voor geluidskwaliteit, maar ook voor esthetisch design. Een van de meest recente toevoegingen aan de SoundLink-lijn, de Revolve+ heeft een cilindrisch, waterkokerachtig ontwerp - verkrijgbaar in Triple Black en Lux Grey - dat er strak en thuis uitziet in je keuken, badkamer of slaapkamer. Bovendien betekent een flexibel stoffen handvat aan de bovenkant dat het geen probleem is om de luidspreker van 3 pond onderweg mee te nemen.

Bose belooft een diep, opvallend geluid en omdat de luidspreker een cirkelvormig silhouet heeft, vuurt hij in alle richtingen, waardoor je 360 graden dekking hebt. De naadloze aluminium behuizing biedt IPX4-waterbestendigheid en de oplaadbare batterij biedt tot 16 uur rechtstreekse speeltijd. Het werkt met een draadloos bereik tot 10 meter, maakt verbinding via Bluetooth en heeft zelfs een ingebouwde microfoon waarmee het kan synchroniseren met Google Play en Siri. Je kunt hem ook bedienen met de Bose Connect-app, en als je hem koppelt met een tweede, kun je stereo surround sound creëren voor grotere instellingen.

Maat: 7.25x4.13x4.13 inches | Gewicht: 2,0 pond | Controls: On-speaker, app | Ingang: 3,5 mm, micro-B | Bedraad/Draadloos: Bluetooth

"Een universele montage met schroefdraad aan de onderkant van de luidspreker betekent dat de SoundLink Revolve+ met bijna elk statief kan worden gebruikt." - Benjamin Zeman, producttester

Image
Image

Beste voor iPhone: Bose Home Speaker 500: slimme Bluetooth-luidspreker

Image
Image

Minder is meer, en met de Bose Home Speaker 500 kan wat minder ruimte in beslag neemt, aanzienlijk meer geluid produceren. De draadloze luidsprekers zijn strak, modern, kunnen op zichzelf al een decorstuk zijn en zijn zelfs onopvallend in kleine kantoren of kamers. Twee aangepaste drivers wijzen naar links en rechts, bedoeld om de noodzaak van een tweede luidspreker teniet te doen. Afhankelijk van uw inzet voor audiokwaliteit is dit echter mogelijk niet voldoende. Hoewel de luidsprekers duurder zijn dan andere, komen er heldere hoge frequenties, dreunende bas en een onberispelijke algehele balans uit, ongeacht het nummer.

Het scherm op de voorluidsprekers is een beetje ouderwets in vergelijking met de slimme schermen die worden aangeboden door Google- en Amazon-producten, en toont alleen albumillustraties en de tijd. De technologie is echter verre van verouderd, met ingebouwde Google Assistent en Alexa samen met een array met acht microfoons die je stem kan opvangen, zelfs als je aan de andere kant van de kamer bent of verdrinkt in vibes. De Home Speaker 500 ondersteunt ook AirPlay 2, voor de ultieme Apple Music-ervaring.

Maat: 8,0x6,7x4,3 inch | Gewicht: 4,75 pond | Controls: LCD-scherm op de luidspreker, Google Assistant, Amazon Alexa, app | Ingang: 3,5 mm, micro-B | Bedraad/Draadloos: Bluetooth

"De Bose Home Speaker 500 heeft een eenvoudig en simplistisch ontwerp dat een genot is om te gebruiken." - Benjamin Zeman, producttester

Image
Image

Beste ontwerp: Klipsch The One II

Image
Image

De Klipsch The One II heeft misschien een verwarrende naam, maar is prachtig ontworpen. De geluidsfanaten bij Klipsch hebben een compromisloze geluidskwaliteit gecombineerd met een aantrekkelijke esthetiek en dat op de een of andere manier gecomprimeerd tot een luidspreker die gemakkelijk op vrijwel elke boekenplank past.

De One II meet 6x5x13 (HWD) en weegt 8,5 Lbs, dit maakt hem vergelijkbaar met de Google Home Max in termen van voetafdruk en gewicht, maar de scherpe hoeken en houten afwerking maken het een veel aantrekkelijkere editie voor jouw plank.

Met walnoot- of matzwarte houtafwerkingen, beschikt de One II ook over metalen hardware die ongelooflijk bevredigend is om te gebruiken, maar helaas niet de mogelijkheid heeft om bas of treble te verfijnen. Hoe dan ook, de One II biedt nog steeds een opmerkelijke geluidskwaliteit dankzij de speciale basdriver en een paar 2,25-inch stereodrivers met volledig bereik.

Het kan zijn dat er geen ingebouwde slimme hub-functionaliteit is, maar deze luidspreker kan nog steeds worden gekoppeld aan slimme hubs en andere apparaten via Bluetooth en kan ook via een 3,5 mm audiokabel aan de bron worden vastgemaakt. Hoewel het misschien niet de meest compacte of meest betaalbare is, is de Klipsch The One II gemakkelijk een van de mooiste smart home-luidsprekers die er zijn.

Maat: 12,68x5,83x5,51 inch | Gewicht: 8,38 pond | Controls: Luidspreker | Ingang: 3,5 mm | Bedraad/Draadloos: Bluetooth

Beste budget: Edifier R1700BT Bluetooth boekenplankluidsprekers

Image
Image

Edifier heeft zijn R1700-luidsprekers bijgewerkt met Bluetooth-compatibiliteit om de R1700BT te maken, een paar van de meest betaalbaar geprijsde stand-alone luidsprekers die beschikbaar zijn. Elke luidspreker heeft een robuuste en aantrekkelijke houten constructie en meet 9,75x6x8 (HWD) en weegt een relatief zware 14,5 pond. Hoewel ze misschien meer onroerend goed vragen dan de meeste opties op onze lijst, bieden ze een uitstekende stereogeluidskwaliteit en passen ze nog steeds gemakkelijk op bijna elke standaardplank.

Elke luidspreker heeft een speciale 4-inch basdriver en speciale tweeters, voor een rijk, diep geluid. De R1700BT, die zijn naam eer aandoet, kan via Bluetooth verbinding maken met de bron, maar kan ook dienen als een uitstekend paar aanvullende luidsprekers via RCA- of 3,5 mm audio-aansluitingen.

Om de esthetiek compleet te maken, heeft de R1700BT bas-, treble- en volumeregelingsknoppen op de rechterkanaalluidspreker die zo leuk zijn om te gebruiken dat je misschien de meegeleverde afstandsbediening vergeet. Door veelzijdigheid en betaalbaarheid samen te brengen, geeft de Edifier R1700BT luidsprekers die twee keer zo duur zijn een run voor hun geld.

Maat: 5,71x9,45x6,89 inch | Gewicht: 12,5 pond | Controls: Luidspreker | Ingang: 2x RCA | Bedraad/Draadloos: Boekenplank met draad

"Edifier heeft zijn klassieke draai aan deze luidsprekers gegeven door twee walnoot/kersenhouten planken aan de zijkanten van elke luidspreker te plaatsen." - Jason Schneider, producttester

Image
Image

Als je op zoek bent naar geluid van hoge kwaliteit en veelzijdigheid in een kleine ruimte, is de Bose SoundLink Revolve+ (bekijk bij Amazon) een geweldige optie die een robuuste geluidskwaliteit combineert met Siri en Google Assistant functionaliteit. Als u echter uw thuisaudio wilt uitbreiden zonder de bank te verslaan, is de Edifier R1700 BT (bekijk bij Amazon) een uitstekend en betaalbaar alternatief.

Over onze vertrouwde experts

Benjamin Zeman schrijft sinds 2019 voor Lifewire. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de technische industrie en als muzikant heeft hij een sterke achtergrond in audioproducten.

Jason Schneider is de audio-expert van Lifewire. Met een achtergrond in muziektechnologie, tien jaar ervaring op het gebied van technologie en eerdere publicaties in Greatist en Thrillist, heeft Jason het voortouw genomen in de audioverslaggeving van Lifewire.

FAQ

    Wat is de beste goedkope en compacte stereo?

    Als je de bank niet wilt breken, maar toch een solide geluid wilt, zijn we dol op de Edifier R1700BT. Het is een paar boekenplankluidsprekers, wat betekent dat je linker- en rechterluidsprekers, Bluetooth en een geweldige geluidskwaliteit krijgt voor een relatief bescheiden prijs in vergelijking met andere opties in deze verzameling. Als dat nog te rijk is voor je bloed, kijk dan eens naar ons overzicht van de best betaalbare boekenplankspeakers.

    Heeft u een speciale subwoofer nodig voor een compacte stereo?

    Een speciale subwoofer kan uw audiokwaliteit naar een hoger niveau tillen, aangezien de ingebouwde subwoofer op compacte stereo's niet zo geweldig is. Dat gezegd hebbende, er is een grote afweging die voortkomt uit de algehele voetafdruk en het ontwerp, dus een 360-graden luidspreker biedt misschien het beste van twee werelden vanwege het kamervullende geluid en de compacte constructie.

    Is Bluetooth belangrijk voor een compacte stereo?

    Bluetooth is een geweldige functie om op een compacte stereo te hebben. Met zijn bereik van 33 voet kun je audio streamen vanaf meerdere apparaten en kun je het snoer doorknippen, zodat je niet altijd over kabels struikelt. Bluetooth en een ingebouwde batterij maken hem ook draagbaarder, waardoor je enkele plaatsingsmogelijkheden hebt. Dat gezegd hebbende, als je niet van plan bent om de stereo veel te verplaatsen, kan het ontbreken van Bluetooth je wat geld besparen.

Image
Image

Waar moet je op letten in een stereo voor een kleine ruimte

Connectiviteit

Denk bij het kopen van een stereo-installatie na over hoe je naar muziek gaat luisteren. Neem een kijkje in je muziekbibliotheek en schaf een stereo-installatie aan die alle muziek kan afspelen die je wilt - in alle formaten die je hebt. Uw keuzes komen in principe neer op bekabelde en draadloze verbindingen. Bekabelde verbindingen omvatten 3,5 mm audio-aansluitingen, RCA-kabels en optische invoer als u een stereo-installatie hebt die verbinding kan maken met een thuisbioscoopsysteem. Voor draadloze connectiviteit heb je Bluetooth, met de nieuwste standaard Bluetooth 5.0, hoewel Bluetooth 4.2 en 4.1 waarschijnlijk ook gebruikelijk zijn.

Voetafdruk

Omdat ruimte een belangrijke overweging is bij deze aankoop, moet je letten op hoeveel ruimte de stereo in beslag neemt. Hoewel alle systemen op onze lijst klein zijn, zijn die zonder ingebouwde cd-spelers of AM/FM-radio's verreweg de kleinste. Onze topkeuze meet bijvoorbeeld 4.2tx4.2x7.3 inch en weegt een bescheiden 2 pond. Grotere opties zoals Yamaha Black Micro worden geleverd met alle bovengenoemde toeters en bellen, wat resulteert in een formaat dat bijna het dubbele is en een gewicht dat 7 pond op de schaal kantelt.

Geluidskwaliteit

Soms hebben kleine luidsprekers een ongelooflijk slechte geluidskwaliteit. Hoewel dat geen probleem is met een van de luidsprekers die we hebben geselecteerd, zijn audiofielen misschien kieskeuriger. Als het verkrijgen van de beste geluidskwaliteit een topprioriteit is, wilt u misschien kiezen voor een model met een ingebouwde subwoofer. U kunt twee verschillende linker- en rechterluidsprekers krijgen, of een luidspreker met 360-graden audio als u kamervullend geluid wilt zonder de grotere voetafdruk. Een maatregel waar u op moet letten, is het uitgangsvermogen van de luidspreker, dat kan meten vanaf 15 W of meer.

Aanbevolen: