Blueear Bluetooth Beanie Hat Review: een eenvoudige, modieuze muts die een behoorlijke geluidskwaliteit levert

Inhoudsopgave:

Blueear Bluetooth Beanie Hat Review: een eenvoudige, modieuze muts die een behoorlijke geluidskwaliteit levert
Blueear Bluetooth Beanie Hat Review: een eenvoudige, modieuze muts die een behoorlijke geluidskwaliteit levert
Anonim

Bottom Line

Een laag prijskaartje gaat een lange weg naar het verbergen van gebreken, en dat is zeker het geval voor deze Blueear Beanie. Het is niet de meest comfortabele beanie die er is en hij produceert ook geen uitzonderlijk geluid, maar voor $ 15- $ 25 doet hij het op beide fronten goed genoeg om een solide waarde te vertegenwoordigen.

Blueear Bluetooth-beaniemuts

Image
Image

We hebben de Blueear Bluetooth Beanie Hat gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je je verwachtingen matigt, is de Blueear Bluetooth Beanie Hat het overwegen waard. Het is geen geweldige hoed of een krachtige audio-ervaring, maar het is een redelijk compromis tussen mode en bruikbaarheid. Het discrete uiterlijk is een goede accessoire voor een winterse outfit en het geluid dat door de luidsprekers wordt geproduceerd, is goed genoeg om het prijskaartje te rechtvaardigen.

Image
Image

Ontwerp: Eenvoudig en discreet

Het idee achter deze Bluetooth-beanie is heel eenvoudig en effectief. Neem een muts en naai een paar goedkope Bluetooth-luidsprekers in de naad. De luidsprekers worden in een zakje over elk oor gestoken. Zodra de dop erop zit, kun je de luidsprekers rondduwen zodat ze precies op je hoofd passen. Elke keer dat je de beanie opzet, moet je de luidsprekers aanpassen, wat na een tijdje vervelend wordt.

Je kunt deze beanie krijgen in zes kleuren en texturen. We kozen voor carbon black voor onze testunit. Je kunt het ook krijgen in zwart, grijs, donkergrijs, H1 grijs en H4 zwart. Houd er bij het selecteren van de gewenste kleur rekening mee dat het ontwerpweefsel van kleur tot kleur varieert.

De maat van de muts zal ook veranderen, afhankelijk van de kleur die je kiest. De carbon black-optie is 10 inch van onder naar boven. Tenzij je een hoofd hebt met de grootte en vorm van een buitenaards wezen, zal het grootste deel van de bovenkant op de achterkant van je hoofd rusten. De rest van de opties zijn slechts 8,5 inch, iets om in gedachten te houden bij het kiezen van de gewenste kleur.

De kwaliteit van het geluid dat door deze Bluetooth-beanie wordt gegenereerd, is luisterbaar, maar je zult waarschijnlijk niet vergeten dat je luistert via kleine luidsprekers in een beanie van $ 15.

Met de ingebouwde microfoon kun je spraakopdrachten gebruiken en telefoongesprekken of andere audiocommunicatie aannemen, maar je hebt geen toegang tot digitale assistenten zoals Siri.

Het promotiemateriaal en de gebruikershandleiding voor deze Bluetooth-beanie benadrukken dat je de luidsprekers gemakkelijk kunt verwijderen als je hem moet wassen. Het is echter niet meteen duidelijk hoe je dat moet doen, en er staan ook geen instructies in de handleiding.

Het Bluetooth-bereik wordt vermeld als de standaard 10 m, of ongeveer 30 voet. We hebben geconstateerd dat dit over het algemeen nauwkeurig is, zolang u maar een directe zichtlijn hebt op de telefoon of computer waaraan deze is gekoppeld. Als muren en andere objecten in de weg zitten, neemt het bereik sterk af.

Image
Image

Configuratieproces: net als elk ander Bluetooth-apparaat

Iedereen die bekend is met het koppelen van Bluetooth-apparaten zou niet veel problemen moeten ondervinden bij het opzetten van deze beanie. Het enige wat je hoeft te doen is de afspeelknop drie seconden ingedrukt te houden om hem vindbaar te maken op het apparaat waarmee je hem wilt koppelen. De hoed wordt weergegeven als "Magic Hat" in uw lijst met beschikbare Bluetooth-apparaten.

Uit de doos kostte het ons minder dan een minuut om naar muziek van onze iPhone X te luisteren op deze Bluetooth-beanie. Het enige wat we moesten doen was het koppelen via de Bluetooth-instellingen. Toen we het echter met een Mac koppelden, moesten we het koppelen in de Bluetooth-instellingen en handmatig de audio van de computer ernaartoe leiden via de geluidsinstellingen.

Overschakelen tussen gekoppelde apparaten is niet zo naadloos als we hebben gezien in Bluetooth-oordopjes zoals de AirPods en PowerBeats Pro. Tijdens onze testfase duurde het over het algemeen ongeveer een minuut om over te schakelen van een Mac naar een iPhone. Het duurde nog langer van een iPhone naar een Mac omdat je de audio handmatig moet routeren.

Image
Image

Bottom Line

Het bedieningspaneel dat in de band is genaaid, zit over je linkeroor. Dit is een vreemde plek voor rechtshandige mensen, waarbij ze over hun romp en gezicht moeten reiken om het met hun dominante hand te gebruiken. Toch is de bediening eenvoudig en compleet. Bedieningselementen omvatten volume, pauzeren, afspelen, vorige en volgende track. Het kost maar een paar minuten om de dop te gebruiken om de bedieningselementen effectief te leren.

Batterijlevensduur: goed, maar niet zoals geadverteerd

Blueear beweert dat een volle batterij acht uur luistertijd van deze Bluetooth-beanie zal opleveren. Tijdens onze testfase kwamen we echter nooit verder dan zes uur continu gebruik. Dat is meer dan genoeg sap om je door een herfstwandeling of een avondje uit in de winter te loodsen, maar als je de hele dag buiten bent en de hele tijd je deuntjes wilt, wil je waarschijnlijk investeren in een paar zware -duty draadloze oordopjes zoals de Powerbeats Pro.

Alle kleine tekortkomingen van deze Bluetooth-beanie zijn te vergeven omdat het geen duur product is.

Het duurt iets meer dan een uur om deze Bluetooth-beanie volledig op te laden. Via een meegeleverde USB-oplaadkabel laad je de speakers op via een klein gaatje in de stof. Hij wordt niet geleverd met een muuradapter, maar als je er geen hebt, kun je hem ook aansluiten op een computer of ander USB-apparaat.

Bottom Line

Deze Bluetooth-beanie is gemaakt van 100% acrylvezels. Het is niet zo comfortabel als je zou verwachten als je ernaar kijkt. Toen we het product testten, voelde het droog en krassend aan en veroorzaakte het lichte schuren rond de oren en nek. Niets dat sporen achterlaat of blaren veroorzaakt, maar genoeg om nooit te vergeten dat je de hoed draagt.

Geluidskwaliteit: fatsoenlijk geluid uit goedkope luidsprekers

De kwaliteit van het geluid dat door deze Bluetooth-beanie wordt gegenereerd, is luisterbaar, maar je zult waarschijnlijk niet vergeten dat je luistert via kleine luidsprekers in een beanie van $ 15. Het volume is voldoende om geluiden van buitenaf te overstemmen, maar niet overweldigend, zelfs niet bij maximaal volume. Aangezien dit luidsprekers zijn en geen oordopjes of koptelefoons, bieden ze niet de meeslepende audio-ervaring die je zou verwachten van Bluetooth-oordopjes zoals de AirPods.

Bottom Line

Alle kleine tekortkomingen van deze Bluetooth-beanie zijn te vergeven omdat het geen duur product is. Afhankelijk van de kleur die je krijgt, verwacht je tussen $ 15 en $ 25 te betalen, waarbij grijs het duurst is.

Blueear Bluetooth Beanie Hat vs. Rotibox Bluetooth Beanie Hat

We hebben deze draadloze beanie naast de Rotibox Bluetooth Beanie Hat getest en de twee zijn qua ontwerp en functie ongeveer vergelijkbaar. Maar de Rotibox is een stuk comfortabeler en produceert een beter geluid. Het beste wat Blueear te bieden heeft, is dat het de goedkoopste draadloze muziekbeanie is die we hebben beoordeeld.

Als je op zoek bent naar een superieure, comfortabele wintermuts of een krachtige audio-ervaring, dan is dit niet het product voor jou

Als je echter geïnteresseerd bent in een gemiddelde beanie en fatsoenlijk geluid voor een spotprijs, is dit een goede keuze. Het is een modieuze beanie die goed past bij je wintergarderobe, en de Bluetooth-luidsprekers bieden genoeg bruikbaarheid om er meer dan een noviteit van te maken.

Specs

  • Productnaam Bluetooth Beanie Hat
  • Product Merk Blueear
  • MPN X000SVULZ1
  • Prijs $23,00
  • Gewicht 7,2 oz.
  • Productafmetingen 9 x 1 x 10 inch.
  • Kleur Zwart, Grijs, Carbon Zwart, Donkergrijs, H1 Grijs
  • Levensduur batterij 6 uur (8 geclaimd)
  • Bedraad/Draadloos Ja
  • Draadloos bereik 33 ft
  • Bluetooth-specificatie V4.1+EDR

Aanbevolen: