SoundBot SB210 Review: een handige winter die geluid van goede kwaliteit levert als het werkt

Inhoudsopgave:

SoundBot SB210 Review: een handige winter die geluid van goede kwaliteit levert als het werkt
SoundBot SB210 Review: een handige winter die geluid van goede kwaliteit levert als het werkt
Anonim

Bottom Line

De SB210 is een perfect (en ongelukkig) voorbeeld van een handvol goede ideeën die ten onder zijn gegaan door een slechte uitvoering. Hoewel het een solide geluidskwaliteit levert, vooral in vergelijking met de concurrentie, en intuïtief te gebruiken en te bedienen is, wordt het verlamd door betrouwbaarheidsproblemen die het eerder irritant dan handig maken.

SoundBot SB210 draadloze muzikale muts

Image
Image

We hebben de SoundBot SB210 Wireless Musical Beanie gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Bluetooth-mutsen zijn opmerkelijk eenvoudige apparaten, gebreide mutsen met draadloze hoofdtelefoons die in de band zijn genaaid. De SoundBot SB210 draadloze muzikale beanie had een opvallende verschijning kunnen zijn in deze categorie, maar hij heeft enkele zwakheden die ons ervan weerhouden hem een sterke aanbeveling te geven.

Image
Image

Ontwerp: Eenvoudig, maar levert niet altijd op

Als een stukje mode is de SoundBot een eenvoudige maar welkome aanvulling op de meeste winteroutfits voor buiten. Het overdrijft niet het feit dat het Bluetooth-luidsprekers heeft - als het uit is en de LED niet knippert, zullen de meeste mensen ze waarschijnlijk niet eens opmerken.

Je kunt deze draadloze muziekbeanie krijgen in 13 kleuren en stijlen, waaronder zwart, blauw, grijs, roze, ivoor en geel. Er zijn ook verschillende stijlen om uit te kiezen, sommige met een koordstructuur of andere met een pompon bovenop. Er is zelfs een zwart model met een ingebouwde LED-zaklamp. Dit is een behoorlijke selectie van opties, maar andere Bluetooth-mutsen die we hebben beoordeeld, bieden tot 29 variëteiten.

We waren nooit in staat om verder dan een paar meter afstand te komen voordat de Bluetooth-verbinding begon te sputteren en te falen.

Over het algemeen kun je verwachten dat een Bluetooth-apparaat een bereik heeft van minimaal 10 meter. Hoewel dit het geval was toen we de SB210 op onze iPhone X sloten, kromp het bereik aanzienlijk toen we hem koppelden met een iMac. We waren nooit in staat om verder dan een paar meter afstand te komen voordat de Bluetooth-verbinding begon te sputteren en te falen.

De ingebouwde microfoon geeft je de mogelijkheid om draadloos te bellen en gebeld te worden, maar we vonden deze functie onbetrouwbaar toen we hem gebruikten. Toen we naar muziek luisterden en er een telefoontje binnenkwam, werd de hoed losgekoppeld van de telefoon. Het deed hetzelfde toen we probeerden te bellen. De enige manier die we ontdekten om door de hoed te praten, was door hem met de telefoon te koppelen nadat de oproep was verbonden, wat voor gebruik in de echte wereld meer gedoe is dan het waard is.

Image
Image

Configuratieproces: probeer en probeer het opnieuw

De gebruikershandleiding die bij de SoundBot wordt geleverd, is de meest uitgebreide van de draadloze beanies die we hebben getest. Het geeft u stapsgewijze instructies en uitleg over alle functies van het product. Hoewel een tutorial over het opladen van de muts misschien waardevol lijkt, vonden we het leuk dat de instructies je vertellen hoe je de luidsprekers uit de hoed ha alt als het tijd is om de muts in de wasmachine te doen, iets wat geen enkele andere muts die we hebben getest biedt.

Het aansluiten van deze draadloze beanie op een smartphone of computer is een basisding als je ooit eerder een Bluetooth-apparaat hebt gekoppeld. Helaas duurt het relatief lang voordat deze Bluetooth-beanie verbinding maakt met een smartphone of computer, ongeveer 15 seconden tijdens onze testperiode. Het kostte ook consequent meerdere pogingen om te koppelen voordat er een verbinding tot stand werd gebracht.

Batterijlevensduur: het doet geen beloften die het niet kan waarmaken

De verpakking van de SB210 beweert dat je vijf uur luistertijd krijgt op een volledige batterijlading, wat onze tests hebben bevestigd. SoundBot beweert ook dat het 60 uur standby-tijd krijgt. We hebben hem volledig opgeladen en twee en een halve dag aan de kant gezet. Toen we hem weer aanzetten, startte hij meteen op en werkte - maar niet voor heel lang. We hebben er maar ongeveer 45 minuten aan luistertijd uit gehaald.

Van een lege batterij kun je de SoundBot in minder dan een uur volledig opladen. Dit was de kortste oplaadtijd die we tijdens onze testfase zagen. Bij andere producten kan het tot twee en een half uur duren om van dood naar vol te gaan.

Image
Image

Comfort: prima

De SoundBot houdt je hoofd lekker warm. En hoewel we niet zouden zeggen dat het bijzonder comfortabel is, zult u tijdens het dragen geen krassen of huidirritatie ervaren.

Image
Image

Geluidskwaliteit: goed voor muziek, verschrikkelijk voor oproepen

Gezien het formaat, de prijs en het ontwerp van Bluetooth-beanies, verwachten we niet dat ze het hoogwaardige geluid leveren dat je zou krijgen van hoogwaardige oordopjes of hoofdtelefoons. Van alle draadloze muziekhoeden die we hebben getest, produceert de SoundBot echter het helderste, meest plezierige geluid, tenminste tijdens het luisteren naar muziek.

We moesten het volume op maximaal zetten om de persoon aan de andere kant van het gesprek gedeeltelijk te kunnen verstaan.

Toen we naar het album Past Masters van de Beatles luisterden, vonden we het geluid rijk en vol. Kleine details zijn duidelijk hoorbaar, maar missen de diepte en het bereik van duurdere draadloze audioproducten zoals de Apple AirPods.

Telefoongesprekken aannemen was een heel ander verhaal. Het geluid was erg zacht en klonk ver weg, en we moesten het volume op maximaal zetten om de persoon aan de andere kant van het gesprek gedeeltelijk te kunnen verstaan.

Bottom Line

Afhankelijk van de stijl en kleur die je kiest, verwacht je ergens tussen $ 19 en $ 33 te betalen, precies in het midden van de prijsklasse van de beanies die we hebben getest, die ergens tussen $ 15 en $ 40 lopen.

SoundBot SB210 draadloze muzikale muts versus Blueear Bluetooth-muts

We hebben de SoundBot naast de Blueear Bluetooth Beanie Hat getest, en afgezien van de betere geluidskwaliteit en snelle oplaadtijd, kwam de SoundBot over het algemeen tekort. De Blueear kon bij de eerste poging koppelen, hield een stabiel signaal over het Bluetooth-bereik (ongeacht met welk apparaat het was gekoppeld) en hield de verbinding vast bij het aannemen van een telefoongesprek. De beanie van Blueear was betrouwbaarder en bood een betere gebruikservaring in de echte wereld, en biedt verschillende kleuren en stijlen die goedkoper zijn dan de SB210-reeks.

Ondermijnd door onbetrouwbaarheid

De SoundBot SB210 Wireless Musical Beanie zou het overwegen waard zijn als hij consistenter presteerde in onze tests. Het produceert een goede geluidskwaliteit, laadt snel op en biedt intuïtieve bediening. Het is helaas verlamd door onbetrouwbaarheid, wat het reduceert van een handig gemak tot een zeurende ergernis, en een hoop van zijn waarde wegneemt.

Specs

  • Productnaam SB210 draadloze muzikale muts
  • Productmerk SoundBot
  • MPN X00182T3AN
  • Prijs $25.00
  • Gewicht 6,4 oz.
  • Productafmetingen 8,5 x 1,8 x 7,5 inch.
  • Kleur Zwart, Blauw, Grijs, Zwart op Zwart, CABLE/Black, CABLE/Indie Pink, CABLE/Ivory, CABLE/Light Grey, LED/Black, POM/Black, POM/Indie Pink, POM/Light Grijs, POM/Mosterd Geel
  • Batterijlevensduur 5 uur
  • Bedraad/Draadloos Ja
  • Garantie 1 jaar
  • Bluetooth-specificatie V4.1

Aanbevolen: