Hoe Mfc71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten

Inhoudsopgave:

Hoe Mfc71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten
Hoe Mfc71.dll te repareren ontbreekt of is niet gevonden fouten
Anonim

Mfc71.dll niet gevonden fouten worden meestal veroorzaakt wanneer het mfc71 DLL-bestand wordt verwijderd of verplaatst, iets dat u per ongeluk hebt gedaan of iets dat een ander programma per ongeluk heeft veroorzaakt, mogelijk door een slechte installatie of verwijdering.

Het mfc71.dll-bestand is gerelateerd aan het Microsoft Visual Studio. NET 2003-programma, maar wordt door veel algemene programma's gebruikt om verschillende functies uit te voeren.

Soms, maar veel minder vaak, worden mfc71.dll-fouten veroorzaakt door virussen of malware die op uw computer zijn geïnstalleerd.

Afhankelijk van het programma dat dit probleem veroorzaakt, kunt u de mfc71.dll-fout zien in bijna alle besturingssystemen van Microsoft, waaronder Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP en meer.

Mfc71.dll Foutmeldingen

Image
Image

Er zijn een paar verschillende manieren waarop mfc71.dll-fouten op uw computer kunnen verschijnen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende:

  • Mfc71.dll niet gevonden
  • Deze toepassing kan niet worden gestart omdat MFC71. DLL niet is gevonden. Het opnieuw installeren van de applicatie kan dit probleem oplossen.
  • Kon component mfc71.dll niet vinden
  • BCMWLTRY. EXE - Deze toepassing kan niet worden gestart omdat MFC71. DLL niet is gevonden.

Deze stappen om de mfc71.dll-fout te herstellen, moeten van toepassing zijn op elke fout die impliceert dat het mfc71.dll-bestand ontbreekt.

De mfc71.dll-foutmelding kan van toepassing zijn op elke toepassing die het DLL-bestand gebruikt, waarvan er veel zijn.

Sommige veelvoorkomende softwareprogramma's en videogames waarvan bekend is dat ze mfc71.dll-fouten genereren, zijn Corum, AVG Anti-Virus, Adobe Photoshop, StuffIt, Quicken, O2Jam, Norton Anti-Virus en beveiligingssoftware, Far Cry, Hitman: Blood Money en nog veel, veel meer.

Mfc71.dll-fouten herstellen

Download het mfc71.dll DLL-bestand niet afzonderlijk van een "DLL-downloadsite". Er zijn veel redenen waarom het downloaden van DLL's van deze sites nooit een goed idee is. Als je een kopie mfc71.dll nodig hebt, is het altijd het beste om deze te verkrijgen van de legitieme, originele bron. Als je het mfc71.dll-bestand al hebt gedownload van een van die DLL-downloadsites, verwijder het dan van waar je het ook hebt geplaatst en ga verder met de volgende stappen.

  1. Start je computer opnieuw op. Soms zijn mfc71.dll-fouten eenmalige problemen en lost een eenvoudige herstart het probleem op. Het is niet een zeer waarschijnlijke oplossing, maar het is een gemakkelijke eerste stap die de dag kan redden.

  2. Installeer het programma of spel opnieuw. Als u de foutmelding 'mfc71.dll niet gevonden' krijgt wanneer u een specifieke toepassing opent, installeert u de toepassing opnieuw. De installatie zou het bestand mfc71.dll op de juiste locatie moeten herstellen.

    Zelfs als u niet wordt gevraagd, moet u ervoor zorgen dat u uw computer opnieuw opstart na het verwijderen en vóór het opnieuw installeren. Door uw computer op dit punt opnieuw op te starten, kunt u ervoor zorgen dat alle geladen bestanden uit het geheugen worden gewist en dat het verwijderen volledig is voltooid.

  3. Download de laatste update van het programma. Bezoek de website van het softwareprogramma en download het laatste servicepack, patch of andere update. Het is mogelijk dat de mfc71.dll-fout is gecorrigeerd in een update die is uitgegeven door de makers van het programma.

    Een andere methode voor het updaten van het programma is het gebruik van een software-updater-tool.

  4. Installeer alle voorgestelde Windows-updates. Van bepaalde beveiligings- en andere updates van Microsoft is bekend dat ze problemen corrigeren met of het bestand mfc71.dll vervangen.

  5. Scan uw computer op virussen en malware. Sommige mfc71.dll-fouten worden veroorzaakt door schadelijke software die in uw systeem terecht is gekomen.
  6. Gebruikt u Microsoft Visual Studio. NET 2003? De meesten van jullie zullen dat niet zijn, maar als je dat wel bent, bezoek dan de website van Microsoft en download de laatste update van het programma.
  7. Installeer de nieuwste versie van Internet Explorer. De Internet Explorer-webbrowser is een gemakkelijke bron van het bestand mfc71.dll. Het is zeker gemakkelijker om het bestand eruit te pikken en mfc71.dll te downloaden van een "DLL-downloadsite", maar het installeren van IE is de veel veiligere optie om te nemen.

    Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

  8. Installeer de stuurprogramma's voor uw Broadcom draadloze netwerkkaart opnieuw. Deze oplossing is alleen van toepassing wanneer uw mfc71.dll-fout vergezeld gaat van een bericht over het bestand bcmwltry.exe. U kunt deze stuurprogramma's bijwerken door naar de website van Broadcom te gaan.

    Veel computerfabrikanten gebruiken de netwerkhardware van Broadcom in hun computers, dus de beste bron voor stuurprogramma's is in dit geval de website van uw computerfabrikant. Veel Dell-, Gateway- en HP-computers gebruiken bijvoorbeeld de netwerkhardware van Broadcom.

    Zie Stuurprogramma's bijwerken in Windows als je hulp nodig hebt. Als u de juiste driver niet kunt vinden via de Broadcom-website, overweeg dan een gratis driver-updateprogramma te gebruiken.

  9. Je bent klaar!

Meer hulp nodig?

Als u dit probleem niet zelf wilt oplossen, gaat u naar Hoe krijg ik mijn computer gerepareerd? voor een volledige lijst van uw ondersteuningsopties, plus hulp bij alles onderweg, zoals het berekenen van reparatiekosten, het verwijderen van uw bestanden, het kiezen van een reparatieservice en nog veel meer.

Aanbevolen: