Drie geweldige Minecraft-minigames

Inhoudsopgave:

Drie geweldige Minecraft-minigames
Drie geweldige Minecraft-minigames
Anonim

In de loop der jaren heeft Minecraft veel nieuwe creaties van zijn verschillende spelers voortgebracht. Veel mensen hebben uiteindelijk Mods, Adventure Maps, Texture Packs, Redstone Creations en vele andere verschillende kunstuitingen gemaakt voor de game die we allemaal kennen en waar we van houden. Iets dat veel mensen in het allereerste begin van Minecraft echter niet zagen aankomen, waren de Mini-Games. Toen mensen erachter kwamen dat ze in wezen hun eigen games konden maken met hun eigen doelen in Minecraft, werden mensen gek. In dit artikel bespreken we een paar geweldige minigames die je in je vrije tijd kunt spelen.

Zonnebrand

Image
Image

In de minigame SunBurn worden spelers voortgebracht op een drielaagse toren van kleiblokken. Vanaf het moment dat de wedstrijd begint, moeten spelers beginnen te rennen. Als de spelers beginnen te rennen, veranderen de blokken eronder een andere kleur. Elke kleur die het blok verandert, vertegenwoordigt een staat waarin het blok zich bevindt. Als een blok wit is, is het onaangeroerd gebleven. Als een blok geel is, is het blok één keer aangeraakt en wordt het oranje de volgende keer dat het wordt aangeraakt. Als een blok oranje is, is het blok twee keer aangeraakt en wordt het rood als het opnieuw wordt aangeraakt. Als een blok rood is, is het blok drie keer aangeraakt en is het nog één aanraking verwijderd van volledige verwijdering. Wanneer blokken beginnen te worden verwijderd, veroorzaakt dit problemen voor de spelers die constant rennen. Beschouw het als Spleef, maar in deze versie van Spleef moet je constant bewegen.

Deze minigame kan met elk aantal spelers worden gespeeld en kan worden gedownload op de MinecraftForum.net-website. Deze minigame is ook beschikbaar om te spelen als je een Minecraft Realms-server hebt onder de sectie Minigames.

Splatoon in Minecraft

Image
Image

Het zeer creatieve en intelligente Redstone-genie, SethBling, zegende Nintendo-fans en Minecrafters over de hele wereld toen hij zijn Splatoon uitbracht in Minecraft Mini-Game. Met behulp van Command Blocks maakte SethBling een zeer nauwkeurige replica van Splatoon met groene en paarse wol om de verschillende kleuren verf in Splatoon weer te geven. Bij het spelen van Splatoon in Minecraft is het doel van het spel om een zo groot mogelijk gebied van een kaart te bedekken met de kleur van je team. Aan het einde van het spel wint welk team dan ook het grootste percentage van de kaart de ronde. Er zijn drie tools die kunnen worden gebruikt om de kaart in jouw kleur te bedekken, maar ook als wapen tegen vijandelijke spelers. De drie wapens die spelers kunnen gebruiken zijn Splattershot (Sneeuwballen), Splat Charger (Pijl en Boog) en de Splat Roller (Stick). Elk wapen heeft zijn eigen manier om de kaart te bedekken en heeft zijn eigen manier van vechten, wat zorgt voor een zeer interessante gameplay bij het bestrijden van vijandige spelers.

De Splatoon in Minecraft-minigame kan worden gedownload van de Sethbling.com-website en is ook beschikbaar om te spelen als je een Minecraft Realms-server hebt in de sectie Mini-Games.

The Survival Games

Image
Image

Als het op minigames aankomt, is dit een oudje, maar een goedje. Als je ooit van "The Hunger Games" hebt gehoord, is The Survival Games in wezen dat, maar veel sneller en volledig vrijwillig. Spelers worden in een wereld gegooid en moeten items vinden om tegen hun vijanden te gebruiken in onderlinge gevechten. Bij het spelen van The Survival Games moeten spelers hun tegenstanders te slim af zijn met brute kracht of hun verstand.

Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar om te spelen van The Survival Games, elke versie heeft een kleine twist. Een geweldige versie om te spelen van deze Mini-Game is de Mineplex-versie. Om toegang te krijgen tot dit specifieke type The Survival Games, kunt u inloggen op de officiële Mineplex-server op de us. Mineplex.com IP-adres, of het eu. Mineplex.com IP-adres.

Tot slot

Image
Image

Er zijn veel geweldige minigames beschikbaar om online te spelen. Als je op zoek bent naar iets om te spelen, dan zouden deze minigames zeker moeten werken. Met een snelle online zoekopdracht vind je honderden minigames en servers die ze hosten. Hopelijk geven deze spellen je wat plezier!

Aanbevolen: