LG Smart TV-bezitters krijgen drie gratis maanden Stadia Pro

LG Smart TV-bezitters krijgen drie gratis maanden Stadia Pro
LG Smart TV-bezitters krijgen drie gratis maanden Stadia Pro
Anonim

Als je een LG Smart TV hebt of van plan bent te kopen en op zoek bent naar iets om erop te spelen, kun je drie maanden gratis gebruikmaken van de gamestreamingservice van Google Stadia Pro.

Zolang je een ondersteunde LG TV hebt (met webOS 5.0 of hoger) en een compatibele controller, kun je een gratis Stadia Pro-abonnement nemen en meer dan 50 verschillende games spelen zonder extra kosten. U hoeft geen gameconsole te kopen of aan te sluiten - maak gewoon een account aan en speel rechtstreeks via uw tv (en internetverbinding).

Image
Image

Alles instellen is een kwestie van de Stadia Pro-aanbieding vinden in de LG Content Store en vervolgens de QR-code scannen om aan de slag te gaan. Van daaruit stel je een Stadia Pro-account in (sorry huidige Stadia Pro-abonnees) en heb je onmiddellijk toegang tot de ongeveer 50 vooraf geselecteerde gratis games. Met de mogelijkheid om sommige titels af te spelen met 60 frames per seconde in 4K HDR, met ondersteuning voor 5.1 surround sound.

Image
Image

Hoewel de gamesbibliotheek van Google Stadia niet zo robuust is als andere streamingdiensten, biedt het meer dan alleen die 50+ freebies. LG stelt dat de bibliotheek momenteel meer dan 250 titels bevat, met enkele recente releases zoals Assassin's Creed: Valhalla, Baldur's Gate 3 en Resident Evil Village.

De Stadia Pro-promotie is nu beschikbaar voor alle compatibele LG-tv's en kan worden gebruikt in alle landen waar Google Stadia momenteel beschikbaar is wanneer je een nieuw Stadia-abonnement instelt. Volgens LG moet je tussen nu en 31 januari 2023 je gratis drie maanden inwisselen.

Aanbevolen: