8 Coole Minecraft-opdrachten voor geweldige gameplay

Inhoudsopgave:

8 Coole Minecraft-opdrachten voor geweldige gameplay
8 Coole Minecraft-opdrachten voor geweldige gameplay
Anonim

Als je cheats in Minecraft inschakelt, stelt het chatvenster automatisch handige commando's voor, maar er zijn talloze cheats die het spel niet noemt. Hier zijn enkele coole Minecraft-commando's die je misschien niet kent.

Sommige van deze cheats zijn mogelijk niet beschikbaar in jouw versie van Minecraft, omdat er regelmatig nieuwe commando's worden toegevoegd en verwijderd uit het spel.

Image
Image

Teleport overal: /Tp

De Minecraft-teleportopdracht is verreweg een van de handigste cheats. U kunt teleporteren naar specifieke coördinaten met behulp van de volgende syntaxis:

/tp Player x y z

Als je eenmaal doorhebt hoe coördinaten werken, kun je snel warpen naar belangrijke locaties over de hele wereld. Het is ook mogelijk om naar een speler of object te teleporteren met het /tp commando door de coördinaten te vervangen door een naam.

Lokaliseer objecten in de buurt: /locate

Op zoek naar het dichtstbijzijnde dorp, herenhuis of mijnschacht? Met het lokaliseer commando kun je de coördinaten van nabije objecten lokaliseren als volgt:

/zoek begraven schat

Het bovenstaande commando retourneert de coördinaten van de dichtstbijzijnde begraven schat. Gebruik deze informatie met het teleport-commando om snel te komen waar je moet zijn.

Objecten tellen: /testfor

Met het /testfor commando kun je het aantal spelers, mobs en andere objecten binnen een bepaald gebied tellen. De volgende opdracht retourneert bijvoorbeeld het aantal lama's in een straal van 100 blokken met coördinaten 75X, 64Y, 75Z:

/testfor @e[x=75, y=64, z=75, r=100, type=lama]

04 of 08

Controleer de tijd van de dag: /time set

Het is mogelijk om de exacte tijd van de dag in te stellen voor je Minecraft-wereld. Gebruik de volgende opstelling:

/time set 0

De bovenstaande opdracht stelt de tijd in voor zonsopgang. Middag staat voor 6000, schemering is 12.000 en middernacht is 18.000. Speel met de getallen ertussen om de tijd stapsgewijs te regelen.

Berijd elk wezen: /ride

Je kunt dieren berijden in Minecraft door ze te temmen, maar het gebruik van de cheat voor het ritcommando is veel gemakkelijker:

/ride Player mob

Welke maffia je ook kiest, zal onder je spawnen. Je krijgt ze niet onder controle, maar het is leuk om mee te liften op een vleermuis. Je kunt zelfs op de schouders van andere spelers rijden.

Share Your World: /seed

Een seed-code is een unieke ID die is toegewezen aan elke Minecraft-wereld. Voer deze opdracht in om uw seed-code te vinden:

/zaad

Je kunt je seed-code vervolgens delen met vrienden, zodat ze een exacte replica van jouw wereld kunnen genereren. Je kunt ook een Google-zoekopdracht uitvoeren om Minecraft-seedcodes te vinden die door andere spelers worden gedeeld.

Controleer waar je spawnt: /setworldspawn

Wil je altijd op dezelfde plek spawnen als je het spel start? Gebruik de volgende syntaxis om specifieke coördinaten in te stellen:

/setworldspawn x y z

Als je de coördinaten weglaat, worden je huidige coördinaten het spawnpunt voor je wereld.

Clone Blokken: /clone

Het klooncommando is handig bij het bouwen van dorpen, omdat je in wezen hele structuren kunt kopiëren en plakken. U kunt een reeks blokken definiëren om te kopiëren en een locatie om ze te plakken met behulp van de volgende syntaxis:

/kloon x1 y1 z1 x2 y2 z2 x3 y3 z3

De eerste set x/y/z-variabelen vertegenwoordigt het startpunt voor het bereik en de tweede set is het eindpunt. De derde set is de locatie waar u de gekopieerde blokken wilt plakken. Je zult wat rekenwerk moeten doen, maar het is makkelijker dan steeds dezelfde structuur opnieuw op te bouwen.

Aanbevolen: