Een stapsgewijze handleiding voor Wii Mii-ontwerp

Inhoudsopgave:

Een stapsgewijze handleiding voor Wii Mii-ontwerp
Een stapsgewijze handleiding voor Wii Mii-ontwerp
Anonim

01 van 05

Open de Mii-editor

Image
Image

Klik in het Wii-startscherm op Mii-kanaal en vervolgens op Start. Dit brengt je naar "Mii Plaza", waar je Mii-personages werkeloos ronddwalen nadat je ze hebt gemaakt.

Klik op de Nieuwe Mii-knop aan de linkerkant van je scherm (het ziet eruit als een blij gezicht met een " +" erop) om een nieuw Mii-personage te starten. Je kunt ook op de Edit Mii-knop klikken (het blije gezicht met het oog) om bestaande Mii-personages die je hebt gemaakt te wijzigen.

Kies de basiskenmerken van je Mii-personage

Image
Image

Kies het geslacht van je Mii-personage. Als je lui bent, kun je op Choose a look-alike klikken om een scherm met Mii-personages weer te geven waaruit je kunt kiezen, maar het is leuker als je op Begin helemaal opnieuw klikt,waarmee het hoofdbewerkingsscherm verschijnt met een generieke Mii om aan te werken.

Bovenaan je scherm staat een rij knoppen. Klik op de eerste. Hiermee kun je basisinformatie over je Mii-personage invullen, zoals naam, geboortedatum en favoriete kleur (wat, als je een Mii maakt op basis van jezelf, natuurlijk je naam, geboortedatum en favoriete kleur kan zijn).

Je kunt ook beslissen of je Mii moet "vermengen" door op het Mingle-vak te klikken. Als je Wii is verbonden met internet, kunnen je Mii-personages naar het Mii-plein van een andere speler afdwalen, en je Mii-plein wordt gevuld met Mii-vreemden.

Ontwerp het hoofd van je Mii

Image
Image

Het grootste deel van het Mii-bewerkingsscherm is gewijd aan het hoofd en gezicht, waardoor ontwerpers een Mii-versie van zichzelf, vrienden of beroemdheden kunnen maken.

Klik op knop twee bovenaan het scherm om de lengte en het gewicht van je Mii-personage in te stellen.

Knop drie geeft je de mogelijkheid om de vorm en teint van het gezicht van je Mii-personage te creëren.en om een geschikte huidskleur te kiezen. Je hebt zes keuzes voor huidskleur, dus je zou hier iets redelijks moeten vinden. Er zijn 8 gezichtsvormen plus een selectie van gelaatstrekken zoals sproeten of leeftijdslijnen. Deze functies kunnen niet worden gemengd, dus als je zowel sproeten als rimpels wilt, heb je pech.

Knop vier roept het haarselectiescherm op. Je hebt 72 haarlooks om uit te kiezen, evenals 8 kleuren. Veel van de stijlen kunnen met succes op beide geslachten worden toegepast.

Ontwerp het gezicht van je Mii

Image
Image

Gezichtsontwerp staat centraal bij het maken van een goede Mii en biedt de meeste keuzes. Functie kan worden verplaatst, vergroot of verkleind en in sommige gevallen worden geroteerd. Hoewel deze mogelijkheden zijn ontworpen om je een goede gelijkenis te laten creëren, hebben sommige mensen ontdekt dat als je dingen doet zoals de ogen naar de kin bewegen en je wenkbrauwen verticaal optrekken, je een aantal zeer verrassende Mii-gezichten kunt creëren, zoals een gezicht met een pinguïn ben ermee bezig.

De vijfde knop is voor wenkbrauwen. U kunt kiezen uit 24 brow looks, of zelfs geen brows als dat bij u past. Met de pijlen naar rechts kunt u de wenkbrauwen verplaatsen, draaien en vergroten/verkleinen. Je kunt de kleur ook veranderen in iets anders dan je haarkleur

Met de zesde knop kun je je ogen kiezen en aanpassen. Je kunt een kleur kiezen, ze dichtbij of ver uit elkaar plaatsen, de grootte wijzigen en ze overal op het gezicht plaatsen.

De zevende is de neusknop. Er zijn hier 12 opties. Gebruik de pijlen om de neusmaat te vergroten of te verkleinen, of om de positie aan te passen.

De achtste knop geeft je de mond voor je Mii. Je hebt 24 keuzes. U kunt kiezen uit 3 tinten variërend van huidskleurig tot roze. Gebruik, net als bij andere functies, de pijlen voor aanpassingen.

De negende knop leidt je naar accessoires. Hier kun je echt dingen veranderen voor je Mii-personage met een bril, moedervlekken en gezichtshaar.

Als je tevreden bent met het uiterlijk van je Mii-personage, klik je op de knop 'Afsluiten'. Kies vervolgens "Opslaan en afsluiten", zodat uw inspanningen niet verloren gaan.

Maak meer Mii-personages

Image
Image

Je hoeft niet te stoppen met één Mii-personage. Wanneer we een vriend op bezoek hebben om op de Wii te spelen, laten we ze een Mii-personage maken. Meestal kunnen ze er een bedenken die behoorlijk op hen lijkt. Als ze terugkomen, staat hun Mii-personage altijd op ze te wachten.

Aanbevolen: