Overzichtsweergave in PowerPoint of OpenOffice

Inhoudsopgave:

Overzichtsweergave in PowerPoint of OpenOffice
Overzichtsweergave in PowerPoint of OpenOffice
Anonim

Overzichtsweergave toont alle tekst van de dia's in een presentatie in Microsoft PowerPoint en Open Office Impress. In de overzichtsweergave worden geen afbeeldingen weergegeven. Deze weergave is handig voor bewerkingsdoeleinden en kan worden afgedrukt voor gebruik als samenvatting.

Instructies in dit artikel zijn van toepassing op PowerPoint 2019, 2016, 2013, 2010; PowerPoint voor Microsoft 365 en Open Office Impress.

Bekijken en afdrukken met overzichtsweergave

Als u alleen de tekst in een PowerPoint- of Impress-presentatie wilt bekijken, schakelt u Overzichtsweergave in.

  1. Ga naar Bekijken.
  2. Selecteer Overzichtsweergave om een omtrek van de tekst in het deelvenster Dia's weer te geven. Er worden geen afbeeldingen getoond.

    Image
    Image
  3. Om de omtrek af te drukken, gaat u naar File en selecteert u Print.
  4. Selecteer naast Layout in het scherm met afdrukinstellingen Outline in de lijst.
  5. Breng eventuele andere wijzigingen aan in de afdrukinstellingen en selecteer Print om de omtrek af te drukken.

Andere PowerPoint-weergaven

PowerPoint bevat verschillende andere weergave-opties. Welke je kiest, hangt af van wat je op dat moment doet. Naast de overzichtsweergave, die wordt gebruikt om contouren met alleen tekst te genereren, biedt Powerpoint andere weergaven, waaronder:

  • Normal: gebruik deze weergave wanneer u aan uw dia's werkt; dit is waar het grootste deel van het bewerken van de dia plaatsvindt. Het bevat het deelvenster Dia's aan de linkerkant van het scherm, een groot diagebied en een gedeelte onderaan om notities voor de presentatie te maken. Schakel het deelvenster Notities in en uit door Notes te selecteren in de statusbalk onder aan het scherm. Om de normale weergave te openen, gaat u naar View en selecteert u Normal, of selecteert u Normal in de statusbalk.

    Image
    Image
  • Slide Sorter: rangschikt miniaturen van de dia's horizontaal. Deze weergave is handig als u de dia's opnieuw wilt rangschikken of verborgen dia's wilt bekijken. Om de weergave Diasorteerder te openen, gaat u naar View en selecteert u Slide Sorter, of selecteert u Slide Sorter uit het statusbalk.

    Image
    Image
  • Notitiespagina: Toont een verkleinde versie van elke dia en de presentatornotities die onderaan elke dia zijn ingevoerd. U kunt de notities afdrukken voor het publiek of alleen voor gebruik door de presentator. Om de Notitiepagina te bekijken, gaat u naar View en selecteert u Notitiespagina

Aanbevolen: