Top Anti-Spam Add-ins voor Outlook

Inhoudsopgave:

Top Anti-Spam Add-ins voor Outlook
Top Anti-Spam Add-ins voor Outlook
Anonim

Microsoft Outlook is een populaire e-mailclient die is opgenomen in veel versies van de Microsoft Office-toepassingssuites. Hoewel Outlook wordt geleverd met een filter voor ongewenste e-mail, kunnen antispam-invoegtoepassingen van derden spam blokkeren, beschermen tegen phishing en andere e-mailfraude en uw privacy waarborgen. Hier is een overzicht van de beste anti-spam-add-ins voor Microsoft Outlook.

De informatie in dit artikel is van toepassing op Outlook voor Microsoft 365, Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013 en Outlook 2010. We geven aan welke producten welke versies van Outlook en andere e-mailclients ondersteunen.

Spampest

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Eenvoudig te installeren.
  • Herkent je contacten.
  • Stuurt alleen goede e-mail door naar uw mobiele apparaat.
  • Toegang tot serverblokkeringslijsten.

Wat we niet leuk vinden

  • Geen Mac-versie.
  • Gratis proefperiode beperkt tot één e-mailaccount.

Spam Bully is een hoog aangeschreven, complete spamblocker. Het maakt gebruik van kunstmatige intelligentie en spamblokkeringslijsten om ervoor te zorgen dat alleen goede e-mails uw inbox bereiken. Het detecteert links in phishing-e-mails en biedt gedetailleerde informatie over e-mails die u ontvangt, inclusief IP-adres, tekenset en hoe Spam Bully besloot deze te filteren. Pas Spam Bully aan om uw contacten te herkennen en stel controles in over wat is toegestaan en wat niet.

Spam Bully biedt een gratis proefperiode van 14 dagen, waarna je een jaarabonnement kunt kopen.

Spam Bully werkt met Microsoft 365, Outlook 2019 en ouder, Live Mail, Outlook Express, Windows Mail en IMAP.

SPAMfighter

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Gold Microsoft Partner.
  • Maakt automatisch witte lijsten.

Wat we niet leuk vinden

  • Enigszins verouderde interface.
  • Verwijdert soms e-mails op de witte lijst.

SPAMfighter werkte samen met Microsoft om dit effectieve anti-spamfilter te bouwen voor Outlook en Outlook Express, evenals voor Windows Mail, Windows Live Mail en Thunderbird. Er is momenteel geen versie van Outlook voor Mac, hoewel het bedrijf eraan lijkt te werken.

SPAMfighter blokkeert spam en beschermt tegen phishing, identiteitsdiefstal en andere e-mailfraude. U kunt spam melden met een waarschuwing met één klik die deze ook van de rest van de SPAMfighter-community verwijdert.

SPAMfighter is gratis voor thuisgebruik. Er is een optie voor een eenjarig SPAMfighter Pro-abonnement dat andere functies biedt, waaronder gebruik op alle pc's van een organisatie.

SPAMfighter werkt met Windows-versies van Outlook 2019 en ouder, Outlook Express 5.5 en later, Windows Mail, Windows Live Mail en Thunderbird.

Spamlezer

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Werkt met Exchange-, POP3-, IMAP- en
  • Maakt een speciale map voor gedetecteerde spam.

Wat we niet leuk vinden

  • Laat wat spam door.
  • Kan glitchy zijn.

Spam Reader is een gratis anti-spam-invoegtoepassing voor Outlook. Deze invoegtoepassing gebruikt Bayesiaanse algoritmen en gebruikersinvoer om maar liefst 98% van de spam die in uw Outlook-inbox terechtkomt te detecteren en om te leiden. Om filteren veiliger te maken, gebruikt Spam Reader een whitelisting-techniek die garandeert dat berichten van reguliere correspondenten niet als spam worden geblokkeerd, zelfs als de inhoud op spam lijkt. Het is compatibel met Exchange-, POP3-, IMAP- en

Spam Reader biedt een Pro-versie voor een eenmalige vergoeding die geen disclaimer aan uitgaande e-mails toevoegt, zoals de gratis versie doet na 30 dagen gebruik.

Spam Reader werkt met Windows-versies van Outlook 2019 en ouder, evenals Outlook voor Microsoft 365.

MailWasher

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Compatibel met mobiele apparaten.
  • Detecteert op intelligente wijze spam.

Wat we niet leuk vinden

  • Soms crasht.
  • Er is een beetje een leercurve.

MailWasher gebruikt Bayesiaanse spamfilters om spam en godslastering op te sporen en houdt een aanpasbare lijst bij van e-mailafzenders op de geblokkeerde lijst. Controleer uw e-mail op de server met MailWasher om spam te blokkeren voordat deze op uw computer terechtkomt. Het programma leert terwijl je het gebruikt, waardoor alleen goede berichten in je inbox binnenkomen.

MailWasher heeft zowel een gratis versie als een betaalde Pro-versie voor een licentie van één jaar. Je kunt de Pro-versie ook 30 dagen gratis proberen. MailWasher Pro bevat updates, toegang tot de mobiele versie, een re altime spamblokker en ondersteuning. Gebruik het op maximaal drie computers.

MailWasher werkt onafhankelijk van e-mailprogramma's, dus u kunt elk e-mailprogramma gebruiken dat u wilt, zoals Outlook, Windows Live Mail, Thunderbird, Gmail, Hotmail of Yahoo. Het vereist Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Windows Vista of Windows XP met. NET4.

Spamihilator

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Combineert meerdere strategieën om spam te detecteren.
  • Eenvoudig te gebruiken.

Wat we niet leuk vinden

  • Biedt geen webgebaseerd beheer.
  • Geen recente upgrades.

Spamihilator is een gratis tool die werkt tussen uw Outlook-inbox en internet en elk inkomend bericht onderzoekt. Een installatiewizard maakt de installatie eenvoudig. Spamihilator draait op de achtergrond en claimt een out-of-the-box spamherkenningspercentage van 98% vanwege het Bayesiaanse filter en een uniek spamwoordfilter. Pas Spamihilator aan door door de gebruiker gedefinieerde woorden en uitdrukkingen toe te voegen aan de spamwoordenlijst.

Spamihilator vereist Windows. Het werkt met bijna elke e-mailclient, zoals Outlook, Mozilla Thunderbird, Eudora, IncrediMail, Pegasus Mail, Phoenix Mail en Opera.

Aanbevolen: