Top beoordelingssites voor Android-apps voor ontwikkelaars

Inhoudsopgave:

Top beoordelingssites voor Android-apps voor ontwikkelaars
Top beoordelingssites voor Android-apps voor ontwikkelaars
Anonim

Als je eenmaal een mobiele app hebt ontwikkeld, weet je hoe belangrijk het is om deze te promoten. Een groot deel van uw marketinginspanningen omvat het indienen van uw app bij gerespecteerde, drukbezochte app-beoordelingssites. Dit vergroot de zichtbaarheid van uw app en helpt potentiële gebruikers te bepalen of deze geschikt is voor hun doeleinden. In dit artikel behandelen we vier van de beste beoordelingssites voor Android-apps voor ontwikkelaars.

AppBrain

Image
Image

Deze beoordelingssite voor Android-apps biedt lezers een database in catalogusstijl, waarmee ze op categorie kunnen bladeren en naar apps kunnen zoeken. Het bevat ook een tabblad 'Laatste beoordelingen' met de meest recente app-recensies.

Hier kun je een korte beschrijving schrijven over de belangrijkste functies van je app, inclusief screenshots en video's van je app, prijsinformatie over de app en gebruikersbeoordelingen.

Gebruikers kunnen apps installeren met slechts één klik en deze direct delen met hun vrienden. Dit betekent dat uw app extra promotie kan krijgen zonder extra inspanning van uw kant.

AndroLib

Image
Image

AndroLib beschikt over de nieuwste apps op de markt, waardoor gebruikers korte beoordelingen kunnen plaatsen over de belangrijkste functies en schermafbeeldingen van uw app. De database in catalogusstijl biedt lezers informatie over prijzen, zodat ze ook andere gebruikersbeoordelingen kunnen zien.

AndroLib's beste eigenschap is dat het de apps weergeeft die op een bepaald moment worden bekeken. Hoe populairder en aantrekkelijker uw app is, des te vaker wordt deze weergegeven in de lijst 'Momenteel bekeken'.

Android-apps

Image
Image

Met deze overzichtelijke databasesite in blogstijl kunnen gebruikers door apps bladeren en zoeken op categorie, terwijl ze ook lange en gedetailleerde beschrijvingen en app-aanbevelingen geven. U kunt screenshots en beperkte video's van uw apps posten, of gebruikers informeren over prijsverlagingen en promotie-inspanningen.

AndroidApps biedt ook wekelijks toprecensenten, zodat u kunt kiezen uit de beste om uw app te beoordelen.

AppsZoom

Image
Image

AppsZoom, voorheen AndroidZoom genoemd, is een op catalogus gebaseerde app-beoordelingssite waarmee gebruikers apps kunnen zoeken, doorbladeren en beoordelen. Elke app heeft een korte beschrijving. Gebruikers kunnen screenshots invoegen en prijsinformatie, ervaringen en andere beoordelingspunten bespreken.

Deze app-recensiesite werkt goed voor ontwikkelaars. Het bevat elke week de beste keuzes plus een dagelijkse app-functie. Daarnaast houdt AppsZoom een blog bij met de nieuwste nieuwkomers op de site, samen met een uniek gedeelte over videoreviews op het officiële YouTube-kanaal. Dit vergroot het potentiële bereik van de blootstelling van uw app verder.

Aanbevolen: