Microsoft stroomlijnt Word, Excel, PowerPoint mobiele apps

Microsoft stroomlijnt Word, Excel, PowerPoint mobiele apps
Microsoft stroomlijnt Word, Excel, PowerPoint mobiele apps
Anonim

What: de mobiele Microsoft Office-apps Word, Excel en PowerPoint hebben een nieuwe, gestroomlijnde interface gekregen.

Hoe: Microsoft heeft de update automatisch gepusht, maar het kan zijn dat je de apps geforceerd moet afsluiten (zelfs als je ze net hebt gedownload) om de wijzigingen te zien.

Waarom kan het je schelen: Office-documenten maken en bewerken op je iPhone is net iets minder ingewikkeld geworden.

Image
Image

Microsoft Office mobiele apps kregen een facelift waardoor de vorige vijf tabbladen onderaan werden gestroomlijnd tot slechts drie. Nu heb je een Home-knop, een New-knop en een Open-knop waarmee je Word-, Excel- of PowerPoint-documenten op je iPhone kunt maken en bewerken.

Als je links op de Home-knop tikt, zie je een lijst met recente documenten voor de app die je gebruikt. De knop Nieuw (het middelste Plus-pictogram) geeft je een scherm zoals hierboven, met app-specifieke sjablonen om nieuwe documenten te maken. Het pictogram Bestandsmap openen toont een lijst met documenten die u op uw iPhone, in de app Bestanden of op andere plaatsen, zoals OneDrive, hebt staan. Je kunt hier ook een plaats toevoegen.

Image
Image

De interface verandert een klein beetje als je de donkere modus van iOS 13 hebt ingeschakeld. De banner bovenaan toont niet langer de kleur van de app; je moet naar de kleur van de knop Nieuw (pluspictogram) onderaan kijken om dat te zien.

Als u onderweg met Microsoft Office-documenten wilt werken via uw iPhone, kan deze eenvoudige wijziging de zaken een beetje minder ingewikkeld maken dan voorheen. Dit alles is misschien slechts een voorproefje van wat komen gaat, aangezien Microsoft blijft werken aan een geïntegreerde Office-bèta-app via het TestFlight-systeem van Apple.

Aanbevolen: