Een automatisch vakantieantwoord instellen in AOL Mail

Inhoudsopgave:

Een automatisch vakantieantwoord instellen in AOL Mail
Een automatisch vakantieantwoord instellen in AOL Mail
Anonim

AOL Mail biedt een automatische antwoordoptie voor die momenten waarop u uw e-mail niet volgens uw gebruikelijke schema controleert. Indien ingeschakeld, wordt uw automatische antwoord uitgeschakeld als reactie op e-mails die naar u zijn verzonden. Dit automatische antwoord informeert de afzender over uw afwezigheid wanneer u van plan bent terug te keren, en andere details die u wilt opnemen.

Bottom Line

Nadat je een automatisch antwoordbericht hebt ingesteld en ingeschakeld, hoef je niets te doen. Afzenders ontvangen het automatisch. Als u meer dan één bericht van dezelfde persoon ontvangt terwijl u weg bent, gaat het automatische antwoord alleen uit voor het eerste bericht. Dit voorkomt dat de inbox van de afzender wordt overspoeld met je afwezigheidsberichten.

AOL Mail configureren om automatisch te reageren

Een autoresponder bij afwezigheid in AOL Mail maken die afzenders informeert over uw tijdelijke afwezigheid:

  1. Ga naar mail.aol.com in een webbrowser en log in op uw AOL-account.
  2. Selecteer Options en kies vervolgens Mail Settings.

    Image
    Image
  3. Selecteer in de linkerkolom Algemeen.

    Image
    Image
  4. Selecteer Geen e-mail wegbericht, dit is de standaardinvoer in het gedeelte Afwezigheidsbericht. Selecteer vervolgens een optie:

    • Kies Ik ben niet beschikbaar om te verzenden Hallo, ik ben momenteel niet beschikbaar om uw bericht te lezen voor inkomende berichten.
    • Kies Ik ben weg tot [vul datum in] en kan je bericht niet lezen. Dit is een goede optie als je het weet wanneer u van plan bent terug te keren. Voeg de datum van uw retour toe.
    • Kies Custom om je eigen afwezigheidsbericht te maken. Laat bijvoorbeeld locatiegegevens achter voor familie en vrienden, of laat collega's weten of u het bericht zult lezen wanneer u terugkomt of dat u liever heeft dat ze berichten opnieuw verzenden na uw terugkeerdatum.
    Image
    Image
  5. Selecteer Instellingen opslaan.
  6. Wanneer u terugkomt van vakantie, gaat u naar het gedeelte Mail Away Message en kiest u No mail away om de automatische reacties.

Je kunt geen automatische antwoorden instellen op de AOL mobiele app.

Aanbevolen: