Een laptop automatisch synchroniseren met een Microsoft-account

Inhoudsopgave:

Een laptop automatisch synchroniseren met een Microsoft-account
Een laptop automatisch synchroniseren met een Microsoft-account
Anonim

Wat te weten

  • Open Accounts in Windows-instellingen > Uw Info > In plaats daarvan aanmelden met een Microsoft-account.
  • De instructies op het scherm leiden je door het proces.

Dit artikel leert je hoe je een account instelt zodat aankopen in Microsoft-winkels, Edge-webbrowser-bladwijzers en andere gegevens automatisch worden gesynchroniseerd.

Een laptop automatisch synchroniseren met een Microsoft-account

Volg deze stappen om een laptop automatisch te synchroniseren met een Microsoft-account.

  1. Open het Windows Start menu en selecteer vervolgens Instellingen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Accounts.

    Image
    Image
  3. Tik op Uw Info.

    Image
    Image
  4. Selecteer In plaats daarvan aanmelden met een Microsoft-account. Dit is te vinden onder Accountinstellingen.

    Image
    Image
  5. Volg de instructies op het scherm om u aan te melden met uw Microsoft-account of maak een nieuw account.

    Voor deze stap is een internetverbinding vereist.

Hiermee wordt de installatie van uw Microsoft-account op uw laptop voltooid. Als u klaar bent, kunnen standaard Windows-gegevens worden gesynchroniseerd tussen apparaten. Dit omvat aankopen die zijn gedaan in de Microsoft Store en bladwijzers die zijn opgeslagen in de Microsoft Edge-webbrowser.

U kunt het vermogen van uw laptop om automatisch te synchroniseren verbeteren door OneDrive te installeren. Hiermee kunt u bestanden op verschillende apparaten synchroniseren. U kunt ook documenten synchroniseren tussen Microsoft Office-toepassingen als u zich abonneert op Office 365.

Kan ik mijn laptop automatisch synchroniseren zonder een Microsoft-account?

Een Microsoft-account is vereist om de belangrijkste synchronisatiefuncties van Windows te gebruiken. Dit omvat onder andere Microsoft Store-aankopen, Windows-instellingen, Edge-browserbladwijzers en -tabbladen en voortgang in sommige Microsoft-games.

U kunt zich echter verplaatsen met een Microsoft-account voor andere services. Google's Drive en Apple's iCloud kunnen worden gebruikt om bestanden in de cloud op te slaan en op verschillende apparaten te synchroniseren. Verschillende Microsoft Office- alternatieven, zoals Google Docs en Zoho Docs, kunnen documenten synchroniseren. Webbrowsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox bieden hun eigen synchronisatiehulpprogramma's.

Kan ik mijn laptop automatisch synchroniseren met een mobiel apparaat?

Inloggen op uw laptop met een Microsoft-account kan gegevens synchroniseren tussen Windows-apparaten, maar biedt niet veel nut bij het gebruik van een mobiel apparaat.

Je kunt een Microsoft-app genaamd Jouw telefoon gebruiken om synchronisatie in te stellen met een mobiel Apple- of Android-apparaat. Dit zal u helpen bij het installeren van en inloggen op verschillende Microsoft-services.

U kunt de gewenste Microsoft-apps ook afzonderlijk downloaden van de App Store en Google Play Store.

FAQ

    Kan ik de automatische synchronisatie op mijn laptop stoppen?

    U kunt voorkomen dat uw laptop automatisch synchroniseert door het Microsoft-account te verwijderen. Kies in plaats van die optie Aanmelden met een lokaal account Selecteer het en volg de instructies op het scherm om het Microsoft-account te verwijderen. Met deze optie worden andere Microsoft-services zoals OneDrive of Office 365 niet verwijderd. U moet zich afzonderlijk bij die apps afmelden.

    Hoe synchroniseer ik foto's van mijn telefoon naar een Windows-laptop?

    Ongeacht wat voor soort telefoon je gebruikt, je kunt je foto's en films gemakkelijk synchroniseren met een cloudopslagservice zoals Google Foto's of Dropbox. Alle foto's die u vanaf uw telefoon toevoegt, verschijnen automatisch op uw computer zodra deze is gesynchroniseerd met de service.

Aanbevolen: