Nu kunt u de startpagina automatisch afspelen op Netflix uitschakelen

Nu kunt u de startpagina automatisch afspelen op Netflix uitschakelen
Nu kunt u de startpagina automatisch afspelen op Netflix uitschakelen
Anonim

What: Netflix biedt een manier om autoplay-voorbeelden op het startscherm uit te schakelen.

How: Er is een eenvoudig selectievakje op de Netflix-site.

Why Do You Care: Dit stoort veel Netflix-gebruikers, nu ze niet meer te maken hebben met bewegende beelden op het startscherm.

Image
Image

Netflix heeft zojuist veel mensen blij gemaakt die niet tegen bewegingsvoorbeelden op het startscherm van hun media kunnen. Het bedrijf kondigde in een tweet aan dat mensen nu de "functie" kunnen uitschakelen, net als het uitschakelen van automatisch afspelen tussen afleveringen (die in 2014 werd toegevoegd).

Als de beweging van verschillende kleine rechthoeken met inhoud op je Netflix-startscherm je stoort, is er nu een eenvoudige oplossing.

Ga gewoon naar de helppagina van Netflix en selecteer het pijltje naast 'Voorbeelden automatisch afspelen tijdens browsen op alle apparaten'.

De instructies zijn om u aan te melden bij uw Netflix-account vanuit een webbrowser, Profielen beheren te selecteren in het menu daar en het profiel te kiezen dat u wilt bijwerken. Schakel vervolgens de Autoplay previews while browsing on all devices optie uit. Als je hem weer aan wilt, doe dan gewoon het tegenovergestelde.

En terwijl je daar bent, kun je de functie Volgende aflevering automatisch afspelen op alle apparaten uitschakelen (of inschakelen) als je daar zin in hebt.

Via: The Verge

Aanbevolen: