Hulu Met Live TV vs. Sling TV

Inhoudsopgave:

Hulu Met Live TV vs. Sling TV
Hulu Met Live TV vs. Sling TV
Anonim

Met sommige streamingdiensten kun je live tv kijken op elk compatibel apparaat, of het nu een computer, telefoon of televisie is. Het enige dat u nodig heeft, is een snelle internetverbinding. Twee populaire diensten die zowel live-tv als streamingkanalen aanbieden, zijn Hulu met Live TV en Sling TV. Hier vergelijken we prijzen, kanaalbeschikbaarheid, streamingkwaliteit en andere functies om u te helpen beslissen welke uw geld waard is.

Image
Image

Algemene bevindingen

  • $55/maand: live en on-demand tv van meer dan 60 kanalen, plus toegang tot alle Hulu-content zonder extra kosten.
  • Omvat grote omroepnetwerken (ABC, CBS NBC, Fox). Bevat geen PBS.
  • Hulu-bibliotheek wordt door advertenties ondersteund. Upgrade voor Hulu zonder advertenties.
  • 50 uur cloud DVR-opslag met basisabonnement. Extra $ 9,99 per maand voor 200 uur DVR-opslag in de cloud.
  • Bekijk tegelijkertijd op twee apparaten en maak maximaal zes profielen om je bibliotheken en aanbevelingen te personaliseren.
  • $25/maand: Live en On-Demand TV van 30 tot 45 kanalen, afhankelijk van Blue of Orange abonnement.
  • $40/maand: volledige 50+ kanaalbibliotheek.
  • FOX en NBC alleen beschikbaar in bepaalde markten. Bevat geen ABC, CBS of PBS.
  • Meer aanpasbare kanaalpakketten.
  • 50 uur cloud DVR-service voor $5/maand.

  • Bevat geen streamingkanalen zoals Hulu of Netflix als onderdeel van het abonnement.

Hoewel ze dezelfde basisservice bieden, zal Hulu met Live TV en Sling TV verschillende mensen aanspreken op basis van kanaalbeschikbaarheid, prijs en andere functies.

Hier volgt een korte blik op enkele van de belangrijkste functies van Hulu met Live TV en Sling TV:

Hulu met live tv SlingTV Orange Sling TV Blauw
Beschikbaarheid van grote netwerk-tv Meeste markten Nee Beperkte markten (alleen NBC en Fox)
Gelijktijdige streams 2 1 2
Betalen voor extra streams? Ja Nee Nee
DVR Ja Add-on Add-on
DVR toevoegen overslaan Add-on Ja Ja
Gebruikersprofielen 6 1 1
Aantal kanalen 60+ 30+ 45+

Hulu en Sling komen gelijk overeen wat betreft streamingkwaliteit. Qua beschikbaarheid is Sling TV beschikbaar voor Android TV; de Hulu Android TV-app biedt alleen on-demand content.

Hulu met Live TV Voor- en nadelen

  • Omvat Hulu-streamingservice en live televisie.
  • Grote tv-bibliotheek: meer dan 60 kanalen, inclusief uitzendnetwerken.
  • Advertentie-ondersteund tenzij u een upgrade uitvoert.
  • One size fits all: kan geen aangepast kanaal of inhoudsbibliotheek opbouwen.

Hulu met Live TV omvat zowel de Hulu-streamingservice als live streaming-televisie. Het is een abonnementsservice die alles omvat wat je van Hulu krijgt, met daarbovenop live streaming-televisie. Abonnees krijgen toegang tot live-inhoud van meer dan 60 kanalen, waaronder de grote omroepnetwerken (behalve PBS).

Het Hulu-pakket dat wordt meegeleverd, wordt door advertenties ondersteund, wat betekent dat u reclamespots zult bekijken wanneer u inhoud uit de Hulu-bibliotheek streamt. U kunt echter zonder advertenties upgraden naar Hulu.

Hulu met Live TV is beschikbaar via de hoofdwebsite van Hulu, dus je kunt het gebruiken om live televisie te kijken op je computer of mobiele apparaat. Het heeft ook apps voor de meeste mobiele apparaten, settopboxen, streaming-sticks en videogameconsoles.

Sling TV voor- en nadelen

  • Zeer betaalbaar.
  • Kanaalpakketten kunnen worden aangepast.
  • Verschillende abonnementen en serviceniveaus die passen bij het entertainmentdieet.
  • Relatief schaarse zenderopstelling.
  • Geen ondersteuning voor uitzendnetwerken.
  • Niet veel sportcontent behalve ESPN en competitie-specifieke kanalen.

Sling TV heeft een schaarse zenderopstelling, maar heeft lagere kosten dan concurrerende diensten. In tegenstelling tot Hulu met Live TV, biedt Sling TV meerdere abonnementsopties, inclusief add-ons voor specifieke kanalen. U kunt bijvoorbeeld het Blue-pakket van $ 25 per maand selecteren, inclusief USA, TNT, AMC en het NFL Network, en een Kids Extra van $ 5 per maand krijgen met Nick Jr., Nicktoons en Disney Junior. Of u kunt Sling Orange + Blue selecteren en alle 50+ kanalen ontvangen die Sling te bieden heeft.

Sling TV werkt min of meer als Hulu. Je kunt live tv kijken op je computer of laptop, of een app downloaden die je gebruikt om content op je telefoon, tablet, streamingapparaat of videogameconsole te bekijken.

Moet je je abonneren op Hulu met Live TV of Sling TV?

Tussen de twee werpt Hulu een breder net. Een abonnement omvat een grotere zenderbibliotheek, alle grote omroepnetwerken (behalve PBS) en een basis Hulu-abonnement. Maar het kost bijna twee keer zoveel als Sling TV.

Sling TV is goedkoper en zorgt voor een strakkere aanpassing van beide kanalen en add-ons zoals cloud DVR-opslag en add-skipping. De zenderbibliotheek is echter kleiner en bevat geen grote omroepnetwerken. (NBC en Fox zijn alleen beschikbaar in bepaalde markten). Als u een of twee specifieke zenders wilt bekijken en die zenders zijn inbegrepen bij Sling, koop dan Sling TV.

Hulu's one-size-fits-all abonnement is geschikt voor gezinnen omdat het standaard twee gelijktijdige streams biedt. Het stelt je ook in staat om te upgraden naar onbeperkte streams, zodat kinderen geen ruzie zullen maken over welke show ze moeten kijken; ze kunnen op verschillende apparaten kijken.

Hulu's profielsysteem maakt het ook een goede keuze voor gezinnen. In plaats van één profiel te delen, kunnen maximaal zes personen in uw huishouden voorkeuren, volglijsten en leeftijdsbeperkingen instellen.

Aanbevolen: