Welke 'Tony Hawk's Pro Skater'-games zijn achterwaarts compatibel voor Xbox?

Inhoudsopgave:

Welke 'Tony Hawk's Pro Skater'-games zijn achterwaarts compatibel voor Xbox?
Welke 'Tony Hawk's Pro Skater'-games zijn achterwaarts compatibel voor Xbox?
Anonim

De release van Tony Hawk's Pro Skater HD op Xbox Live Arcade in 2015 deed de belangstelling voor het spelen van de klassieke THPS-games weer opleven. Als je een Xbox 360 hebt, is het de moeite waard om alle oudere Xbox-versies van Tony Hawk's games te evalueren op hun achterwaartse compatibiliteit.

Tony Hawk's Pro Skater 2x

Image
Image

Tony Hawk's Pro Skater 2x speelt prima op Xbox 360, maar er treden regelmatig pauzes van één tot drie seconden op wanneer je door menu's navigeert. U kunt tijdens het spelen ook een zeldzame korte pauze van enkele seconden tegenkomen. De game is leuk en de moeite waard om op te halen voor je Xbox 360, vooral als je niet tevreden bent met Tony Hawk's Pro Skater HD.

Bottom Line

THPS 3 vereist dat uw Xbox 360 is ingesteld op 480P-modus; elke andere resolutie zorgt ervoor dat het spel vastloopt op het witte Xbox-logo. Als je overschakelt naar de juiste resolutie, speelt het perfect en is het waarschijnlijk de best presterende van de drie Tony Hawk's Pro Skater-titels op Xbox 360.

Tony Hawk's Pro Skater 4

Tony Hawk's Pro Skater 4 bevat enkele grafische glitches en af en toe problemen met de framesnelheid, maar niets dat veel invloed heeft op de gameplay. Het is nog steeds speelbaar.

Bottom Line

Alle games zien er geweldig uit, opgeschaald en gladgestreken met de achterwaartse compatibiliteit van de Xbox 360, en de Xbox 360-controller kan deze games prima aan. Je kunt ze online voor slechts een paar dollar per stuk tweedehands ophalen.

Andere Tony Hawk-spellen

De twee Tony Hawk's Underground-games zijn ook achterwaarts compatibel met Xbox 360. Tony Hawk's American Wasteland is ook achterwaarts compatibel. Het spelen van de Xbox 360-versie levert een betere game-ervaring op.

Aanbevolen: