Synchroniseer muziek met je iPod met iTunes

Inhoudsopgave:

Synchroniseer muziek met je iPod met iTunes
Synchroniseer muziek met je iPod met iTunes
Anonim

Een van de belangrijkste voordelen van digitale muziek is dat je honderden uren aan muziek overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu nummers in de iTunes Store hebt gekocht of audio van een cd-verzameling hebt geript, je wilt ze uploaden naar je iPhone, iPad of iPod voor ultieme draagbaarheid.

Op welke iPod-types is deze tutorial van toepassing?

Image
Image

Voordat je deze tutorial over iPod-synchronisatie volgt, moet je een van de volgende Apple-producten hebben:

  • iPod mini
  • iPod Shuffle (3e generatie of hoger)
  • iPod nano
  • iPod touch
  • iPod classic (afgebeeld)

Wanneer muziek wordt gesynchroniseerd met je iOS-apparaat, worden alle nummers die iTunes vindt die niet op je computer staan van het iOS-apparaat verwijderd.

Hoe u uw iOS-apparaat verbindt met iTunes

Voordat u de iPhone, iPad, iPod op uw computer aansluit, moet u ervoor zorgen dat uw iTunes-software up-to-date is.

  1. Sluit het apparaat aan op uw computer met behulp van de meegeleverde dockconnector.
  2. Start de iTunes-software.
  3. Selecteer in het gedeelte Apparaten in de linkerzijbalk iPhone, iPad of iPod, afhankelijk van het type of apparaat dat u aansluit.

Muziek overzetten naar een iOS-apparaat

Volg deze stappen om muziek over te zetten met de automatische synchronisatiemethode:

  1. Selecteer in de linkerbovenhoek van het hoofdscherm het iPod/iPad/iPhone-pictogram rechts van de vervolgkeuzelijst Muziek.
  2. Vink in het deelvenster Opties het selectievakje aan naast Automatisch synchroniseren wanneer deze iPhone/iPad/iPod is aangesloten.

    Als je meer controle wilt, kun je handmatig kiezen welke media je aan je apparaat wilt toevoegen door Muziek en video's handmatig beheren aan te vinken. Ga naar het volgende gedeelte om te leren hoe u handmatig muziek kunt toevoegen.

  3. Maak van deze gelegenheid gebruik om eventuele andere opties te selecteren. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om audio met een hogere bitrate te converteren om opslagruimte te besparen, of om het apparaat via Wi-Fi te synchroniseren.
  4. Om te beginnen met het overzetten van muziek naar je iPod of iPhone, selecteer Sync.

Handmatig muziek overzetten naar een iOS-apparaat

Als je de optie Muziek en video's handmatig beheren hebt geselecteerd, volg dan deze stappen om media over te zetten naar je iPhone, iPad of iPod.

  1. Navigeer naar je iTunes-bibliotheek.
  2. Als u inhoud handmatig naar uw iOS-apparaat wilt overbrengen, sleept u eenvoudig nummers, albums, films of andere media van het bibliotheekvenster naar het juiste iOS-apparaat dat wordt vermeld onder Apparaten in de linkerzijbalk.

    Om meerdere tracks voor overdracht te selecteren, selecteert u er een, houdt u de Shift-toets-Ctrl ingedrukt als u op een pc werkt en drukt u op de pijl omhoog of omlaag om meerdere items achter elkaar te markeren. Eenmaal gemarkeerd, sleept u de volledige selectie naar het iOS-apparaat zoals u zou doen voor afzonderlijke tracks. U kunt hetzelfde doen met iTunes-afspeellijsten.

Aanbevolen: