Cool Deadpool Minecraft-skins

Inhoudsopgave:

Cool Deadpool Minecraft-skins
Cool Deadpool Minecraft-skins
Anonim

Heb je ooit "Minecraft" willen spelen terwijl je eruitzag alsof je klaar was om een paar slechteriken de vergetelheid in te schoppen? Als je antwoord op die vraag is: "Waarom, natuurlijk, mijn goede heer!", dan zijn deze "Minecraft"-skins degene voor jou! Ter ere van Marvel Entertainment en 20th Century Fox die de langverwachte Deadpool-film uitbrengen, zullen we drie geweldige, door fans gemaakte skins presenteren die je eetlust zouden moeten opwekken om je personage er nog cooler uit te laten zien dan voorheen.

Captain Deadpool… Nee, gewoon Deadpool

Image
Image

Iedereens favoriete moordenaar, Wade Wilson, The Merc With A Mouth, The Crimson Nutcase, Chiyonosake of gewoon Deadpool (als je niet te luxe wilt zijn) zorgt voor een extreem coole huid om te dragen in "Minecraft." Met deze skin trek je de aandacht van veel voorbijgangers in servers met zijn felle rode kleuren en de herkenbare Deadpool-kenmerken. Deze skin is speciaal ontworpen voor het Steve-personagemodel en ziet er daar het beste uit. Als je geïnteresseerd bent in het downloaden van deze skin, het is beschikbaar om te downloaden op PlanetMinecraft.com De beschikbaarheid van deze prachtig gemaakte skin is mogelijk gemaakt door -MonkeyKing- op PlanetMinecraft.

Negasonic Teenage Kernkop

Image
Image

Denkt u dat de wereld net zo donker is als uw kleding? Misschien heb je een broeierige persoonlijkheid? Nee nee. We kunnen wachten. Maak je tweet af en vergeet hem niet te hashtagten. Als je de Deadpool-film hebt bekeken, sprak dit personage meer dan waarschijnlijk met je angstige tienerkant, en dat is niet allemaal slecht. Met deze skin zullen veel mensen je smaak in superhelden met extreem lange en ingewikkelde namen opmerken en behoorlijk jaloers zijn.

Alle grappen terzijde, deze skin is ontworpen door DJ Notnice9000 op PlanetMinecraft. Deze skin is speciaal ontworpen om er het beste uit te zien wanneer hij op het Alex-personagemodel wordt gedragen. Deze skin kan worden gedownload op PlanetMinecraft.com en ziet er absoluut fantastisch uit.

Kolos

Image
Image

Deze skin bevat Colossus, lid van de X-Men en een belangrijke factor in het frustreren van Deadpool. Hij is even groot als eng, maar verrassend genoeg is hij aardig en zachtaardig. Wat hij mist aan gemeenheid, maakt hij goed met kracht. Colossus is een personage dat met ons allemaal kan praten en ons iets kan laten voelen, maar hij stopt gewoon niet door te dreunen! Als je een skin wilt die je personage er niet alleen stoer uit laat zien, maar ook extreem moeilijk om onopgemerkt te blijven, dan is dit een geweldige keuze.

De afgebeelde Colossus-skin is speciaal ontworpen voor (en ziet er het beste uit wanneer toegepast op) het Steve-personagemodel. Deze specifieke versie van Colossus is gebaseerd op het stripboek alternatief, in plaats van op de film. Deze skin is gemaakt door Luka op PlanetMinecraft.com. Het is beschikbaar om te downloaden en te gebruiken, momenteel op hun website. Deze skin ziet er absoluut fantastisch uit voor "Minecraft" en is zeker het gebruik waard.

Tot slot

Image
Image

Als je op zoek bent naar leuke skins om je "Minecraft" -ervaring op te fleuren, hopelijk hebben deze skins je geholpen. Hun makers hebben duidelijk hard gewerkt om het ontwerp en de kwaliteit trouw te houden aan de originele referenties die werden gebruikt. Of je nu je wilde kant wilt laten zien, eruit wilt zien als een angstige tiener of eruit wilt zien als een metalen bodybuilder, deze skins zouden je moeten helpen bij het nemen van een beslissing, vooral als het is gericht op het zoeken naar skins met betrekking tot de Deadpool-film.

Aangezien Deadpool pas onlangs is uitgebracht, zijn er maar heel weinig skins beschikbaar om uit te kiezen (vooral met personages uit de films en niet noodzakelijkerwijs hun stripboekvarianten). Als deze "Minecraft"-skins niet voldoen aan wat je zoekt in termen van kwaliteit of ontwerp, surf dan gerust op internet en je zult meer dan waarschijnlijk nieuwe beschikbaar zien komen naarmate er meer tijd is. gaat voorbij.

Aanbevolen: