AmazonBasics 7-poorts USB 3.0 Hub Review: alle poorten die u wenst

Inhoudsopgave:

AmazonBasics 7-poorts USB 3.0 Hub Review: alle poorten die u wenst
AmazonBasics 7-poorts USB 3.0 Hub Review: alle poorten die u wenst
Anonim

Bottom Line

De AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub pakt een grote klap uit voor de prijs, maar problemen met kwaliteitscontrole en goedkope constructie geven ons enige bedenkingen.

AmazonBasics 7-poorts USB 3.0

Image
Image

We hebben de AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Kopers die op zoek zijn naar een USB-hub om de connectiviteitsopties op hun desktop of laptop te openen, zullen waarschijnlijk de AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub tegenkomen. Deze hub maakt deel uit van een reeks hubs die Amazon aanbiedt onder het merk AmazonBasics, variërend van opties met vier tot tien poorten. Met deze specifieke 7-poorts smaak van hun hubs, krijg je vijf gewone USB 3.0-poorten en twee snellaadpoorten, die meer vermogen kunnen leveren.

De AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub biedt zeker veel waar voor uw geld, maar we hebben enkele problemen met de kwaliteitscontrole die voorkomen dat dit een onmiddellijke aanbeveling is. Als je een klein budget hebt en veel USB-poorten nodig hebt, kun je deze optie misschien toch overwegen, maar laten we eerst dieper ingaan op de details voordat je je aankoop doet.

Image
Image

Ontwerp: een strak uiterlijk, met enkele onhandige poorten

Met een afmeting van 5,7 x 2,6 x 1,1 inch (HWD), is de AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub geen bijzonder klein of compact apparaat, maar het doet zichzelf wel wat op de ontwerpafdeling. De schuine body bevat aan de linkerkant twee aansluitingen, één voor de voeding en één voor de USB-B-poort. Aan de achterkant vind je vijf standaard USB 3.0 Type-A-poorten. De rechterkant bevat twee snellaadpoorten die in staat zijn om meer dan de standaard stroom te leveren, zolang u de hub met behulp van de stroomkabel op een stopcontact hebt aangesloten. Ten slotte bevat de bovenkant een eenvoudige blauwe LED, die oplicht zodra we de USB-kabel op de computer hebben aangesloten.

Dit ontwerp maakt het in eerste instantie een beetje onhandig om je apparaten erop aan te sluiten, maar geeft je bureau uiteindelijk een veel schoner uiterlijk en laat je je kabels van de achterkant van je bureau draperen, waardoor je minder last van ogen krijgt.

Dit ontwerp maakt het in eerste instantie een beetje onhandig om je apparaten erop aan te sluiten, maar geeft je bureau uiteindelijk een veel schoner uiterlijk en laat je je kabels van de achterkant van je bureau draperen, waardoor je minder last van ogen krijgt.

Plastic wordt door de hele naaf gebruikt voor de constructie, inclusief de voorplaat, die is ontworpen om op geborsteld metaal te lijken. Dit houdt het apparaat erg licht, waarvan we zeker weten dat het goed is voor verzenddoeleinden, maar het voelt ook een beetje goedkoop aan en maakt het gemakkelijker om per ongeluk van je bureau te glijden.

Er waren twee fouten bij de kwaliteitscontrole op de specifieke unit die we hebben getest. Ten eerste waren de interne poorten enigszins verkeerd uitgelijnd met de buitenbehuizing, waardoor het moeilijk was om sommige apparaten aan te sluiten. Ten tweede zijn de labels die rond de poorten moeten worden afgedrukt, niet op dit specifieke apparaat terechtgekomen, ondanks alle afbeeldingen op de productpagina's die deze functie laten zien. Geen groot probleem, maar ook geen overtuigende goedkeuring voor de kwaliteit van het apparaat.

Image
Image

Instelproces: helemaal geen probleem

Om de AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub te gaan gebruiken, ha alt u de hoofdhub uit de verpakking en sluit u de meegeleverde USB (A-naar-B)-kabel aan op zowel de hub als uw computer. Sluit vervolgens de stroombron aan op een stopcontact. Dat zou alles moeten zijn wat je nodig hebt. Als u problemen ondervindt, biedt Amazon enkele basisstappen voor probleemoplossing in de handleiding.

De AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub is een anderszins capabel apparaat dat helaas wordt ontsierd door problemen met kwaliteitscontrole en goedkope constructie.

Connectiviteit: een voldoende aantal opties

De AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub wordt geleverd met een USB-kabel (A-naar_B) van 1,2 meter lang om op je computer aan te sluiten. Dit zou voor de meeste gebruikers voldoende moeten zijn en werkte goed in onze opstelling. Er wordt ook een AC-stroomadapter meegeleverd, en deze wordt geleverd met een redelijk substantiële krachtsteen.

De hub biedt zeven USB 3.0 Gen 1-poorten, met een maximale overdrachtssnelheid van 5 Gbps. De twee poorten aan de rechterkant bieden dezelfde connectiviteit, maar kunnen meer stroom leveren.

Image
Image

Prestaties: Precies wat je zou verwachten

De AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub presteerde zoals verwacht in onze tests en leverde USB 3.0 Gen 1-snelheden. De vijf poorten aan de achterkant leveren de standaard 0,9 A stroom, terwijl de poorten aan de zijkant, ontworpen voor snel opladen, tot 1,5 A kunnen leveren. Als u verzuimt de hub op een stroombron aan te sluiten, moet het hele apparaat de 0 delen.9 A stroom geleverd door de USB 3.0-poort van uw computer.

De vijf poorten aan de achterkant leveren de standaard stroom van 0,9 A, terwijl de poorten aan de zijkant, ontworpen voor snel opladen, tot 1,5 A kunnen leveren.

Prijs: je krijgt waar je voor beta alt

Voor een adviesprijs van $ 33,44 is de AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub geen vreselijke deal, maar gezien de gebruikte materialen en de kwaliteitscontroleproblemen, is het zeker geen geweldige deal. Kopers die op zoek zijn naar iets meer, kunnen overwegen AUKEY's 10-poorts aangedreven hub of Amazon's eigen AmazonBasics 10-poorts USB 3.0 oplaadhub-dockingstation. Beide hubs bieden meer verbindingen en toegewijde stroomvoorziening.

Image
Image

AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub versus Aukey USB-hub 3.0

Degenen die op zoek zijn naar een compacter apparaat, of misschien degenen die zich meer bezighouden met uiterlijk en bouwkwaliteit, kunnen Aukey's 4-poorts USB 3.0-hub overwegen. Deze hub mist de speciale kracht die het aanbod van Amazon heeft, maar kost ongeveer de helft van de prijs. Bovendien heeft de hub van AUKEY aanzienlijk betere materialen en bouwkwaliteit dan het plasticachtige apparaat van Amazon. Uiteindelijk zullen de functies die u nodig heeft in uw apparaat uw aankoop leiden, maar dit zijn de overwegingen waarvan wij denken dat kopers moeten nadenken.

Kijk eens naar enkele van de andere beste USB-hubs die je kunt kopen.

Een capabele hub met enkele problemen met kwaliteitscontrole

De AmazonBasics 7-poorts USB 3.0-hub is een anderszins capabel apparaat dat helaas wordt ontsierd door problemen met kwaliteitscontrole en goedkope constructie. Dat gezegd hebbende, als je niet zoveel geeft om ontwerp en constructiekwaliteit, is het misschien nog steeds een goede betaalbare optie.

Specs

  • Productnaam 7-poorts USB 3.0
  • Productmerk AmazonBasics
  • MPN B00GGYU8TC
  • Prijs $33,44
  • Releasedatum januari 2014
  • Gewicht 1,29 lbs.
  • Productafmetingen 5,7 x 2,6 x 1,1 inch.
  • Kleur Zwart
  • Ingangen/uitgangen 5x USB 3.0-poorten (0,9 A) + 2x USB 3.0-poorten (1,5 A)
  • Compatibiliteit Windows 2000/Win XP/Vista/Windows 7 & Mac 10.1 hoger
  • Garantie 30 dagen

Aanbevolen: