The Best Flip Cell Phones Gallery

Inhoudsopgave:

The Best Flip Cell Phones Gallery
The Best Flip Cell Phones Gallery
Anonim

Flip-telefoons waren een rage voordat smartphones de markt verzadigden (en moeten niet worden verward met de opvouwbare telefoons die de nieuwe rage worden). De flip-telefoons, die de oudere candybar-achtige telefoons overnamen, met een hoogtijdagen van het begin van de jaren 2000 tot het begin van de jaren 2010, boden dezelfde functies als hun voorgangers, maar met een kleinere vormfactor.

De release van de iPhone, Android-telefoons, Blackberry-telefoons en Windows Mobile heeft uiteindelijk de functietelefoon uitgefaseerd. Maar hoewel moderne telefoons worden gepresenteerd als verfijnde platen van aluminium en glas, is het een geweldige traktatie om door het geheugen van de mobiele telefoon te lopen.

BlackBerry Pearl Flip 8230

Image
Image

Je hoefde niet alle geavanceerde functies van een smartphone op te geven om een apparaat met een handig flip-phone-ontwerp te krijgen. Neem bijvoorbeeld de BlackBerry Pearl Flip 8230. De Pearl Flip verpakt de beste eigenschappen van een BlackBerry-telefoon - inclusief de uitstekende e-mailverwerking - in een kleine, slanke handset die open en dicht kan worden geklapt.

De Pearl Flip 8320 gebruikte het SureType-toetsenbord van BlackBerry, dat een aangepaste QWERTY-indeling bood, met twee letters op de meeste toetsen in plaats van één. Het is niet zo eenvoudig te gebruiken als een typisch QWERTY-toetsenbord, maar het was veel gemakkelijker te gebruiken voor het opstellen van berichten dan een numeriek toetsenbord.

De Pearl Flip 8320 had een 2-megapixelcamera en toegang tot BlackBerry App World om software naar je telefoon te downloaden. Het was verkrijgbaar bij Verizon Wireless.

LG Accolade Flip Phone

Image
Image

Verizon Wireless heeft een lange geschiedenis in het aanbieden van hoogwaardige mobiele telefoons van LG, en een van hun meest populaire was de LG Accolade VX5600. Het was een klaptelefoon die niet veel extra's bood, maar die met gemak je basisbehoeften op het gebied van bellen afhandelde.

De Accolade had een blauw-grijs ontwerp met interne en externe displays. Het externe display, dat iets meer dan 1 inch diagonaal meet, toonde een klok, een batterij- en signaalsterktemeter en beller-ID. Het deed ook dienst als zoeker voor het maken van zelfportretten.

Telefoonfuncties omvatten ondersteuning voor Bluetooth, zodat u de Accolade kunt gebruiken met een handsfree headset en spraakopdrachten en bellen. Het kwam ook met directe toegang tot Microsoft's Bing-zoekmachine en ondersteuning voor Verizon's VZ Navigator voor stapsgewijze aanwijzingen. Bovendien kreeg u toegang tot de Family Locator-service van Verizon.

De 1,3-megapixel camera van de Accolade had een 2x digitale zoom waarmee je enkele basisinstellingen kon aanpassen, maar er werd geen video vastgelegd.

Sony Ericsson Equinox

Image
Image

Alleen omdat een telefoon een klaptelefoon is, wil nog niet zeggen dat het saai en saai moest zijn. Een goed voorbeeld: de Sony Ericsson Equinox, een van de meest gestroomlijnde flip-telefoons die destijds verkrijgbaar waren. Het bevatte tal van functies, waaronder een 3,2-megapixelcamera, GPS-ondersteuning en gebarenbediening, waarmee je je telefoon kunt bedienen zonder hem daadwerkelijk aan te raken.

De functie voor gebarenbediening werkte in combinatie met de camera van de telefoon, die diende als een sensor die beweging registreerde. Je kunt een inkomende oproep dempen of de wekker op snooze zetten door met je hand voor de camera te zwaaien.

De camera heeft foto's en video's gemaakt en software meegeleverd voor bewerking aan boord van de telefoon. De Equinox was YouTube-compatibel, dus je kon video's van de site op je handset bekijken.

Andere multimediafuncties omvatten een muziekspeler, FM-radio en Sony Ericsson's Media Go-software voor het overzetten van muziek, foto's en video's van je computer naar je telefoon.

De Sony Ericsson Equinox flip-telefoon was verkrijgbaar bij T-Mobile.

Nokia Muurschildering

Image
Image

De Nokia Mural 6750 ziet er misschien uit als je standaard grijze flip-telefoon, maar hij is eigenlijk veel kleurrijker dan dat. De muurschildering schitterde in een van de verschillende kleuren - waaronder blauw, rood, groen, oranje, paars of roze - wanneer deze open of gesloten is, of wanneer er een oproep of bericht binnenkomt. U selecteert de kleur en kunt deze aanpassen aan uw stemming.

De Muurschildering bood echter meer dan alleen een mooi gezicht. Het ondersteunde ook het 3G-netwerk van AT&T voor snel surfen op het web en toegang tot de multimediadiensten van AT&T. De Mural ondersteunde de mobiele videodienst van de koerier, die videoclips leverde, evenals AT&T Mobile Music en AT&T Video Share. Het bood ook toegang tot XM Radio en AT&T Navigator, waarvan de laatste turn-by-turn routebeschrijvingen afleverde.

De muurschildering bevatte een 2-megapixelcamera die foto's en video's vastlegde. Berichtopties omvatten tekst- en afbeeldingberichten, instant messaging en e-mail.

Sony Ericsson w518a Flip Phone

Image
Image

De Sony Ericsson W518a diende twee doelen. Aan de ene kant was het een mobiele telefoon met een aantal behoorlijk behoorlijke functies (inclusief ondersteuning voor Bluetooth en GPS). Aan de andere kant was het een volwaardige draagbare muziekspeler waarmee je onderweg je muziek kon spelen, in een tijd waarin de meeste mensen iPods voor muziek gebruikten.

De W518a was een van Sony Ericsson's Walkman-telefoons, wat zijn bekwaamheid als draagbare muziekspeler verklaart. Toen de klaptelefoon was gesloten, had je nog steeds toegang tot de bedieningselementen van de muziekspeler, die aan de voorkant van de telefoon zitten. U kunt ook de telefoon schudden om het volume te verhogen. Bovendien was de W518a uitgerust met een FM-radio.

De W518a draaide op het 3G-netwerk van AT&T. Het ondersteunde AT&T Navigator voor afslag-voor-afslag routebeschrijving, AT&T Mobile Music voor het toevoegen van deuntjes aan uw muziekcollectie, en Cellular Video, dat voorverpakte streaming videoclips naar uw telefoon leverde.

Samsung t139 Flip Phone

Image
Image

De Samsung t139 leverde alle basisfuncties die je nodig hebt van je mobiele telefoon. Het bood een goede gesprekskwaliteit, Bluetooth-connectiviteit voor gebruik met een handsfree headset en een verscheidenheid aan berichtopties - inclusief zowel tekst- als beeldberichten, evenals instant messaging.

De Samsung t139 had een camera van VGA-kwaliteit met een 4x digitale zoom. De camera maakte snapshots in vier resoluties en bood enkele extra's, zoals een zelfportrettimer. De camera heeft echter geen videoclips vastgelegd.

Samsung's t139 had een grijze behuizing met een licht, compact ontwerp. Het bevat ook een klein extern display (het meet diagonaal van 1 inch) voor het bekijken van de tijd en beller-ID-informatie. Deze flip-telefoon was verkrijgbaar bij T-Mobile.

Aanbevolen: