Fun Instagram Hashtags voor donderdag, vrijdag en meer

Inhoudsopgave:

Fun Instagram Hashtags voor donderdag, vrijdag en meer
Fun Instagram Hashtags voor donderdag, vrijdag en meer
Anonim

Instagram is geweldig om heel veel foto's met je vrienden te delen wanneer je onderweg bent, maar sommige mensen zullen bijna elk excuus gebruiken om foto's te plaatsen en met andere gebruikers in contact te komen. Trendy Instagram-hashtags die bedoeld zijn om op specifieke dagen van de week te worden gebruikt, zoals donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag en de rest van de week, zijn een geweldige manier om dat te doen.

Image
Image

Hashtags die zijn gericht op een specifieke dag van de week, hebben meestal een bepaald thema, en daarom zijn ze tegenwoordig bijzonder populair. ThrowbackThursday (of TBT) moedigt Instagram-gebruikers bijvoorbeeld aan om op donderdag een oude foto te posten.

Throwback Thursday is misschien wel de doordeweekse hashtag-trend die het meest wordt omarmd door liefhebbers van sociale media over de hele wereld, maar als je een excuus nodig hebt om iets op maandag, zaterdag of wanneer dan ook te posten, dan moet je op zoek naar een andere hashtag te gebruiken. Er zijn eindeloze hashtag-trends op weekdagen voor elke dag van de week, en ze blijven maar groeien.

Hier zijn enkele geweldige doordeweekse hashtags die je nu kunt gebruiken. Kies gewoon een dag van de week, zoek een foto met dat thema, post deze met de hashtag en je bent klaar!

Zondag Hashtags

Ah, zondag! Tijd om een beetje te ontspannen en misschien zelfs voor te bereiden op de nieuwe week die voor ons ligt.

SelfieSunday: Een excuus nodig om een selfie te posten? Je kunt natuurlijk elke dag van de week selfies posten, maar op zondag heb je daar een extra reden voor vanwege deze hashtag.

SundayFunday: Het is geen schande om te pronken met al het plezier dat je het hele weekend hebt beleefd. Deze hashtag moedigt je aan om elke leuke activiteit die je doet te delen voordat je weer een week naar je werk of school gaat.

LazySunday: Voor degenen die behoefte hebben aan balans tussen een hectische of leuke zaterdag en nog een dag om volledig los te laten en te relaxen, is er LazySunday. Laat je vrienden en volgers zien wat je graag doet tijdens je downtime.

SinfulSunday: Ga je gang en plaats een NSFW-foto van jezelf als je het goed vindt om deze met de wereld te delen (en het feit dat als het eenmaal online is, het online is voor goed). Zo niet, dan kan het geen kwaad om door deze hashtag te bladeren om te zien wat er is, natuurlijk in een NSFW-vriendelijke omgeving.

Maandag Hashtags

Maandagen zijn moeilijk. Gelukkig zijn er veel leuke hashtags om je af te leiden van het begin van een nieuwe werkweek.

ManCrushMonday of MCM: Maandag is een speciale dag voor alle vrouwelijke gebruikers op Instagram, omdat ze worden aangemoedigd om een foto te posten van elke man die ze aantrekkelijk vinden. Het is niet verwonderlijk dat deze hashtag veel foto's ziet van mannelijke beroemdheden, modellen en atleten.

MondayMotivatie: Dit is een geweldige hashtag voor het plaatsen van foto's van motiverende citaten om je vrienden te inspireren (en zelf geïnspireerd te raken) als je het niet helemaal voelt als je terug bent werken na het weekend.

MondayBlues: Tegenover MondayMotivatie staat MondayBlues waar in plaats van dat iedereen elkaar inspireert, iedereen zich gewoon inleven in hoe moeilijk het is om terug te keren naar de dagelijkse sleur.

MeowMonday: Kattenbezitters en kattenliefhebbers, maandag is voor jou. Deel een foto van je kat of zelfs gewoon een grappige kattenmeme op internet. Het internet kan tenslotte nooit te veel katten hebben.

Dinsdag Hashtags

Op dinsdag kunnen Instagram-gebruikers creatief aan de slag met verschillende thema's om uit te kiezen.

TransformationTuesday: Veel mensen posten foto's van zichzelf toen ze jonger waren en vergelijken ze naast elkaar om te laten zien hoe ze er vandaag de dag uitzien. Ze posten ook vaak hun fitnessresultaten of ze delen gewoon een ander verhaal over hoe ze in de loop van de tijd zijn gegroeid en veranderd.

TuesdayTip: Vrienden en volgers kunnen altijd wat advies waarderen van iemand die de kennis en ervaring heeft met betrekking tot iets belangrijks. Deel een tip waarvan je denkt dat ze er op deze dag iets aan hebben.

TacoTuesday: Is er iemand op deze wereld die eigenlijk niet van taco's houdt? Dinsdag is taco-avond, dus deel je heerlijke creaties online om iedereen in de mond te laten lopen.

TongueOutTuesday: Als je een hondenbezitter bent, kun je een foto van je pup maken wanneer hij of zij zijn of haar tong uitsteekt. Er is niets schattiger dan een hond die eigenlijk lacht voor de camera!

woensdag Hashtags

Het is midden in de week, dus je hebt een paar coole hashtags nodig om tot vrijdag door te komen.

WomanCrushMonday of WCW: Dit is precies hetzelfde als ManCrushMonday, behalve dat het natuurlijk foto's van vrouwen in plaats van mannen betreft. Post een foto van de meid waar je verliefd op bent en tag deze op woensdag hiermee.

HumpDay: Wat doe jij om midden in de week sterk te blijven? Deel het op Instagram en andere sociale-mediaplatforms om vrienden te helpen die wel een opkikkertje kunnen gebruiken.

WoensdagWijsheid: Je kunt op dinsdag tips geven, maar bewaar je ware klompjes wijsheid voor woensdag. En schrijf een lang Instagram-bijschrift als dat nodig is!

WineWoensdag: Bultdag is ook een goed excuus om de wijn uit te breken. Deel je stijlvolle wijnfoto's met deze hashtag.

Donderdag Hashtags

Oh boy, iedereen vindt het heerlijk om te delen op donderdag! Donderdag is misschien wel de meest actieve dag op sociale-mediaplatforms zoals Instagram.

ThrowbackThursday of TBT: Deze hashtag gaat helemaal over het posten van alles wat retro en nostalgisch aanvoelt. Het is zelfs zo populair dat je het vaak zult zien gebruiken op andere populaire sociale netwerken, zoals Twitter en Facebook.

ThursdayGedachten: Heb je iets wat je van je hart moet laten? Ventileer of deel uw mening over werkelijk alles door te posten met deze hashtag.

ThankfulThursday: Hé, je zit bijna op met de week! Dit is een goed moment om stil te staan bij waar je dankbaar voor bent. Het kan anderen alleen maar inspireren om ook dankbaar te zijn.

ThirstyThursday: Deze kan letterlijk worden genomen (zoals in dorst naar een drankje) of metaforisch voor alles wat je echt verlangt. Wees voorzichtig, want sommige gebruikers plaatsen NSFW-inhoud onder deze hashtag!

Friday Hashtags

Het is het einde van de week, je hoeft de volgende ochtend niet vroeg op te staan, dus het is tijd om het te vieren!

FlashbackFriday of FBF: Vreemd genoeg heeft Friday zelfs een eigen versie van Throwback Thursday. Het heeft exact hetzelfde thema als ThrowbackThursday (nostalgische inhoud plaatsen) maar voor degenen die de kans hebben gemist om dit donderdag te doen. FlashbackFriday geeft ze gewoon een extra dag om het te doen.

FridayReads: Voor degenen die liever achterover leunen met een goede rug na een lange week in plaats van uit te gaan en te feesten, is er de hashtag FridayReads, die je aanmoedigt om deel wat je leest.

FridayNight: Als jij een van die mensen bent die het leuk vindt om aan het einde van de week uit te leven en laat uit te blijven, deel je vrijdagavondplezier met deze hashtag.

FridayFunday: Vergelijkbaar met FridayNight, ga je gang en gebruik deze hashtag om op te scheppen over hoeveel plezier je hebt op vrijdag.

Zaterdag Hashtags

Woohoo, het is weer weekend! Hoewel er op zaterdag niet zoveel mensen online zijn omdat ze dingen aan het doen zijn, is het nog steeds een geweldige dag om iets te posten.

SaturdayNight: FridayNight is een andere hashtag die zich uitstrekt tot de volgende dag. Iedereen weet dat zaterdagavond ook een grote feestavond is, dus het is niet meer dan normaal om al het plezier te willen delen.

SexySaturday: Verkleed je deze zaterdag om uit te gaan? Maak een foto en deel je stijl met je vrienden.

Caturday: Ja, weer katten. Als je niet genoeg katten kunt krijgen voor MeowMonday, nou, er is altijd Caturday!

SaturdayShenanigans: Zaterdag is een dag om boodschappen te doen en leuke activiteiten te doen met het gezin of je vrienden. Gebruik deze hashtag om iedereen te laten weten wat je deze zaterdag gaat doen.

Aanbevolen: