Babysense Video Babyfoon Review: een eenvoudige manier om uw kind in de gaten te houden

Inhoudsopgave:

Babysense Video Babyfoon Review: een eenvoudige manier om uw kind in de gaten te houden
Babysense Video Babyfoon Review: een eenvoudige manier om uw kind in de gaten te houden
Anonim

Bottom Line

Deze Babysense-videobabyfoon heeft niet veel functies, maar biedt behoorlijk wat prestaties met een batterij die de hele dag meegaat, voldoende videokwaliteit en heldere audio.

Babysense Video-babyfoon

Image
Image

We hebben de Babysense-videobabyfoon gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Of ze nu een maand oud zijn of als peuter rondrennen, er is weinig in de wereld dat je gemoedsrust kan geven als je even weg moet van je kleintje. Gelukkig kan een babyfoon zoals de Babysense Video Baby Monitor helpen om een deel van je angsten te laten rusten. Het is een eenvoudiger model, maar het is betaalbaar en biedt solide video, audio en een lange batterijduur om het gebrek aan functies te compenseren. Om te zien hoeveel waarde het biedt voor de prijs, hebben we meer dan zes weken met het apparaat doorgebracht om te testen hoe goed het presteert op een aantal gebieden. Lees verder om onze gedachten te zien.

Image
Image

Bottom Line

Het ontwerp van de Babysense Video-babyfoon is nogal alledaags, waarbij zowel de babyunit als de ouderunit eruitziet als bijna elke andere compacte oplossing op de markt. De babyunit heeft een basis waarop de camera kan draaien, een cameramodule, een infrarood LED-array en een poort aan de achterkant om het apparaat in te pluggen. De ouderunit is daarentegen compact genoeg om in een zak te passen en biedt een 2,4-inch scherm en een set van zeven knoppen om verschillende functies te bedienen en door het menu te navigeren. Het ontbreken van een fysieke pan/tilt-functie op de babyunit is niet ideaal, maar gezien de prijs van dit systeem is het te verwachten.

Configuratieproces: snel en pijnloos

Het opzetten van het systeem is uiterst eenvoudig. Nadat je de componenten uit de doos hebt gehaald en de batterij in de ouderunit hebt gestoken, is het een kwestie van de babyunit (de camera) in de muur steken en de twee apparaten koppelen. Het proces is eenvoudig gemaakt met behulp van het menu aan boord van de ouderunit.

Image
Image

Videokwaliteit: bijna perfecte stilte en heldere audio

Omdat het een video-babyfoon op instapniveau is, steekt de Babysense boven zijn prijs in de video-afdeling. Tijdens onze weken van testen leek het niet uit te maken of de kamer van onze kleine overdag vol zonlicht was of de ingebouwde infrarood LED-lampjes gebruikte om zijn kamer 's nachts te verlichten - de videokwaliteit bleek veel beter dan we hadden verwacht voor de vraagprijs van het systeem.

Omdat het een meer instapvideo-babyfoon is, steekt de Babysense zeker boven zijn prijs in de video-afdeling.

Af en toe was er een beetje vertraging tussen het vastleggen van de afbeelding en wat er op de oudereenheid verscheen (voornamelijk wanneer we ver weg waren van de babyeenheid), maar toen het beeld doorkwam, was het duidelijk en scherp. Dit kan te wijten zijn aan het 2,4-inch scherm op de oudereenheid, dus een paar grotere schermen die we op andere eenheden hebben gezien, maar het was een welkome verrassing.

Image
Image

Geluidskwaliteit: goede dingen kunnen in kleine pakketjes komen

Net als de video verraste de audiokwaliteit van de Babysense-videomonitor ons ook. Audio kwam luid en duidelijk door en de luidspreker aan de achterkant van de ouderunit projecteerde geluid goed - iets waar andere units mee worstelden. Net als bij vergelijkbare apparaten was de tweeweg-talk-back-audiokwaliteit slecht, maar we hebben nog geen video-babyfoonsysteem gevonden dat niet teleurstelt op deze afdeling.

De Babysense Video Monitor geeft je alles wat je nodig hebt in een compact pakket dat je gemakkelijk overal in huis mee kunt nemen.

Babysense bevat ook een aantal slaapliedjes die op de babyunit kunnen worden afgespeeld om je kind te kalmeren, maar de onvoldoende luidspreker maakt deze functionaliteit onbruikbaar, dus het lijkt meer voor de show dan voor iets anders.

Draadloos: kan wat werk gebruiken

Babysense schat het bereik van zijn video-babyfoon op 900 voet, wat ongeveer hetzelfde is als andere systemen in zijn prijsklasse. We vonden het gebruik in de echte wereld echter iets minder indrukwekkend. Als je maar een kamer of twee bent, zou je geen probleem moeten hebben, maar zodra je vier of vijf muren hebt tussen de ouderunit en de babyunit, wordt het duidelijk dat de transmissie niet goed is. Video en audio blijven allebei een beetje achter, maar zelfs met de vertraging blijft de inhoud helder, wat een verrassing was.

Image
Image

Batterijlevensduur: voldoende vermogen voor de hele dag monitoring

Babysense biedt geen geschatte levensduur van de batterij, maar we hebben het apparaat wekenlang getest en grondige aantekeningen gemaakt over de prestaties. Tijdens onze tests ontdekten we dat de ouderunit 9 uur meeging in de volledige videomodus en ongeveer 12 uur wanneer alleen audio werd gebruikt. Gezien de grootte van het apparaat was dit meer dan indrukwekkend en presteerde het beter dan andere eenheden die behoorlijk wat meer kosten. We merkten wel dat de levensduur van de batterij sneller leegliep naarmate de ouderunit verder van de babyunit verwijderd was, maar dat is het geval geweest voor bijna elk videobewakingssysteem dat we hebben getest.

Tijdens onze tests hebben we vastgesteld dat de ouderunit 9 uur meegaat in de volledige videomodus en ongeveer 12 uur wanneer alleen audio wordt gebruikt.

De batterijduur van 9 uur bleek meer dan genoeg voor een hele dag monitoring. 'S Nachts stopten we het apparaat gewoon in het stopcontact en het zou 's ochtends worden opgeladen en klaar voor gebruik.

Bottom Line

De Babysense-videomonitor heeft een adviesprijs van $ 69,99, waardoor het een van de meest betaalbare videobewakingssystemen op de markt is. Zoals we hierboven hebben opgemerkt, scoort het systeem ver boven de vraagprijs in termen van prestaties, zelfs als sommige van zijn extra functies ons niet onder de indruk hebben achtergelaten. Babysense biedt ook extra camera's aan voor $ 29,99, wat het een mooi modulair systeem maakt voor momenten waarop je meerdere kamers tegelijk in de gaten moet houden.

Babysense vs. Letsfit

Hoewel de Letsfit 2,4 GHz video-babyfoon er heel anders uitziet dan de Babysense-monitor, hebben de twee vergelijkbare specificaties en functionaliteit. De Letsfit-babyfoon kost $ 99,99. Dit plaatst het in een iets hogere prijsklasse dan de Babysense Video Monitor, maar voor die extra $ 30 krijg je een inbegrepen nachtlampje met meerdere kleuren, rustgevende muziekvoorbeelden en een unieke modus die het scherm van de ouderunit uit houdt tot een geluid wordt gedetecteerd.

De ouderunit heeft ook een 2,4-inch scherm en een oplaadbare batterij die tot 8 uur meegaat. Over het algemeen kost de Letsfit-monitor iets meer, maar als de toegevoegde functies interessant voor je klinken, is het misschien de moeite waard om een beetje extra uit te geven.

Uitstekend geluid en comfort voor de prijs

De Babysense Video Monitor geeft je alles wat je nodig hebt in een compact pakket dat je gemakkelijk overal in huis mee kunt nemen. Video- en audioprestaties maakten voortdurend indruk op ons tijdens weken van testen in de echte wereld, en hoewel een paar van de functies niet zo goed presteerden als we hadden gehoopt, biedt het systeem nog steeds voldoende prestaties voor zijn prijs.

Specs

  • Productnaam Video-babyfoon
  • Product Merk Babysense
  • MPN B06W55L51Q
  • Prijs $69,99
  • Productafmetingen 9 x 6 x 3 inch.
  • Type video
  • Mic in twee richtingen
  • Verbinding 2,4 GHz met FHSS-technologie
  • Garantie 1 jaar beperkte garantie
  • Inside the Box Oudereenheid x 1 Babyeenheid x 1 Voedingsadapter x 2 Gebruikershandleiding x 1 Ingebouwde Li-ionbatterij

Aanbevolen: