HelloBaby HB32 Video-babyfoon Review: een portemonneevriendelijke manier om naar uw kinderen te kijken

Inhoudsopgave:

HelloBaby HB32 Video-babyfoon Review: een portemonneevriendelijke manier om naar uw kinderen te kijken
HelloBaby HB32 Video-babyfoon Review: een portemonneevriendelijke manier om naar uw kinderen te kijken
Anonim

Bottom Line

Als het hebben van een videobabyfoon een prioriteit is en je een model wilt dat de bank niet kapot maakt, is de HelloBaby HB32 videobabyfoon een goede keuze met zijn betaalbare prijs, solide bereik en nachtzicht.

HelloBaby HB32 videobabyfoon

Image
Image

We hebben de HelloBaby HB32-videobabyfoon gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Of je kleintje nu in zijn wiegje slaapt of met zijn speelgoed speelt, het is altijd fijn om een oogje in het zeil te houden als je in de andere kamer bent. Hoewel er tal van audio-babyfoons op de markt zijn, kan het extra voordeel van een videostream een enorm verschil maken om u dat beetje extra gemoedsrust te geven. Er zijn tientallen fantastische opties om uit te kiezen, maar de budgetvriendelijke HelloBaby HB32-videobabyfoon v alt op door zijn solide bereik en nachtzicht. We hebben het apparaat meer dan zes weken getest en ondanks de matige videokwaliteit vonden we het een betrouwbaar apparaat.

Image
Image

Ontwerp: Par voor de cursus

Zoals bij alle stand-alone video-babyfoonsystemen, heeft de HelloBaby Video Monitor een kleine babyunit (met de camera) en een ouderunit (met het scherm). De twee apparaten hebben een vrij standaard ontwerp en beide hebben gladde randen en een voorgevormd ontwerp.

Over het algemeen zul je het moeilijk vinden om een video-babyfoon te vinden met de specificaties van de HelloBaby voor deze prijs, dus als het alle vakjes aanvinkt, is het de moeite waard om voor te gaan.

De babyunit bestaat uit een basis (waar de camera op draait), een cameramodule, een infrarood LED-array, een plug-in aan de achterkant om het apparaat van stroom te voorzien en een kleine antenne aan de bovenkant om het bereik te vergroten. Zoals je zou verwachten van een meer budgetvriendelijk systeem, biedt de baby-unit geen fysieke pan/tilt-functionaliteit, wat betekent dat wanneer je de compositie van het beeld wilt wijzigen, je de camera van de baby-unit handmatig moet draaien. de basis. We vonden dit een beetje onhandig, maar als je het de eerste keer goed plaatst en niet al te grote ruimte hebt om mee te werken, is dat niet zo'n probleem.

Configuratieproces: eenvoudig genoeg

Aan de slag met de HelloBaby Video Monitor is net zo eenvoudig als de componenten uit de doos halen, de batterij op de ouderunit aansluiten, de babyunit aansluiten en de apparaten inschakelen. Koppelen via het menu aan boord duurde ongeveer 30 seconden en eenmaal verbonden waren we klaar om te beginnen.

Image
Image

Videokwaliteit: kan wat werk gebruiken

De HelloBaby-videomonitor is wat aan de goedkopere kant voor videokwaliteit. We hebben het apparaat in bijna alle lichtomstandigheden getest en hoeveel licht er ook in de kamer was, de videokwaliteit leek nooit zo goed te zijn als het scherm. HelloBaby deelt niet de exacte resolutie of specificaties, dus we weten niet of het een beperking is van de camera op de babyunit of de monitor, maar het beeld leek altijd een beetje korrelig. Dat gezegd hebbende, het beeld was duidelijk genoeg om in de gaten te houden waar onze kleine zich in de kamer bevond en om te weten waar hij de hele dag aan begon.

De HelloBaby-videomonitor is een beetje aan de goedkopere kant voor een videomonitor en de videokwaliteit is waar het meer zuinige natuurshows zijn.

's Nachts was de videokwaliteit nog slechter, nog verergerd door de infrarood LED-lampjes op de babyunit die veel te hard en gefocust leken te zijn. Het beeld was ofwel te helder of te donker en om het precies goed te krijgen, moest de babyunit nauwkeurig worden geplaatst. Nogmaals, toen we de goede plek eenmaal hadden gevonden, was de camera meer dan voldoende om onze kleine 's nachts in de gaten te houden, maar het was niet eenvoudig om daar te komen.

Image
Image

Bottom Line

Geluid op de HelloBaby-videomonitor overrompelde ons. Ondanks dat de videokwaliteit ondermaats was, was het geluid behoorlijk indrukwekkend. De audio was helder, de luidspreker projecteerde het geluid goed en over het algemeen werkte het net zo goed als onze speciale audio-babyfoon. De tweerichtingscommunicatie leed, zoals bij de meeste monitoren het geval is, maar we hoefden niet vaak met ons kind te praten, dus het was niet zo'n probleem.

Batterijlevensduur: ooit een beetje verlegen voor de hele dag

In tegenstelling tot veel andere fabrikanten, deelt HelloBaby niet de geschatte levensduur van de batterij van de ouderunit of zelfs de milliampère van de batterij in de ouderunit. We hebben echter tijdens het testen nauwgezette aantekeningen gemaakt en kwamen uiteindelijk tot het antwoord. Na meer dan een maand testen was de gemiddelde levensduur van de batterij van de ouderunit 8,5 uur bij gebruik van de volledige videomodus en 12 uur als alleen de audio in de gaten werd gehouden.

Dit lijkt ongeveer goed in vergelijking met andere monitoren op de markt voor deze prijs, maar we hadden graag nog minstens een uur of twee gezien, omdat we ontdekten dat de ouderunit de neiging had om iets eerder uit te sterven dan we hadden gewild in de avond. HelloBaby verkoopt wel extra batterijen, die je zou kunnen verwisselen, maar het elke dag verwisselen en opladen van batterijen zal een heel gedoe zijn als drukke ouder.

Na meer dan een maand testen was de gemiddelde levensduur van de batterij van de ouderunit 8,5 uur bij gebruik van de volledige videomodus en 12 uur als je alleen de audio in de gaten houdt.

Image
Image

Bottom Line

Voor $ 79,99 (adviesprijs) is de HelloBaby-videomonitor een van de meest betaalbare alles-in-één videobewakingssystemen op de markt. Het heeft geen grote functieset of de beste videokwaliteit, maar het grote scherm op de ouderunit is een welkome toevoeging. Over het algemeen zul je het moeilijk vinden om een video-babyfoon te vinden met de specificaties van de HelloBaby voor deze prijs, dus als het alle vakjes aanvinkt, is het de moeite waard om voor te gaan.

Wedstrijd: HelloBaby HB32 vs. Babysense-videomonitor

De meest voor de hand liggende concurrentie voor de HelloBaby-videomonitor is de Babysense-videomonitor. De Babysense-videomonitor heeft bijna identieke specificaties, is te koop voor $ 10 minder en heeft een zeer vergelijkbaar ontwerp.

Net als de HelloBaby-monitor heeft de Babysense-videomonitor een 3,5-inch LCD-scherm op de ouderunit met LED-audio-indicatoren aan de bovenkant en een selectie knoppen aan de rechterkant van het scherm. Er wordt geen resolutie-informatie gegeven voor de camera op de baby-unit of het scherm op de ouder-unit, maar op basis van de informatie die we kunnen vinden, lijken de twee identiek te zijn. De BabySense-eenheid wordt echter geleverd met een extra add-on groothoeklens, die enkele van de problemen zou moeten oplossen die we hadden bij het plaatsen van de HelloBaby-babyeenheid. Voor dezelfde adviesprijs van $ 79,99 lijken de twee bijna uitwisselbaar, dus we denken niet dat je met beide keuzes fout kunt gaan.

Solide waar voor je geld

HelloBaby presenteert de HB32-babyfoon niet als een luxe alles-in-één apparaat. Het is een barebones video-babyfoon met een royale ouderunit en voldoende videokwaliteit. Voor de prijs zul je het moeilijk hebben om een betere optie te vinden. Ja, er kunnen enkele verbeteringen worden aangebracht, maar het klaart de klus, biedt een betrouwbare verbinding en zou je gemoedsrust moeten geven die elke ouder zal waarderen.

Specs

  • Productnaam HB32-videobabyfoon
  • Product Merk HelloBaby
  • MPN B01N1RE98L
  • Prijs $79,99
  • Productafmetingen 4,8 x 1 x 3 inch.
  • Type video
  • Mic in twee richtingen
  • Verbinding 2,4GHz
  • Garantie 1 jaar beperkte garantie

Aanbevolen: