Windows-sneltoetsen om een nieuwe map te maken

Inhoudsopgave:

Windows-sneltoetsen om een nieuwe map te maken
Windows-sneltoetsen om een nieuwe map te maken
Anonim

Degenen onder ons die uit de tijd van typemachines komen in plaats van toetsenborden, weten alles over sneltoetsen. Dit was/is een methode om uw werkroutine te versnellen en komt vandaag de dag nog steeds veel voor. Voor degenen onder u die geen sneltoetsgebruikers zijn, maakt u zich geen zorgen. Er is altijd een andere manier om alles in Windows te doen.

Laat het aan Microsoft over om enkele sneltoetsen van het ene besturingssysteem naar het andere te wijzigen. Dit moet een van de manieren zijn waarop ze altijd "verbeteren" en daarom een nieuwe, verbeterde versie van hun software verkopen. Maar laten we weer aan de slag gaan.

Sneltoetsnotities

Image
Image
  • Wanneer sneltoetsen worden weergegeven, met een plusteken (+) in de tekenreeks, zoals Ctrl+ C, dit geeft aan dat de Ctrl-toets wordt ingedrukt terwijl de letter C wordt ingedrukt.
  • Wanneer een sneltoets wordt weergegeven met komma's die de tekenreeks scheiden, zoals Alt+ F, W, F , de Alt toets wordt ingedrukt terwijl de letter F wordt ingedrukt, maar dan beide toetsen worden losgelaten terwijl de toetsen W en F na elkaar worden ingedrukt.
  • U kunt hoofdletters of kleine letters gebruiken in deze sneltoetscombinaties. Voor de duidelijkheid worden alleen hoofdletters in dit artikel getoond.

Windows XP-sneltoetsen om een nieuwe map te maken

De sneltoetscombinatie is deze: Alt+ F, W, F . Vertaald betekent dat:

  • Houd de Alt-toets ingedrukt terwijl u de letter F. ingedrukt houdt
  • Laat zowel de Alt-toets als de letter F los en druk vervolgens op de letter W gevolgd door de letter F snel achter elkaar.

Toetsenbord- en muiscombinatie

De combinatie van muis en toetsenbord is: Rechts klikken, W, F. Vertaald betekent dat:

Klik met de rechtermuisknop in het venster en druk vervolgens snel achter elkaar op de letter W gevolgd door de letter F.

Sneltoetsen om een nieuwe map te maken voor Windows 7, 8 en 10

Deze sneltoetscombinatie is duidelijker en veel gemakkelijker te onthouden:

Ctrl+ Shift+ N

Aanbevolen: