Syma S111G RC Helicopter Review: Low-Cost Indoor Fun

Inhoudsopgave:

Syma S111G RC Helicopter Review: Low-Cost Indoor Fun
Syma S111G RC Helicopter Review: Low-Cost Indoor Fun
Anonim

Bottom Line

De Syma S111G RC Helicopter heeft een uitstekende handling en snelheid voor zo'n goedkope helikopter, waardoor het een geweldige budgetaankoop is waar zelfs serieuze helikopterhobbyisten van kunnen genieten.

Syma S111G RC-helikopter

Image
Image

We hebben de Syma S111G RC Helicopter gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De Syma S111G RC Helicopter verdient zijn plaats zelfs onder duurdere helikopters met een duurzame constructie, geweldige bediening en een vrij lange levensduur van de batterij. De prijs is laag genoeg zodat je je geen zorgen hoeft te maken telkens je hem tegen de plafondventilator laat crashen, en hij reageert genoeg zodat de helikopter je vaardigheden kan bijhouden als je eenmaal leert vliegen. Lees verder om meer te zien over onze testen.

Image
Image

Ontwerp: duurzaam genoeg om crashes te weerstaan

Helikopterliefhebbers zullen dol zijn op het ontwerp van de S111G, die is gebaseerd op de Eurocopter HH65 Dolphin die door de kustwacht wordt gebruikt. Een dergelijk ontwerp is ook nuttig om het soort reddingsmissies te inspireren dat kinderen graag doen als ze met RC-helikopters spelen. Coaxiale rotors zorgen voor een stabiele hover, zelfs als je een klein gewicht als een plastic soldaat bevestigt. De duurzame rood-witte plastic body van de helikopter is relatief onverwoestbaar en de bladen waren bestand tegen een paar crashes in keukenkasten en woonkamermuren. Als je niet crasht, heb je geen plezier, en als de messen onvermijdelijk breken, zijn vervangingen voor alle breekbare onderdelen beschikbaar voor minder dan $ 5.

Helikopterliefhebbers zullen dol zijn op het ontwerp van de S111G, die is gebaseerd op de Eurocopter HH65 Dolphin die door de kustwacht wordt gebruikt.

Image
Image

Bottom Line

De controller voor de S111G-helikopter vereist zes AA-batterijen, die niet bij de aankoop zijn inbegrepen. Het is een 3,5-kanaals helikopter en het aanpassen van de trimming, die de helikopter kalibreert om te zweven zonder naar links of rechts te buigen, duurt slechts een paar minuten. Terwijl u de helikopter net genoeg kracht geeft om over de vloer te glijden, draait u de nonius-instelknop naar rechts als de helikopter naar rechts drijft, of naar links als hij naar links drijft. Door deze fijne regeling blijft de S111G stabiel in de lucht. Als het eenmaal goed zweeft, kun je echt gaan vliegen.

Prestaties: Geweldige bediening, maar een beetje traag

De S111G heeft eenvoudige bediening en het is erg leuk om te vliegen. De lichtgewicht kleine helikopter komt snel van de grond en vliegt door de kamer. Meer ervaren vliegers vinden de voorwaartse beweging misschien wat traag, maar als beginners stelden we het op prijs dat we een beetje reactietijd hadden om te voorkomen dat we tegen de televisie botsen. Met een interne gyroscoop was hij opmerkelijk stabiel, en zelfs als beginners waren we in staat om hem in slechts een paar minuten te laten zweven en rond obstakels te bewegen. We probeerden het buiten en vonden het te onstabiel in de wind, wat geen verrassing is gezien het kleine formaat en de coaxiale rotorconstructie. Je zult meer plezier hebben met deze helikopter als je hem gewoon binnen houdt.

We hebben het buiten geprobeerd en vonden het te onstabiel in de wind, wat geen verrassing is gezien het kleine formaat en de coaxiale rotorconstructie.

Image
Image

Batterijlevensduur: zeven minuten vliegtijd

De S111G heeft een langere levensduur van de batterij dan je gewoonlijk ziet in duurdere RC-helikopters, die ongeveer zeven minuten meegaat op een volledige lading. Het opladen van de batterij duurt 35-40 minuten, dus je bent binnen de kortste keren weer in de lucht. De batterij kan worden opgeladen via de controller als dat handiger is dan een stopcontact.

Hoewel veel van de duurdere helikopters op de markt een vluchtduur van ongeveer vijf minuten hebben, vliegt de S111G tien minuten wanneer hij volledig is opgeladen.

Bottom Line

Voor minder dan $ 30 is deze helikopter een uitstekende waarde. Voor mensen die relatief nieuw zijn in de hobby, betekent de lange vliegtijd dat je meer plezier hebt voor je geld. Voordelige vervangbare onderdelen zorgen ervoor dat u de kosten van de hobby beheersbaar kunt houden.

Syma S111G vs. Syma S107G

De S111G, rond de $30, vliegt ongelooflijk goed dankzij de interne gyroscoop. Het kan op zijn plaats blijven zweven, rond obstakels en door onderling verbonden kamers manoeuvreren, en heeft een behoorlijk lange levensduur van de batterij, rekening houdend met deze andere factoren. Het is een geweldige aankoop als je bereid bent wat meer uit te geven voor een uitstekende bediening.

De S107G is enkele dollars goedkoper rond de $ 22, met een zeer lange levensduur van de batterij van negen minuten of meer, en fatsoenlijke bediening. Het schiet niet zo snel of zo nauwkeurig door de kamer als de S111G, maar het is een geweldige introductie tot de hobby. Als je de slechte gewoonte hebt om all-in te gaan voor een hobby en het na een paar weken op te geven, is deze helikopter een goede keuze om te zien of je interesse blijft bestaan. We denken ook dat dit een goede keuze is om aan kinderen te geven, zodat ze hun handen van je duurdere speelgoed kunnen houden.

Beste keuze voor een budget

De S111G is een uitstekende budget RC-helikopter. Voor minder dan $ 30 heeft het een geweldige bediening, een behoorlijke levensduur van de batterij met een snelle herlading en een duurzame constructie die je urenlang plezier geeft zonder te breken.

Specs

  • Productnaam S111G RC-helikopter
  • Product Merk Syma
  • MPN S111G
  • Prijs $26.90
  • Productafmetingen 8,7 x 1,5 x 3,85 inch.
  • Garantie 30 dagen vervangingsbeleid

Aanbevolen: