Syma 107G RC Helicopter Review: betaalbaar thuis vliegen

Inhoudsopgave:

Syma 107G RC Helicopter Review: betaalbaar thuis vliegen
Syma 107G RC Helicopter Review: betaalbaar thuis vliegen
Anonim

Bottom Line

De Syma S107G is een goedkope RC-helikopter met eenvoudige bediening en een duurzaam ontwerp waardoor hij ideaal is voor gebruik binnenshuis.

Syma S107G RC-helikopter

Image
Image

We hebben de Syma S107G RC Helicopter gekocht zodat onze deskundige recensent hem grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

RC-helikopters zijn erg leuk voor zowel kinderen als volwassenen, maar met zoveel opties tegen lage prijzen, kan het moeilijk zijn om te weten welke keuze goed besteed geld betekent. We hebben de populaire Syma S107G RC Helicopter met Gyro getest om te zien of deze voldoende vliegtijd, duurzaamheid en functionaliteit heeft om een goede keuze voor beginners te zijn.

Image
Image

Ontwerp: Coaxiaal ontwerp biedt stabiliteit

De S107G heeft een coaxiaal rotorontwerp dat de helikopter tijdens de vlucht stabiliseert. Bladen die in tegengestelde richting rond de centrale rotor draaien, zorgen ervoor dat geen van beide bladen voldoende kracht produceert om de helikopter omver te werpen. Aan de andere kant is dit de belangrijkste reden dat de helikopter niet buiten mag worden gebruikt - hij is gevoelig voor wind.

Test het in een woonkamer, zelfs de wind die door een plafondventilator werd gegenereerd, was genoeg om de functie van de helikopter te verstoren. De lichtgewicht behuizing van een metaallegering had behoorlijk wat te verduren voordat we dat doorhadden, maar het werd nooit beschadigd. Wanneer de bladen breken, wat onvermijdelijk is bij elke RC-helikopter, kun je vervangingen in verschillende kleuren kopen voor $ 5- $ 10.

Test het in een woonkamer, zelfs de wind die door een plafondventilator werd gegenereerd, was genoeg om de functie van de helikopter te verstoren.

Image
Image

Setup: direct uit de doos gemakkelijk te gebruiken

De handleidingen die bij de helikopter worden geleverd zijn niet geweldig, maar gelukkig zijn de bedieningselementen vrij eenvoudig. Voor de controller zijn zes AA-batterijen vereist, maar niet inbegrepen. De S107G is een 3-kanaals helikopter, wat betekent dat je drie componenten bestuurt: de snelheid van de hoofdrotors, links- en rechtsdraaiend (gieren), en een achterste rotor. Wat RC-helikopters betreft, dat is bijna zo eenvoudig als maar kan. Met een trimknop kan de vlucht van de helikopter worden aangepast.

De bediening is goed genoeg om een aantal obstakels te overwinnen, maar het zal waarschijnlijk niet stabiel genoeg zijn voor de meeste gebruikers om het door populaire RC-helikopteraccessoires zoals hoepels te manoeuvreren.

Als je de helikopter voldoende kracht geeft om langs het oppervlak te gaan bewegen, worden eventuele problemen onthuld die kunnen worden opgelost door te trimmen. Als de helikopter met de klok mee draait, verhelp je dit door bijvoorbeeld de trim naar rechts te verstellen om de beweging tegen te gaan. Zonder eerdere ervaring met op afstand bestuurbare helikopters waren we in staat om dit heel gemakkelijk te achterhalen, maar het duurde wel een paar minuten.

Prestaties: Stabiele, responsieve vlucht

Het coaxiale rotorontwerp maakt de S107G kwetsbaar voor wind en het signaal van de controller naar de helikopter is niet sterk genoeg om buiten te gebruiken waar de helikopter gemakkelijk buiten bereik kan komen. De helikopter overleefde verschillende crashes in het winderige buitenweer, dus het is zeker een stoere kleine machine. We blijven bij de aanbeveling van het bedrijf om de helikopter binnen te gebruiken. Gyroscoopstabiliteit of niet, het is gewoon niet geschikt voor buiten.

Binnen hebben we veel plezier gehad met de helikopter. We verplaatsten het meubilair uit de weg terwijl we de trimknop gebruikten om de helikopter te stabiliseren, en toen vloog de kleine S107G alle kanten op. De bediening is gewoon prima, wat gezien de prijsklasse geen verrassing is, maar crashen is bijna net zo leuk als perfect vliegen. Door alle crashes heen was de lichtgewicht metalen carrosserie ongedeerd. De infraroodzender moet de zichtlijn met de helikopter behouden om goed te kunnen werken, maar de helikopter kan ongeveer tien meter ver komen voordat het signaal niet kan worden gehandhaafd.

Image
Image

Batterijlevensduur: enkele minuten vliegen en snel opladen

Middelgrote helikopters hebben een batterijduur van ongeveer vijf minuten, dus de batterijduur van 10 minuten van de S107G is fantastisch. Het bedrijf belooft slechts zes tot acht minuten vliegtijd, maar zo snel waren we er nooit uit. De batterij wordt in 45-60 minuten opgeladen en kan worden gedaan via USB vanaf de controller of via een stopcontact als u de batterijduur van de controller niet wilt verkorten.

Middelgrote helikopters hebben een batterijduur van ongeveer 5 minuten, dus de batterijduur van 8-10 minuten van de S107G is fantastisch.

Bottom Line

De Syma S107G RC Helicopter kost ongeveer $ 22, dus zijn populariteit is geen mysterie. Met een lange batterijduur, eenvoudige bediening en kindvriendelijke duurzaamheid is dit de ideale helikopter op instapniveau. Het is zo goedkoop dat je het in de handen van kinderen kunt leggen zonder je al te veel zorgen te maken, en duurzaam genoeg zodat ze het bij regelmatig gebruik moeilijk kunnen breken.

Syma S107G vs. S111G

De Syma S107G-helikopter is gemakkelijk om van te houden met een prijs van nauwelijks meer dan $ 20. De bediening is goed genoeg om met enkele obstakels om te gaan, maar het zal waarschijnlijk niet stabiel genoeg zijn voor de meeste gebruikers om het door populaire RC-helikopteraccessoires zoals hoepels te manoeuvreren. Het is een goed cadeau-idee voor jonge kinderen die niet geïnteresseerd zijn in fijne controle, of voor iedereen die niet zeker weet hoe lang ze de helikopterhobby zullen volhouden.

Als je bereid bent wat meer geld uit te geven voor een betere bediening, raden we in plaats daarvan de Syma S111G aan. Het blijft onder de $30, maar is veel stabieler in de lucht, waardoor je echte vaardigheden kunt ontwikkelen.

Uitstekende keuze voor beginners

We zijn dol op de S107G voor beginners die aan de slag willen met de hobby of gewoon plezier willen hebben in de woonkamer. Het heeft een batterijduur die veel langer is dan die van duurdere helikopters, dus je zult er langer van genieten. Omdat het zo goedkoop en duurzaam is, kun je er echt van genieten zonder je zorgen te maken over de enigszins onbetrouwbare bedieningselementen.

Specs

  • Productnaam S107G RC-helikopter
  • Product Merk Syma
  • MPN S107G
  • Prijs $21.98
  • Productafmetingen 17,7 x 7,6 x 3,1 inch.

Aanbevolen: