HP OfficeJet 250 All-in-One Printer Review: koning van draadloze printers

Inhoudsopgave:

HP OfficeJet 250 All-in-One Printer Review: koning van draadloze printers
HP OfficeJet 250 All-in-One Printer Review: koning van draadloze printers
Anonim

Bottom Line

Als u bereid bent om geld uit te geven, biedt de HP OfficeJet professionele afdrukkwaliteit, snelheid en alles-in-één-functies in een draadloze mobiele printer.

HP OfficeJet 250

Image
Image

We hebben de HP OfficeJet 250 alles-in-één printer gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

HP is al tientallen jaren een van de meest bekende en betrouwbare pc-techfabrikanten. Het mag geen verrassing zijn dat de HP OfficeJet 250 een van de meest indrukwekkende, complete printerpakketten op de markt is. Het is draadloos, draagbaar, snel, bevat een scanner en een LCD-touchscreen en biedt een superieure afdrukkwaliteit, waardoor het een duidelijke winnaar is onder high-end printers.

Image
Image

Ontwerp: Groot en verantwoordelijk

HP breidt de definitie van draagbaarheid uit met de OfficeJet 250. Met een lengte van 15 inch, een breedte van bijna 8 inch en een gewicht van meer dan zes pond is het een kolos onder de mobiele draadloze printers. Aan de andere kant heeft de OfficeJet veel functies in dat gedurfde chassis, waaronder een tweede uitklapbare lade voor scannen en een 2-inch LCD-aanraakscherm. De printerlade klapt van boven naar beneden en wordt netjes op zijn plaats vergrendeld zonder dat er een vergrendeling nodig is. Het stopcontact, de USB-poort (kabel niet meegeleverd) en de batterij bevinden zich allemaal aan de achterkant, waardoor de rest van de buitenkant glad en mat blijft.

Alle uitgebreide functies van de HP OfficeJet 250 zijn niet goedkoop.

Het glanzende interieur heeft een aan / uit-knop aan de linkerkant, samen met drie indicatielampjes voor stroom, batterijduur en wifi. Een 2” x 1,5” LCD-scherm aan de rechterkant kan in een hoek van 45 graden omhoog worden geklapt door stevig boven het scherm te drukken. Het touchscreen is voorzien van pictogrammen en menu's waar doorheen gebladerd en geselecteerd kan worden, evenals telefoonachtige home- en back-knoppen om navigatie een fluitje van een cent te maken.

Het interieur bevat nog een uitklapbare lade die naar voren schuift en uitschuift voor het scannen van documenten. Beide printerladen zijn voorzien van verplaatsbare papiergeleiders om aan te passen aan het juiste papierformaat. Als u de linkergeleider verplaatst, wordt de rechter automatisch verplaatst, waardoor de randen naar behoefte krimpen of uitzetten. De geleiders hebben wat kracht nodig om te bewegen, maar voelen behoorlijk stevig aan.

Image
Image

Instelproces: geen problemen

De HP OfficeJet bevat een groot batterijpakket dat gemakkelijk in de achterkant kan worden geplaatst. Eenmaal aangesloten op stroom en opladen, was de installatie een eenvoudig proces van het downloaden van de stuurprogramma's (of met behulp van de meegeleverde cd) en het volgen van de instructies voor draadloze connectiviteit.

We moesten de menu's van het LCD-aanraakscherm doorzoeken om de initiële instellingsopties te vinden. Navigeren door de menu's is niet moeilijk, maar er zijn veel opties en hulpmiddelen. Draadloze installatie omvat het invoeren van het wifi-wachtwoord of het gebruik van de WPS-knop op een router. De OfficeJet maakte snel verbinding met ons Wi-Fi-thuisnetwerk en biedt directe toegang vanaf onze pc en onze mobiele apparaten.

Image
Image

Afdrukkwaliteit: Snel en betrouwbaar

Onze eerste afdruktests resulteerden in strepen met strepen, waardoor we de functie Printkoppen reinigen via de HP Smart-app moesten uitvoeren. We waren onder de indruk van de uitgebreide gedrukte diagnostische pagina die ook de uitlijning en kleuren controleerde, en we kwamen nooit andere problemen met de inktkwaliteit tegen.

De OfficeJet 250 heeft een van de hoogste draadloze afdruksnelheden die we hebben gezien, zelfs als hij op de batterij werkt. HP adverteert ongeveer 9-10 pagina's per minuut. Onze tests leverden vergelijkbare resultaten op, waarbij een document van 5 pagina's en 1.500 woorden iets meer dan 30 seconden in beslag nam, ongeacht of het printen vanaf de pc of mobiel was. Het leek de printer niet uit te maken of hij op batterijvoeding werkte of niet, wat betreft prestaties en snelheid.

De OfficeJet 250 heeft een van de hoogste draadloze afdruksnelheden die we hebben gezien, zelfs als hij op de batterij werkt.

De fotokwaliteit was een absolute droom en produceerde heldere, levendige kleuren over het volledige kleurenspectrum. Ondanks een relatief lagere fotoresolutie van 4800 x 1200 dpi, zorgt de 250 ervoor dat de foto's van andere printers er in vergelijking wat wazig en troebel uitzien. Blauwe luchten, groene bladeren en huidtinten werden geproduceerd met opvallende resultaten. De afdruksnelheid van foto's was even indrukwekkend, met de OfficeJet die een glanzende 5 x 7-foto van de beste kwaliteit in ongeveer 50 seconden afdrukte.

Scankwaliteit: alleen enkele pagina's

De HP OfficeJet 250 is uitgerust met een documentinvoerscanner, wat betekent dat hij documenten van één pagina kan scannen met het LCD-touchscreen, hoewel we betere resultaten en meer opties hadden met de HP Smart-app voor Windows en mobiele apparaten. Het scannen van tekstdocumenten duurde slechts een paar seconden, terwijl foto's ongeveer 30 seconden duurden voor een enkele 4 "x 6".

De invoerlade voor de scanner kan wat grillig zijn, vooral voor pagina's van volledig formaat, omdat de uitvoer voor de scanner de invoerlade van de printer onhandig overlapt. Gescande pagina's hadden de neiging om net genoeg te krullen en te buigen op weg naar binnen om ons nerveus te maken, hoewel we nooit significante problemen of fouten tegenkwamen. Kleinere foto's van 5” x 7” en 4” x 6” passen gemakkelijk in de verstelbare papiergeleiders. De 250 ondersteunt scannen tot 600 x 600 dpi en foto's kunnen rechtstreeks vanuit de app worden afgedrukt, opgeslagen en bewerkt.

Image
Image

Software: HP Smart is een geweldige print-app

HP Smart is een indrukwekkende, gebruiksvriendelijke app voor pc en mobiele apparaten. Menu's en knoppen zijn aantrekkelijk en overzichtelijk, en de app onthult onmiddellijk eventuele problemen met de printerstatus, zoals offline, weinig inkt of een lege papierlade. Vanuit de app konden we gemakkelijk foto's en documenten afdrukken, de scanner bedienen en eventuele onderhoudsfuncties uitvoeren.

De app werkt zo goed dat hij het fysieke LCD-touchscreen overschaduwt, wat op zich al indrukwekkend is. Het touchscreen bevat een indicator voor de batterijduur op het scherm en tal van opties voor draadloze verbindingen, slaapmodus en timers voor automatisch uitschakelen, en het rechtstreeks scannen van documenten naar een geplaatst USB-opslagstation. HP ePrint wijst de printer een e-mailadres toe, waardoor documenten of foto's via e-mailbijlagen kunnen worden verzonden, zonder dat er andere software of connectiviteit met de printer nodig is. Het touchscreen is helder, eenvoudig te bedienen en ziet er in opgevouwen toestand geweldig uit.

Bottom Line

Alle uitgebreide functies van de HP OfficeJet 250 zijn niet goedkoop. Het verkoopt voor meer dan $ 350, waardoor het een van de duurste opties is onder mobiele draadloze printers. Dat gezegd hebbende, er zijn maar weinig printers die alle functies van de OfficeJet 250 combineren met behoud van een compacte, draagbare vormfactor. Gezien zijn draagbaarheid en indrukwekkende reeks functies, is de 250 een solide waarde, vooral als je hem kunt pakken tijdens een van de frequente verkopen voor bijna $ 300.

HP OfficeJet 250 vs Canon Pixma iP110

De OfficeJet 250 is de moeite waard om uit te geven als je alle functies wilt, maar als je geen scanner, batterij en fysiek touchscreen in je draadloze mobiele printer nodig hebt, biedt de Canon Pixma iP110 ($ 150) vergelijkbare afdrukken en fotokwaliteit voor de helft van de prijs. De Pixma is misschien zelfs de superieure optie voor het afdrukken van foto's met zijn hogere dpi-resolutie.

Een van de beste beschikbare mobiele printers

We waren erg onder de indruk van de reeks tools en opties die beschikbaar zijn in de HP OfficeJet 250. Het is niet de lichtste draadloze printer en ook niet de goedkoopste, maar het extra formaat en de kosten brengen welkome toevoegingen met zich mee (zoals de documentscanner en het LCD-touchscreen). We hielden van het schuine touchscreen en de uitklapbare laden, en de printergeleiders zijn stevig maar gemakkelijk aan te passen. HP heeft ook solide, gebruiksvriendelijke printsoftware met HP Smart. Documenten, spreadsheets en foto's worden snel en mooi geprint, waardoor de OfficeJet 250 een geweldige premium optie is voor thuis en zakelijk gebruik.

Specs

  • Productnaam OfficeJet 250
  • Product Merk HP
  • Prijs $350.00
  • Productafmetingen 14,96 x 7,8 x 3,6 inch.
  • Garantie 1 jaar
  • Compatibiliteit Windows 7, Windows 8, Windows Vista, Windows XP, Windows 10, Mac OS X, iOS, Android
  • Aantal lades 2
  • Type printer Inkjet
  • Ondersteunde papierformaten 4" x 6", 5" x 7", Letter, Legal, V. S. 10 Enveloppen
  • Connectiviteitsopties USB (niet inbegrepen), draadloos

Aanbevolen: