De 8 beste laser-/LED-printers van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste laser-/LED-printers van 2022
De 8 beste laser-/LED-printers van 2022
Anonim

Zakelijke professionals en thuiskantoorgebruikers weten dat de beste laserprinters u de perfecte balans bieden tussen snelheid, functionaliteit en afdrukkosten. Laserprinters zijn vaak duurder dan hun inkjet-tegenhangers, maar ze geven u ook de mogelijkheid om in een maand of met een enkele tonercartridge meer af te drukken dan met een inkjetcartridge. Wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe laserprinter voor thuis of op kantoor, is het belangrijk om te bedenken waarvoor u hem voornamelijk gaat gebruiken.

Ga je maandelijkse facturen en verkoopbonnen afdrukken? Een monofunctioneel, zwart-wit model zoals de Canon ImageClass LBP226DW bij Amazon past het beste. Heeft u een nationaal of internationaal kantoor met tientallen medewerkers? Zoek naar een alles-in-één model met hoge invoer- en uitvoercapaciteiten en internetconnectiviteit, zoals de Brother MFC-L8900CDW bij Amazon. Beveiliging is een andere factor waarmee rekening moet worden gehouden; veel modellen bieden nu PIN-toegang, NFC-kaartlezen en automatische detectie van bedreigingen en waarschuwingen om misbruik en ongeautoriseerde toegang te helpen voorkomen. We hebben onze topkeuzes van merken als Canon, Brother en HP verzameld om u te helpen beslissen welke geschikt is voor uw huis of kantoor.

Als u op zoek bent naar meer informatie over laser- en LED-printers, kan onze gids u helpen deze in te vullen voordat u investeert in een van onze topkeuzes voor de beste laser- en LED-printers.

Beste algemeen: Brother MFC-L8900CDW

Image
Image

De Brother MFC-L8900CDW is een alles-in-één laserprinter die documenten en afbeeldingen in zwart-wit of kleur produceert. Met een automatische invoer voor 70 vel kunt u snel grote stapels documenten scannen en kopiëren. Met de glazen flatbed van legal-formaat kunt u grotere afbeeldingen en documenten scannen of kopiëren. Het heeft een Letter-papierlade met een capaciteit van 250 vel voor standaard afdrukken en een multifunctionele lade van 50 vel voor aangepaste afdruktaken. U kunt laden met een hogere capaciteit kopen voor een maximale invoer van 1.300 vel, wat betekent dat u veel minder tijd kwijt bent aan het bijvullen van uw printer. Hij kan tot 33 pagina's per minuut afdrukken, zodat u zowel kleine als grote afdruktaken snel kunt voltooien en andere taken kunt uitvoeren.

Het 5-inch kleurentouchscreen maakt het gemakkelijk om toegang te krijgen tot functies, menu's en beveiliging. Met een ingebouwde NFC-kaartlezer kunt u geautoriseerde gebruikerstoegang instellen met werknemers-ID-kaarten om misbruik en verspillend printen te voorkomen. U kunt documenten en afbeeldingen scannen met mobiele apparaten via Wi-Fi en Gigabit Ethernet-connectiviteit, evenals e-mail van medewerkers en cloudopslagservices. Met tonercartridges met superhoog rendement kunt u tot 6.500 pagina's afdrukken voordat u ze moet vervangen. Deze printer is geschikt voor een maandelijks volume van 60.000 pagina's, waardoor hij perfect is voor grotere kantoren.

Runner-Up, beste overall: Canon Canon Color ImageClass MF743CDW

Image
Image

Een andere geweldige alles-in-één laserprinter is de Canon Color ImageClass MF743CDW. Dit apparaat kan tot 28 pagina's per minuut afdrukken en met dubbelzijdig scannen in één doorgang kunt u snel grote projecten kopiëren en scannen. Het wordt geleverd met een Letter-papierlade voor 250 pagina's en een multifunctionele lade voor 50 vel, en een optionele lade voor 550 vel is beschikbaar als u een grotere invoercapaciteit nodig hebt. Het is compatibel met mobiele iOS- en Android-apparaten, zodat u kunt scannen en afdrukken vanuit uw woon-werkverkeer of thuiskantoor.

Het is ook compatibel met Windows- en Mac-computers, dus wat je kantoor ook gebruikt, iedereen kan verbinding maken. Het 5-inch kleurentouchscreen heeft intuïtieve bedieningselementen voor toegang tot functies, menu's en instellingsopties. Met tonercartridges met hoog rendement kunt u bijna 6.000 pagina's in kleur of 7.600 pagina's in zwart-wit afdrukken; dit maakt het een geweldige optie voor thuiskantoren en kleinere winkelpuien.

Meest populair: HP LaserJet Pro M402n

Image
Image

HP's LaserJet Pro M402n bereikt iets wat de meeste printers niet kunnen: het bev alt bijna iedereen. Ten eerste heeft het een aantrekkelijk compact ontwerp dat in vrijwel elke werkruimte past. De witte minimalistische laserprinter is ongelooflijk snel, zeker voor zijn prijsklasse. Hij kan tot 40 pagina's zwart-wit afdrukken per minuut afdrukken en de eerste pagina wordt in 6,4 seconden afgedrukt.

Iedereen in uw kantoor kan profiteren van de snelheid dankzij draadloos printen en eenvoudig mobiel printen. AirPrint en Ethernet maken dit een ideale printer voor maximaal 10 gebruikers, terwijl geavanceerde beveiligingsopties ervoor zorgen dat gevoelige informatie niet in verkeerde handen v alt. Deze eigenschappen maken dit perfect voor elk kantoor met verschillende afdelingen en niveaus van veiligheidsmachtiging. Hoewel deze printer alleen in zwart-wit print, is hij geschikt voor verschillende mediaformaten, waaronder enveloppen en etiketten.

Beste snelheid: Canon ImageClass LBP226DW

Image
Image

De Canon ImageClass LBP226DW is een laserprinter met één functie die is gebouwd voor snelheid. Hij kan tot 40 pagina's per minuut afdrukken, waarbij de eerste pagina in slechts 5,5 seconden klaar is. Het heeft een standaard invoerlade voor 250 vel en een multifunctionele lade voor 100 vel; u kunt een optionele standaardinvoer voor 550 vel kopen voor een maximale capaciteit van 900 vel. Met automatisch dubbelzijdig afdrukken bespaart u niet alleen tijd, maar ook papier, waardoor uw afdrukkosten laag blijven.

Het LCD-scherm toont duidelijk de printerstatus, afdruktaken en instellingsopties voor snel en eenvoudig gebruik. Door het compacte formaat is deze laserprinter thuis in kantoren waar ruimte schaars is. Met Wi-Fi-connectiviteit kunt u draadloos afdrukken vanaf uw computer of mobiele apparaat. Met tonercartridges met hoog rendement kunt u tot 10.000 pagina's per maand afdrukken, zodat u grote afdruktaken met gemak kunt uitvoeren.

Runner-Up, beste snelheid: HP LaserJet Pro M426fdn

Image
Image

De LaserJet Pro M426fdn biedt een snelheid van 38-40 ppm, maar wordt ook geleverd met een automatische documentinvoer met een capaciteit van vijftig pagina's. Andere hoogtepunten zijn de all-in-one-mogelijkheden (printer, scanner, kopieerapparaat, fax), een ingebouwde Ethernet-connectiviteit en een 3-inch kleurentouchscreen. Het kan ook een werkgroep van 10 personen aansluiten voor teamsamenwerking en heeft de mogelijkheid om de afdruksnelheden met 30 procent te verhogen met JetIntelligence-cartridges. Al met al is het een serieus drukwerkpaard.

Beste voor bedrijven: Brother MFCL5700DW

Image
Image

Als u een zakelijke oplossing nodig heeft voor uw printen, is deze Brother MFCL5700DW zowel betaalbaar als geschikt voor hoge werklasten. Het heeft een papiercapaciteit van 300 vel die kan worden uitgebreid tot 1.340 vel met extra laden. Met automatisch dubbelzijdig printen, een automatische documentinvoer voor 50 pagina's en een snelheid tot 42 pagina's per minuut, gaan zelfs grote printopdrachten snel voorbij. En als u honderden pagina's per dag afdrukt, bespaart de tonercartridge met hoog rendement van 8.000 pagina's tijd en geld.

Bedrijfseigenaren zullen ook de efficiënte functies waarderen, zoals gelijktijdige bediening en een 3,7-inch LCD-touchscreen waarmee u naar de cloud kunt scannen, draadloos kunt afdrukken en automatisch opnieuw kunt bestellen op Amazon.

"Brother staat bekend om zijn printers als het gaat om prijs en kwaliteit, en deze is geen uitzondering. Als je een student bent met een beperkt budget, is het moeilijk om een betere optie te vinden voor wanneer je geen toegang hebben tot de bibliotheek of het computerlokaal." - Ajay Kumar, technisch redacteur

Beste voor afdrukken in kleur: HP Color LaserJet Pro M454DW

Image
Image

Als uw kantoor of bedrijf zich voornamelijk bezighoudt met afdrukken in kleur, past de HP Color LaserJet Pro M454DW uitstekend. Het is compatibel met zowel hoge resolutie als glanzend fotopapier, zodat u foto's, flyers en ansichtkaarten van hoge kwaliteit kunt afdrukken. Het heeft een 600 dpi, dus kleuren en details zien er nooit modderig uit. Het is ook Pantone-gekalibreerd voor kleurnauwkeurigheid. Het heeft een uitvoerlade voor 150 vel en een gecombineerde invoer van 300 vel, zodat u snel grote aantallen flyers en afbeeldingen kunt afdrukken. Hij kan tot 28 pagina's per minuut printen en beschikt over automatisch dubbelzijdig printen om tijd en printkosten te besparen.

Met een USB-poort aan de voorkant kun je naar het apparaat lopen en direct printen vanaf flashdrives en andere externe geheugenopslagapparaten. Met Wi-Fi, Bluetooth en Wi-Fi Direct-connectiviteit kunt u afdrukken vanaf uw Linux-, Windows- of Mac-computer en mobiele iOS- of Android-apparaten met of zonder internetverbinding. Het beschikt ook over een automatische aan/uit-functie om energie te besparen en automatische detectie van bedreigingen om u te waarschuwen voor ongeautoriseerde toegang. Als je een Amazon Echo hebt, kun je de HP Printer Skill downloaden voor handsfree bediening via Alexa.

Beste budget: Brother HL-L5100DN

Image
Image

Als u een betrouwbare laserprinter wilt kopen, maar geen fortuin wilt uitgeven, is de Brother HL-L5100DN een geweldige, budgetvriendelijke keuze. Deze printer kan tot 42 pagina's per minuut produceren en biedt automatisch dubbelzijdig afdrukken om nog meer tijd te besparen. Het heeft een invoercapaciteit van 300 vel, maar er zijn meer laden beschikbaar om uw invoer tot maximaal 1.340 vel te brengen. Met 1200 dpi krijgt u heldere, heldere monochrome tekst en afbeeldingen die gemakkelijk te lezen zijn en er professioneel uitzien.

Het heeft Ethernet-connectiviteit, zodat u kunt afdrukken vanuit cloudopslagservices zoals Google Drive en iCloud. Er zijn tonercartridges met hoog rendement verkrijgbaar waarmee u tot 8.000 pagina's per maand kunt afdrukken. Voor de veiligheid kunt u individuele pin-ID's instellen voor uw medewerkers om misbruik en onbevoegde toegang tot de printer te voorkomen. Het heeft een diepe slaapstand om te helpen besparen op energiekosten wanneer het niet in gebruik is.

De Brother MFC-L8900CDW is de beste alles-in-één laserprinter op de markt. Met printsnelheden van 33 pagina's per minuut en scansnelheden van 58 afbeeldingen per minuut ben je snel door grote projecten heen. Het biedt ook automatisch dubbelzijdig printen en single-pass dubbelzijdig scannen. De Canon Color ImageClass MF743Cdw is een goede tweede. Met printsnelheden van 28 ppm en vergelijkbare scansnelheden is hij niet zo snel als het Brother-model, maar toch kun je snel printopdrachten uitvoeren. Het is ook compatibel met iOS- en Android-apparaten voor mobiel printen.

Bottom Line

Geen van onze keuzes voor de beste laser-LED-printers is nog niet getest door onze experts. Zodra ze echter in staat zijn om een testbank te krijgen, zullen ze op zoek zijn naar afdrukkwaliteit en duurzaamheid door ook bulkdocumenten en foto's met een hoge resolutie door te drukken. Ondertussen zullen ze ook kijken hoe eenvoudig het is om bepaalde modellen in te stellen en hun afdruktaken te verfijnen.

Over onze vertrouwde experts

Taylor Clemons heeft meer dan drie jaar ervaring met schrijven over games en consumententechnologie. Ze heeft geschreven voor Lifewire, Digital Trends, TechRadar en haar eigen publicatie, Steam Shovelers.

Ajay Kumar is een technisch redacteur bij Lifewire. Hij heeft meer dan zeven jaar ervaring in de media-industrie en is eerder gepubliceerd op PCMag en Newsweek waarin hij honderden producten beoordeelde, waaronder printers, projectoren en andere kantoorapparatuur.

Alan Bradley is een technisch redacteur bij Lifewire met meer dan tien jaar ervaring als journalist en redacteur.

Waar u op moet letten bij het kopen van een laserprinter

Speed - Als u vaak documenten van 100 pagina's afdrukt, wilt u een snelle printer die de taak kan voltooien voordat u zelfs maar tijd heeft om uw koffie bij te vullen. De snelste printers die er zijn, leveren ongeveer 40 pagina's per minuut.

Capaciteit - Afgezien van snelheid, vereisen grote afdruktaken ook grote papiercapaciteiten, zodat u de lade niet steeds opnieuw hoeft te vullen. Sommige laden kunnen tot 500 pagina's bevatten, maar als u kleinere taken wilt beheren, zou een capaciteit van 50 pagina's prima moeten zijn.

Footprint - Printers behoren tot de omvangrijkste kantoorapparatuur die er is. Overweeg voordat u koopt waar u uw printer plaatst en hoeveel ruimte deze nodig heeft. Als het op een bureau in uw thuiskantoor staat, wilt u misschien een kleinere printer, maar als uw kantoor een speciale printerruimte heeft, koop dan een staande machine.

Aanbevolen: