1MORE Triple Driver In-Ear Koptelefoon Review: een hint van uitmuntendheid

Inhoudsopgave:

1MORE Triple Driver In-Ear Koptelefoon Review: een hint van uitmuntendheid
1MORE Triple Driver In-Ear Koptelefoon Review: een hint van uitmuntendheid
Anonim

Bottom Line

De 1MORE Triple Driver In-Ear Koptelefoon levert een allegaartje als het gaat om bouw- en audiokwaliteit, en afhankelijk van waar je naar luistert, kan je ervaring met deze oordopjes variëren.

1MORE drievoudige driver in-ear hoofdtelefoon

Image
Image

We hebben de 1MORE Triple Driver in-ear hoofdtelefoon gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

We hadden goede dingen verwacht van de 1MORE Triple Driver in-ear koptelefoon gezien hun premium prijs en indrukwekkende verpakking, maar het verhaal is complexer dan je zou denken. Of je van ze houdt of een hekel hebt, hangt af van waar je naar luistert.

Image
Image

Ontwerp: Beoordeel een boek nooit op zijn omslag

Het v alt niet te ontkennen dat het uitpakken van deze oordopjes een opwindende ervaring is - tot het punt waarop je je realiseert dat 1MORE duidelijk meer heeft geïnvesteerd in de verpakking dan in het product. De doos zelf is een soort kunstwerk, gemodelleerd naar een boek met harde kaft, compleet met neppagina's langs drie randen. Het opent om de oordopjes en accessoires te onthullen die er aantrekkelijk in worden weergegeven (wees voorzichtig, anders v alt de inhoud eruit). Als je echt geniet van het openen van nieuwe gadgets, zijn de Triple Drivers vooral leuk om uit te pakken.

De bouwkwaliteit is ongelijk - we waardeerden de stevige kevlar-versterkte kabel en de aluminium oortelefoons zouden meer misbruik moeten doorstaan dan hun lichte gewicht zou aangeven, maar de inline-besturingsdongle voelt goedkoop en plakkerig aan, en de duurzaamheid is twijfelachtig. Functioneel is de inline-besturingsmodule echter een hoogtepunt. Het reageert zeer snel en bevat knoppen voor volume en afspelen/pauzeren/virtuele assistent.

Ze zijn gemakkelijk op te bergen en snel uit te pakken, en over het algemeen reizen de Triple Drivers goed.

De kevlar-kabel is niet alleen bedrieglijk sterk, maar ook zeer goed bestand tegen de knoop. Hierdoor zijn de oordopjes gemakkelijk op te bergen en snel uit te pakken, en over het algemeen reizen de Triple Drivers goed.

Inbegrepen zijn een assortiment oorstukjes die het geluid en de pasvorm van de oordopjes veranderen, evenals een kledingclip en opbergzakje. Dit zijn handige accessoires en er wordt ook een tweepolige luchtvaartadapter meegeleverd, een welkome aanvulling voor frequent flyers.

Image
Image

Comfort: prettig in de oren

Wat je er verder ook over zegt, de 1MORE Triple Driver Earbuds voelen goed aan, en de meegeleverde extra oorstukjes helpen je de juiste pasvorm voor je oren te vinden. We konden lange tijd luisteren zonder ongemak. Deze lichtgewicht constructie is vooral voordelig, omdat er geen band nodig is om de oordopjes vast te zetten.

Image
Image

Geluidskwaliteit: Inconsistente kwaliteit

Een oordopje leeft of sterft, afhankelijk van de kwaliteit van het geluid dat het produceert, en voor 1MORE Triple Driver is de situatie complex. Je ervaring zal enorm variëren, afhankelijk van je muzieksmaak en het geluid waar je naar hunkert. Voor sommige muziek zijn ze geweldig; voor anderen zijn ze absoluut verschrikkelijk.

De geluidskwaliteit kan in het algemeen worden verbeterd door te experimenteren met de meegeleverde extra oortjes, maar deze oordopjes werken niet voor bepaalde soorten muziek. Ze passen niet bij rock, zoals we ontdekten tijdens het luisteren naar Fanclub's nieuwste album "Vulture Culture" en naar de Black Keys. We ontdekten dat de zeer warme, rijke kwaliteit van de 1MORE Triple Driver de neiging heeft om middentonen in dergelijke nummers op een onaantrekkelijke manier samen te voegen.

Voor sommige muziek zijn ze geweldig; voor anderen zijn ze absoluut verschrikkelijk.

Toen we echter luisterden naar minder chaotische muziek zoals Gordon Lightfoot of het Vitamin String Quartet, was het effect van deze oordopjes best aangenaam en verdwenen de problemen die we hadden met rocknummers.

Onze ervaring met andere media was ook gemengd. Een YouTube-gamecommentaarvideo was prima om naar te luisteren met de 1MORE Triple Driver, maar een audioboek (het uitstekende "We Are Legion" van Dennis E. Taylor) klonk niet zo goed. De muziekvideo van Yuve Yuve Yu was echter een fijne luisterervaring.

Uw kilometerstand is afhankelijk van waar u naar luistert, maar als het gaat om handsfree bellen, levert de ingebouwde microfoon een zeer goede geluidskwaliteit, en voor dit doel blinken deze oordopjes uit.

Image
Image

Bottom Line

Zolang je muzieksmaak binnen de niche van de Triple Driver past, zijn ze een koopje voor een adviesprijs van $ 80. Maar als je naar een breed scala aan muziek en andere audio-inhoud luistert, kun je uiteindelijk teleurgesteld worden door hun inconsistente prestaties en de voorkeur geven aan een goedkoper, meer afgerond paar oordopjes. Het is vermeldenswaard dat die goedkopere hoofdtelefoons waarschijnlijk niet zo lang meegaan, en de Triple Drivers bieden een betere geluidskwaliteit binnen hun niche.

Concurrentie: consistentere kwaliteit

Panasonic ErgoFit: Voor minder dan $ 10 biedt de Panasonic ErgoFit een betere geluidskwaliteit voor een grotere verscheidenheid aan audio-inhoud dan de 1MORE Triple Drivers. Voor muziek die profiteert van de warme, rijke tonen, is de 1MORE superieur, en de ErgoFit lijdt in termen van bouwkwaliteit en comfort. Echter, tenzij je muzikale smaak in de 1MORE niche v alt, is de ErgoFit duidelijk de betere koop voor een achtste van de prijs.

RHA T20i In-Ear Monitors (Gen. 2): Voor ongeveer twee keer de prijs van de 1MORE Triple Driver kunt u een werkelijk uitstekende geluidskwaliteit ervaren met de RHA T20i In- Oormonitors (Gen. 2). Deze oordopjes leveren prachtig geluid, geweldig aanpasbaar comfort en eersteklas bouwkwaliteit. Ze zullen niet alleen de levensduur van de 1MORE Triple Driver waarschijnlijk overschrijden, ze bieden ook een volledig superieure ervaring. Het enige voordeel dat de 1MORE Triple Driver heeft ten opzichte van de RHA T20i is qua gewicht en omvang: de T20i neemt meer ruimte in beslag in je zak, is moeilijker in te pakken en kan tijdens het dragen zelfs een aanzienlijk gewicht zijn. De Triple Driver is compact, lichtgewicht en minder snel in de war dan de T20i.

Moeilijk aan te bevelen

Hoe goed de 1MORE Triple Driver ook kan zijn, ze zijn voor de meeste mensen moeilijk aan te bevelen. Hun vraagprijs is redelijk gezien hun comfort, bouwkwaliteit en potentiële geluidskwaliteit onder ideale omstandigheden, maar die omstandigheden zijn helaas beperkt. Deze zijn zeker niet ideaal voor algemene luisterdoeleinden.

Specs

  • Productnaam In-ear hoofdtelefoon met drie stuurprogramma's
  • Product Merk 1MORE
  • UPC E1001-GD
  • Prijs $80.00
  • Gewicht 0,8 oz.
  • Productafmetingen 7 x 1,5 x 8,5 inch.
  • Bedraad/Draadloos Bedraad
  • Garantie 1 jaar

Aanbevolen: