Ficmax Ergonomic Gaming Chair Review: de meest comfortabele gamingstoel op de markt

Inhoudsopgave:

Ficmax Ergonomic Gaming Chair Review: de meest comfortabele gamingstoel op de markt
Ficmax Ergonomic Gaming Chair Review: de meest comfortabele gamingstoel op de markt
Anonim

Bottom Line

De FicMax Ergonomic Gaming Chair biedt een verfijnde oplossing voor ongemak tijdens het gamen. Het gestroomlijnde ontwerp, de comfortabele armleuningen en de lagere lendensteun maken het een uitstekende aanvulling op elke gaming-opstelling en een welkome vervanging voor de bank of zitzak.

Ficmax ergonomische gamingstoel

Image
Image

We hebben de Ficmax Ergonomic Gaming Chair gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Bij het kopen van een ideale gamestoel staan comfort en duurzaamheid voorop. De Ficmax Ergonomic Gaming Chair is beide in schoppen verpakt, een luxe upgrade voor je versleten zitzakstoel of fauteuil. Kom los uit de groef in de bank met een upgrade naar een van deze moderne videogametronen.

We hebben onlangs een FicMax Ergonomic Gaming Chair-eenheid getest om te zien hoe deze voldoet aan de concurrentie. We evalueerden de installatie, bouwtijd, duurzaamheid, comfort en of het je zuurverdiende geld waard is.

Image
Image

Configuratieproces: makkelijker gezegd dan gedaan

Het instellen van de The Ficmax Ergonomic was erg moeilijk. In de doos vindt u een ingewikkelde handleiding, evenals verschillende sets schroeven, ringen, bouten, een gepatenteerde inbussleutel en alle onderdelen van de stoel. Zorg ervoor dat u zich aan de instructies houdt en we raden u aan een vriend te pakken. In tegenstelling tot andere gamestoelen, duurt het meer dan een minuut om dit specifieke model te bouwen. Het opzetten van deze stoel duurde meer dan een uur en deed denken aan Ikea-meubels, te veel onderdelen en obscure richtingen. Het probleem komt van het proberen om de afbeeldingen in de handleiding te ontcijferen en om alle kleine plastic stukjes waaruit dit apparaat bestaat volledig in elkaar te klikken. Het was een slopend proces, maar gelukkig rechtvaardigde het eindresultaat al die moeite.

De stoel richt zich op wat hij echt het beste doet, comfort, maar mist extra toeters en bellen.

Ontwerp: het wachten waard

De echte schoonheid van de Ficmax Ergonomic zit in de naam. Deze stoel is gebouwd voor comfort en ondersteuning tijdens langdurig gamen. De stoel zelf is bedekt met een luxe PU-lederen coating en zit bovenop een sterk gelegeerd frame bedekt met schuim met een hoge dichtheid, wat zorgt voor een ongelooflijk soepele en gedempte helling voor lichaam en rug. Zijn gestroomlijnde, op racestoelen geïnspireerde esthetiek maakt het een perfecte aanvulling op het moderne gaming-gevechtsstation, hoewel het er misschien een beetje opzichtig uitziet in een rustige kantooromgeving.

De Ficmax Ergonomic gaming-stoel is een bewijs van de kracht van eenvoud.

Image
Image

Comfort en functies: een pluche avontuur in zitten

Je kunt de Ficmax Ergonomic op verschillende manieren naar wens aanpassen met volledig verstelbare nek-, lenden- en beensteun. Als je je slaperig voelt, geniet dan van de steun van de verstelbare beensteun (of berg hem mooi op onder de stoel met een handbeweging). Deze gamestoel biedt weinig extra's, maar heeft een verfijnde benadering van waar hij voor is ontworpen om je comfortabel in te wikkelen terwijl je op jacht gaat in Apex Legends.

Het sterke aluminium frame en de stevige hydraulische basis zorgen ervoor dat deze stoel frames tot 300 lbs kan dragen. Het nadeel van dit apparaat komt van de massagefunctie. In een perfecte wereld zou de Fixmax op batterijen werken of een soort interne stroombron hebben voor de massagefuncties - in plaats daarvan vertrouwt de stimulator op USB-voeding en moet hij zich in de buurt van een stopcontact bevinden om van deze functie te profiteren.

De Ficmax Ergonomic Gaming Chair biedt een superieur niveau van comfort voor een prijs die de bank niet kapot maakt.

Bottom Line

De Ficmax Ergonomic Gaming Chair heeft een adviesprijs van ongeveer $ 179 en is aanzienlijk comfortabeler dan de gemiddelde bureaustoel, heeft een strak ontwerp en is ontworpen voor comfort gedurende lange uren. We merkten dat we in slaap vielen terwijl we door de vibratie-instellingen van de massage-eenheid klikten en zowel de bovenste als de onderste lendenmassage ervoeren. De Ficmax Ergonomic gaming-stoel is een bewijs van de kracht van eenvoud.

Ficmax Ergonomic Gaming Chair vs X Rocker 51396 Pro Series

In vergelijking met andere modellen weerspiegelt de Fixmax Ergonomic Gaming-stoel een eenvoudigere en modernere benadering van gamen. De stoel richt zich op waar hij echt goed in is, comfort, maar mist extra toeters en bellen. De X Rocker 51396 Pro-serie is vollediger uitgerust en gedurfd ontworpen, terwijl hij hetzelfde lage rugcomfort en de toevoeging van Bluetooth-mogelijkheden en audio biedt. Beide stoelen hebben USB-uitgangen nodig om de massagefuncties te activeren, wegen ongeveer hetzelfde bedrag en zijn verkrijgbaar voor bijna dezelfde prijs (de Ficmax Ergonomic kost $ 179, terwijl de X Rocker 51396 Pro-serie $ 180 kost). Een dollarverschil voor extra technologie gaat een lange weg.

Absoluut comfort dat je in slaap zou kunnen brengen

De Ficmax Ergonomic Gaming Chair biedt een superieur niveau van comfort voor een prijs die de bank niet kapot maakt. Hoewel deze stoel het volledige arsenaal aan op gaming gerichte technologie mist die zich in de moderne gamestoelruimte verspreidt, loont de laserfocus op comfort. Hoewel de initiële installatie moeilijk kan zijn, is het resultaat het wachten waard, waardoor deze stoel een uitstekende waarde heeft voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele oplossing voor langdurig gamen.

Specs

  • Productnaam Ergonomische gamingstoel
  • Product Merk Ficmax
  • UPC B079L5D89G
  • Prijs $179.00
  • Gewicht 53 lbs.
  • Productafmetingen 30 x 20 x 22 inch.
  • Kleur Zwart, Blauw, Rood, Zwart en Wit
  • In-/uitgangen USB-aansluiting voor massagefunctie

Aanbevolen: