Romer oplaadbare zoeklichtrecensie: krachtige en oplaadbare zaklamp voor buiten

Inhoudsopgave:

Romer oplaadbare zoeklichtrecensie: krachtige en oplaadbare zaklamp voor buiten
Romer oplaadbare zoeklichtrecensie: krachtige en oplaadbare zaklamp voor buiten
Anonim

Bottom Line

De Romer oplaadbare zoeklamp heeft een lichtgewicht, stevig ontwerp waardoor het ideaal is voor gebruik tijdens het kamperen.

ROMER LED oplaadbaar handheld zoeklicht

Image
Image

We hebben de Romer LED oplaadbare draagbare zoeklamp gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Voor vissen, jagen en wandelen heb je een zaklamp nodig die sterk genoeg is om buitenshuis te gebruiken. De Romer LED oplaadbare handzoeklamp is spatwaterdicht en slagvast, heeft een handig oplaadbaar ontwerp en is zeer licht van gewicht. We hebben de eigenschappen van de zaklamp getest om te zien of deze bestand is tegen ruwe behandeling.

Image
Image

Ontwerp en opstelling: vierkante basis en lichtgewicht ontwerp

De Romer LED oplaadbare draagbare zoeklamp heeft een ontwerp dat hem ideaal maakt voor kamperen en vissen. De vierkante basis zorgt ervoor dat hij niet gaat rollen als je hem op een tacklebox of koelbox neerzet. Het stevige plastic handvat kan in de handpalm worden opgeborgen, zodat je je vingers kunt gebruiken zonder de zaklamp neer te leggen. We konden gemakkelijk flessen losschroeven en een draagbare blikopener bedienen terwijl we de zaklamp vasthielden.

De Romer LED oplaadbare handzoeklamp is spatwaterdicht en slagvast, heeft een handig oplaadbaar ontwerp en is zeer licht van gewicht.

De Cree LED-lamp van het zoeklicht kan niet door de gebruiker worden vervangen, en de batterij ook niet. Led-lampen gaan zo lang mee dat de lamp het laatste is dat je zou kunnen vervangen. De glazen voorkant, de plastic ring die hem op zijn plaats houdt, of vele andere stukken zullen waarschijnlijk als eerste breken.

Image
Image

Batterij: Lange batterijduur en handig opladen via USB

Dit zoeklicht kan direct uit de doos worden gebruikt dankzij een ingebouwde lithiumbatterij. De meegeleverde USB-kabel voor het opladen heeft een 5,5 mm stroomaansluiting die in de zaklamp kan worden gestoken. Er is geen stekker meegeleverd, wat voor ons geen probleem was.

Romer beweert dat de zaklamp ongeveer 8 uur meegaat op de helderste stand, en we hebben geconstateerd dat dit juist is. We hebben het op een dag laten draaien terwijl we bezig waren met ons bedrijf, en het duurde meer dan 7 uur. Op dimmerinstellingen kan de zaklamp tot een hele dag meegaan. Het duurt ongeveer 12 uur om de batterij weer volledig op te laden.

Door de USB-oplaadkabel van je telefoon in de zaklamp te steken, kun je hem ook als powerbank gebruiken. Het is handig om een batterij in de zaklamp te hebben, vooral vanwege de andere eigenschappen die deze zaklamp zo duurzaam maken. De lange batterijduur, bruikbaarheid als noodstroombank en eenvoudig opladen zijn allemaal handige functies.

Image
Image

Prestaties: stofdicht, slagvast, waterdicht

We hebben het draagbare zoeklicht van Romer getest tijdens een wandeling door de bergen in Texas. Door de winderige, stoffige omstandigheden van het Franklin-gebergte bleef de zaklamp zandvrij, zelfs in de oplaadpoorten, hoewel hij niet geschikt is voor stof.

IPX4-waterdichtheid voorkomt dat de zaklamp beschadigd raakt bij spatten. We hebben alle hoeken getest met een paar spatten, inclusief de met siliconen bedekte oplaadpoorten aan de onderkant, en de zaklamp bleef perfect functioneel. Het onderdompelen van de zaklamp wordt niet aanbevolen, maar hij dreef wel toen we hem in een badkuip lieten vallen. We gooiden het door de woonkamer en lieten het zelfs op de oprit vallen, en de zaklamp bleef schijnen.

We hebben alle hoeken getest met een paar spatten, inclusief de met siliconen bedekte oplaadpoorten aan de onderkant, en de zaklamp bleef perfect functioneel.

Dat gezegd hebbende, we zijn er niet van overtuigd dat het 6000 lumen helder is. De Torch Flashlight, met slechts 4100 lumen, is zo helder en geeft zoveel warmte af dat hij papier in brand kan steken of een ei kan koken. Het Romer-zoeklicht is lang niet zo helder of heet. De hoge modus was ongeveer een kilometer zichtbaar, terwijl de lage helderheidsmodus na ongeveer 1000 voet niet zichtbaar was. Of ze de helderheid nu hebben overdreven of niet (en dat hebben ze waarschijnlijk), het is nog steeds helder genoeg om te werken voor jagen, schijnwerpers en alles waar de gemiddelde persoon het voor nodig heeft.

Bottom Line

Voor $ 25 tot $ 30,99 (adviesprijs) denken we dat deze prijs redelijk is na vergelijking met andere zaklampen met vergelijkbare functies. IPX4-waterdichtheid en een oplaadbare batterij maken deze zaklamp een geweldige koop. Het is behoorlijk helder, ook al is het niet waarschijnlijk dat het 6000 lumen helder is.

Competitie: kies de zaklamp die bij je past

De Anker Super Bright Flashlight is vergelijkbaar in prijs, met IP65 water- en stofbestendigheid waardoor het ideaal is voor gebruik in de regen. Het heeft een lange batterijduur en een oplaadbare micro-USB-batterij. Meerdere lichtfuncties, zoals stroboscoop en SOS, zijn unieke functies die sommige gebruikers misschien aanspreken, hoewel we er niet veel uit hebben gehaald.

De J5 Tactical Flashlight is een goedkopere optie als je niet alle kracht van de Romer Searchlight nodig hebt. Het heeft een stevige metalen constructie, twee helderheidsinstellingen en een stroboscoopoptie voor fietsen. De maximale helderheid van 300 lumen is niet zo geweldig, maar voor minder dan $ 15 is het nog steeds een goede koop.

Een geweldige keuze voor dagelijks gebruik

De Romer Oplaadbare Handheld Zoeklicht, met zijn handige oplaadbare batterij, lichtgewicht body en handheld ontwerp zijn goede eigenschappen voor urenlang gebruik. Het is spatwaterdicht en schokbestendig genoeg om bestand te zijn tegen de elementen, of je het nu wilt om te wandelen, vissen of jagen. We denken dat deze zaklamp een goede keuze is voor het geld.

Specs

  • Productnaam LED oplaadbare handheld zoeklicht
  • Product Merk ROMER
  • MPN S-95
  • Prijs $30.99
  • Gewicht 1,25 lbs.
  • Productafmetingen 8 x 4 x 5,5 inch.
  • Garantie Een jaar

Aanbevolen: