AmazonBasics Rolling Laptop Case Review: eenvoudig en budgetvriendelijk

Inhoudsopgave:

AmazonBasics Rolling Laptop Case Review: eenvoudig en budgetvriendelijk
AmazonBasics Rolling Laptop Case Review: eenvoudig en budgetvriendelijk
Anonim

Bottom Line

De AmazonBasics Rolling Laptop Case is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een lichte en slanke aktetas, maar die boven alles prioriteit geven aan een laag prijskaartje en een goede organisatie.

AmazonBasics Rolling Bag Laptop Computer Case

Image
Image

We hebben de AmazonBasics Rolling Laptop Case gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De essentie van de AmazonBasics Rolling Laptop Case zit in zijn naam. Het is een tas die vooral is gemaakt voor gebruik en wordt aangeboden tegen een spotprijs van Amazon.

Image
Image

Ontwerp: schoon en eenvoudig

Er zijn drie compartimenten ingebouwd in de AmazonBasics Rolling Laptop Case. Het hoofdvak is voor diverse items van alle maten, van kleding tot schoenen tot boeken voor overnachtingen. Er is nog een compartiment waarin je een laptop kunt plaatsen met andere papieren items zoals mappen en tijdschriften, en een derde compartiment voor kleine items zoals pennen, notitieblokken en visitekaartjes.

De laptophoes is gefactureerd om een laptop tot 15,6 inch te passen, maar we hebben ervoor gezorgd dat hij amper past op een 17-inch laptop (in de lengte was hij krap). Er is een band met klittenband die vermoedelijk is ontworpen om uw apparaat in de hoes vast te zetten, maar zelfs bij de kortste lengte deed de band niet veel om de laptop goed in de tas te houden, omdat de hoes zo breed is.

De telescopische handgreep heeft een drukknopvergrendeling voor veilige beweging als u luchthavens in- en uitrijdt.

De telescopische handgreep strekt zich uit tot 39 inch - het is een stijve handgreep, dus we hebben er veel mee gedaan. Het heeft een drukknopvergrendeling voor veilige beweging terwijl u luchthavens in en uit rolt. Het handvat kan ook worden ingetrokken en in de tas worden geritst als u het liever als een aktetas draagt. Er zijn twee stoffen handgrepen aan de bovenkant die aan elkaar kunnen worden vastgemaakt met een velcro-pad, waardoor je ze gemakkelijk kunt optillen en dragen als je de wielen niet kunt of wilt gebruiken.

Aan de achterkant van de tas zit een gleuf om een naamplaatje in te steken (tag niet inbegrepen). Maar echte beveiligingsfuncties, zoals afsluitbare ritsen, om te beschermen tegen diefstal zijn er niet. Dat is een belangrijk nadeel in ons boek.

Image
Image

Prijs: Zeer redelijk

Van alle opties die we hebben getest, is de AmazonBasics Rolling Laptop Case de goedkoopste, met een prijskaartje van minder dan $ 50. Het heeft niet de toeters en bellen van andere opties, maar je krijgt een goed gemaakte, basistas voor de prijs. Als je iets eenvoudigs en onopvallends nodig hebt, biedt dit een solide prijs-kwaliteitverhouding.

Je krijgt een goed gemaakte, basic tas voor de prijs.

Image
Image

Concurrentie: de enige echt budgetvriendelijke optie

De rollende laptoptassen van Solo Bryant en Perry Ellis zijn de belangrijkste rivalen, hoewel ze een paar upgrades en een iets steiler prijskaartje hebben.

De Solo Bryant-tas is een voor de hand liggend alternatief voor de AmazonBasics-tas, omdat deze een vergelijkbaar ontwerp biedt. De Solo Bryant-tas heeft een gewatteerd laptopvak dat plaats biedt aan een 17,3-inch laptop, wat de tas over het algemeen veelzijdiger maakt, maar er ook voor zorgt dat kleinere laptops losser in het compartiment zitten. De twee voorvakken met ritssluiting bieden ruimte voor mappen en mappen, evenals vakken voor pennen, visitekaartjes en al het andere dat u mee moet nemen. Het heeft ook een verborgen telescopisch handvatsysteem met drukknop en gevoerde handgrepen.

De Perry Ellis-tas is iets groter en meer boxy met een aantal extra functies. Er is voldoende ruimte in het hoofdvak voor wat de dag ook vraagt, van een extra paar schoenen tot een set gymkleding of zelfs een paraplu. Het heeft een gevoerde binnensleuf die is bedoeld voor een laptop tot 15 inch.

Het middelste vak biedt ruimte voor mappen en papieren, terwijl het voorvak een organizer biedt voor het opbergen van kleine spullen. Met een ingebouwd naamlabel kun je je tas labelen, en afsluitbare ritsen in zowel het hoofdvak als het middelste vak zorgen ervoor dat je waardevolle spullen beschermd zijn tegen snuffelaars en dieven.

Nog wat hulp nodig bij het vinden van de perfecte laptoptas op wieltjes? Bekijk onze lijst met de beste rollende laptoptassen die momenteel op de markt zijn.

Een goedkope en onopvallende tas die bijna alle vakjes aanvinkt

We ontdekten dat de AmazonBasics Rolling Laptop Case praktischer is dan we ons hadden kunnen voorstellen voor zo'n voordelige prijs. Het mist enkele van de extra beveiligingsfuncties van duurdere concurrenten, maar het is een goede keuze voor beginnende zakenreizigers of forensen die een tas nodig hebben die de basis goed op orde heeft.

Specs

  • Productnaam Rolling Bag Laptop Computer Case
  • Productmerk AmazonBasics
  • Prijs $39,54
  • Gewicht 51 lbs.
  • Productafmetingen 16,5 x 14,5 x 7,5 inch.
  • Kleur Zwart
  • Compatibiliteit 15-inch laptops of kleiner

Aanbevolen: