Solo Bryant Rolling Case Review: een betrouwbare tas voor uw woon-werkverkeer

Inhoudsopgave:

Solo Bryant Rolling Case Review: een betrouwbare tas voor uw woon-werkverkeer
Solo Bryant Rolling Case Review: een betrouwbare tas voor uw woon-werkverkeer
Anonim

Bottom Line

De Solo Bryant Rolling Case is een tas die er goed uitziet, je laptop opvult en een groot aantal kleine kantoorbenodigdheden bevat. De functies zijn eenvoudig maar zeer geschikt voor de behoeften van de meeste forensen.

Solo New York Bryant Rolling Case

Image
Image

We hebben de Solo Bryant Rolling Case gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

Als je vaak pendelt, begrijp je de waarde van eenvoudige, hoogwaardige reisuitrusting. Als je op zoek bent naar iets eenvoudigs en behoorlijk compacts - iets dat alles georganiseerd houdt terwijl je van en naar je werk gaat - dan is de Solo Bryant Rolling Case de juiste keuze. Het combineert ruimte, stevigheid en organisatorische kenmerken om een ongelooflijk praktische reistas te maken.

Image
Image

Ontwerp: eenvoudig maar volledig functioneel

De Solo Bryant-tas biedt geen toeters en bellen. Maar bij het testen ervan vonden we groot nut in zijn eenvoud. Gemaakt van polyester dat lang meegaat, het is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar ruimte, organisatie, veelzijdigheid en wat duurzaamheid.

Het gevoerde laptopcompartiment biedt plaats aan een 17,3-inch laptop, wat de tas in het algemeen veelzijdiger maakt, maar er ook voor zorgt dat kleinere laptops losser in het compartiment zitten. De twee voorvakken met ritssluiting bevatten opbergers voor dossiers en mappen, papieren, pennen, boeken, visitekaartjes en andere snuisterijen.

We vonden een groot nut in zijn eenvoud.

Er is een verborgen telescopisch handvatsysteem met drukknop (het handvat wordt ingetrokken en in de tas geritst) dat bij de gevoerde handvatten wordt geleverd. Je kunt de tas gemakkelijk oppakken en meenemen wanneer je door kleine ruimtes navigeert of overal waar de wielen niet ideaal zijn. Anders zijn de standaard rollerboardwielen compact en ogenschijnlijk duurzaam, hoewel ze beperkt in mobiliteit zijn - ze gaan alleen heen en weer, in tegenstelling tot de 360-graden draaiende wielen op meer high-end tassen.

Image
Image

Prijs: Fatsoenlijke prijs, geweldige constructie

Met de waarde die het biedt, is de betaalbare prijs van deze zaak het vermelden waard. Je kunt het meestal vinden voor ongeveer $ 70, en voor deze prijs raakt de Solo Bryant Rolling Case alle basisdingen die we nodig hebben in een mobiele kantoortas. Je offert de toeters en bellen van duurdere tassen op, maar het heeft nog steeds veel waarde en functionaliteit voor de prijs.

Het combineert ruimte, stevigheid en organisatorische kenmerken om een ongelooflijk praktische reistas te maken.

Image
Image

Concurrentie: Solo Bryant Rolling Case vs. Perry Ellis Rolling Laptop Case

Hoewel je zeker waarde en bruikbaarheid zult vinden in de Solo Bryant Rolling Case, zul je veel van hetzelfde vinden in de Perry Ellis Rolling Laptop Case voor bijna dezelfde prijs. Om tussen de twee te kiezen, moet je misschien de kleinste details afwegen.

De Perry Ellis Rolling Laptop Case is alleen geschikt voor schermen tot 15 inch, maar heeft ook vier sets spinnerwielen, afsluitbare ritsen en een telescopisch handvat met niet één, maar twee hoogtes voor zowel kortere als langere gebruikers.

De Solo Bryant Bag weegt iets meer, maar heeft een minder vierkante vorm, waardoor het mogelijk gemakkelijker is om zowel onder een vliegtuigstoel als in een bagagebak boven het hoofd op te bergen. Het heeft ook een garantie van vijf jaar (twee jaar langer dan de Perry Ellis Case).

Nog wat hulp nodig bij het vinden van de perfecte laptoptas op wieltjes? Bekijk onze lijst met de beste rollende laptoptassen die momenteel op de markt zijn.

Een betaalbare tas die in een laptop van elk formaat past en bijna dezelfde waarde biedt als de concurrentie

De Solo Bryant Rolling Case is op de beste manier duurzaam, veelzijdig, onopvallend en eenvoudig. Als je een tas wilt waarin al je mobiele kantooraccessoires kunnen worden geordend terwijl je te voet, met de auto, de trein of door de lucht reist - zonder de bank te breken - dan zal deze aan je behoeften voldoen.

Specs

  • Productnaam Bryant Rolling Case
  • Product Merk Solo New York
  • Prijs $64.80
  • Productafmetingen 17 x 8,75 x 14,75 inch.
  • Kleur Zwart, Zwart/Grijs
  • Compatibiliteit Geschikt voor een 17-inch laptop
  • Garantie 5 jaar

Aanbevolen: