InCase ICON-rugzakrecensie: draag het gewicht van de wereld

Inhoudsopgave:

InCase ICON-rugzakrecensie: draag het gewicht van de wereld
InCase ICON-rugzakrecensie: draag het gewicht van de wereld
Anonim

Bottom Line

De Incase ICON-rugzak is een duurzame tas die alle straffen aankan, comfortabel is voor een breed scala aan lichaamstypes en een ongelooflijk hoge prijs kost.

Incase ICON-rugzak

Image
Image

We hebben de InCase ICON-rugzak gekocht zodat onze deskundige recensent deze grondig kon testen en beoordelen. Blijf lezen voor onze volledige productreview.

De InCase ICON-rugzak heeft het formaat van een traditionele boekentas en is gebouwd om straf te ontvangen dankzij de duurzame nylon buitenkant en het frame met frame dat nooit verzakt of zijn vorm verliest, zelfs niet als hij tot aan de kieuwen is verpakt. De ICON heeft een zakje voor elke gelegenheid en beschermt je apparaten stevig, terwijl het past op elk lichaamstype. Het bleek een van de meest comfortabele tassen te zijn die we hebben getest, hoewel de hoge prijs ons een pauze geeft.

Image
Image

Ontwerp: gebouwd om lang mee te gaan

De Incase ICON-tas heeft veel duurzaamheid in een vorm die na een paar weken zijn vorm niet verliest. Het is gevoerd met veel vulling om een structuur te bieden die andere tassen missen, wat betekent dat de oorspronkelijke vorm zichzelf behoudt, zelfs bij het dragen van het zwaarste gewicht. Het 840D nylon is sterk en veegt gemakkelijk schoon, terwijl het ook een aangename esthetiek biedt. Het is ook een tas waar je je geen zorgen over hoeft te maken, dankzij de waterbestendigheid.

Het bleek een van de meest comfortabele tassen te zijn die we hebben getest, hoewel de hoge prijs ons een pauze geeft.

Deze structurele stijfheid heeft een keerzijde aan de draagbaarheid, omdat het de tas behoorlijk omvangrijk en moeilijker te vervoeren maakt. Dat vermogen om zijn oorspronkelijke vorm te behouden, maakt het echter ook tot een superieur opslagapparaat.

Lees onze koopgids voor laptops door.

Image
Image

Opslag: het is groter van binnen

De ICON-rugzak bevat een schokkende hoeveelheid goederen ondanks zijn relatief kleine formaat. Vijf buitenzakken, een binnenvak met ritssluiting, een speciaal 15-inch laptoppaneel en twee heupzakken bieden allemaal voldoende capaciteit. We zijn vooral fan van het met imitatiebont gevoerde vak bovenaan bij het hoofdhandvat, dat groot genoeg was voor onze Samsung Galaxy S8 en andere delicate apparaten.

De ICON-rugzak bevat een schokkende hoeveelheid goederen ondanks zijn relatief kleine formaat.

Een van de heupzakken doet ook dienst als stroomzak, met een kabelpoort waarmee je alles, van een externe batterij tot een mp3-speler, binnen handbereik kunt plaatsen. Deze zak is vooral geweldig omdat je de tas niet hoeft af te doen om er bij te kunnen.

Image
Image

Comfort: je bent nu een groot kind

We hebben meestal wat problemen met de meeste rugzakken vanwege de grote schouders en een dikke nek. Dat was bij de ICON niet het geval. De met schuim beklede borstbanden strekken zich uit op een manier die ons nooit een beperkt gevoel gaf. Evenzo waren de gevormde achterpanelen comfortabel en zorgden ze voor enige ventilatie in onze rug. Dat is een geweldige functie voor reizigers die de tas zes tot zeven uur per dag met zich meedragen.

Bekijk onze gids voor de beste koerierstassen die je kunt kopen.

Image
Image

Duurzaamheid: bescherming waar je het nodig hebt

We zijn blij te kunnen zeggen dat de nylon buitenkant van de ICON beter standhoudt dan de concurrentie, en ook gemakkelijk schoon te maken is als hij stoffig of vuil wordt. Een deel van deze bescherming komt doordat de tas voldoende bestudeerd is om zijn vorm te behouden, maar de binnenpanelen doen ook uitstekend werk om je apparaten goed te beschermen. We zouden willen dat de twee hoofdritsen aan de buitenkant van de tas in een hoes konden worden gestopt om ze minder opvallend te maken, maar het is verre van een dealbreaker.

Image
Image

Prijs: moeilijk voor de portemonnee

Voor een adviesprijs van $ 200 is de ICON een uitspatting als je je hele leven gewend bent geweest om goedkope tassen te kopen. Dat gezegd hebbende, het is een product van hoge kwaliteit en we denken dat de ICON het geld waard is als je niets dan het beste wilt. Onder de tassen die we hebben beoordeeld, konden we er geen vinden die perfect overeenkwam met de ICON in kwaliteit en functies.

Onder de tassen die we hebben beoordeeld, konden we er geen vinden die perfect overeenkwam met de ICON in kwaliteit en functies.

Competitie: Drie tassen komen binnen, één tas vertrekt

Van de tassen die we hebben getest, komen er maar twee in de buurt als een concurrent van de ICON: de Thule Paramount 24L Daypack en de Booq Cobra Squeeze Backpack. De meer betaalbare Paramount is een grotere, onhandigere tas die meer interne ruimte heeft dan de ICON, maar we waren geen fan van zijn plastic gespen en vreemde, rubberachtige onderkant. De schuimvoering en het blauwe interieur van de Thule doen echter uitstekend werk bij het beschermen van uw spullen.

De Booq Cobra-tas is qua prijs dichter bij de Icon, met een adviesprijs van $ 195. De Cobra heeft een heleboel functies, waaronder een unieke barcode-ID die kan worden gebruikt om een gebruiker te herenigen met zijn tas als deze ooit kwijtraakt. Het is ook vergelijkbaar met de ICON omdat het compacte formaat een hoop opslagruimte verbergt. De Cobra voelt echter goedkoop aan op een manier die zo'n dure tas niet zou moeten doen, en is lang niet zo comfortabel om te dragen.

Een rugzak die zijn prijskaartje waard is

Hoewel de InCase ICON de veelzijdigheid van het converteren naar verschillende draagmodi mist en een aardige cent kost, maakt het dat goed in pure kwaliteit en duurzaamheid. InCase heeft een fantastische tas gemaakt die bestand is tegen de slijtage van het dagelijkse dragen en tegelijkertijd de broodnodige bescherming en interne ruimte biedt.

Specs

  • Productnaam ICON-rugzak
  • Product Merk Incase
  • SKU CL55532
  • Prijs $199.95
  • Gewicht 2.65 lbs.
  • Productafmetingen 19 x 13 x 9 inch.
  • Kleur Zwart, Marine, Antraciet, Dieprood
  • Type materiaal 840D Nylon
  • Garantie Een jaar beperkt
  • Verwijderbare bandjes Nee

Aanbevolen: