Mew vangen in Pokémon Red en Blue

Inhoudsopgave:

Mew vangen in Pokémon Red en Blue
Mew vangen in Pokémon Red en Blue
Anonim

De release van Pokémon Blue, Red en Yellow op de Nintendo 3DS introduceerde een hele nieuwe generatie in de games waarmee het Pokémon-fenomeen begon en laat oude fans genieten van een nieuwe reis door Kanto. Gelukkig heeft Nintendo de interessante en nuttige glitches niet verwijderd tijdens de overgang. Je kunt een heel specifieke reeks acties gebruiken om de 151e Pokémon Mew te krijgen. De onderstaande gids laat je precies weten wat je moet doen om dit stukje Pokéhistory te zien.

Mew's kenmerken

Soort: Nieuwe Soort

Type: Psychic

Abilities: Synchroniseren

Weaknesses : Ghost, Dark, Bug

Hoogte (ft): 1' 4 "

Gewicht (lbs): 8.8

Mew is gewoon een geweldige Pokémon. Afgezien van alleen maar opscheppen, is Mew een super veelzijdige Pokémon. Het kan elke HM of TM leren, en dit stelt je in staat om in principe een volledig aangepaste Pokémon te maken.

Vereisten voor de Mew Glitch

Image
Image
  • Toegang tot Cerulean City
  • Mag de trainer links van Nugget Bridge niet hebben verslagen.
  • Mag de Youngster niet verslagen hebben op Route 25.

De trainer van Nugget Bridge

Zodra je Cerulean City hebt bereikt, moet je de trainers ontruimen op Nugget Bridge in het noorden. Bovenaan de brug, links in het grasveld, zie je een trainer. Vecht niet met hem. Je moet echter om hem heen lopen naar zijn grasveld en een Abra vangen.

Wis (bijna) de hele route 25

Ga naar Route 25 en versla iedereen behalve de trainer op de foto links. Als je dit eenmaal hebt gedaan, zorg er dan voor dat je het opslaat (Als je niet opslaat, verpest je dit misschien voor altijd). Dit is essentieel, als je tegen deze trainer vecht, is het nog steeds mogelijk om een Mew te glitchen, maar deze methode niet voor de rest van je spel te gebruiken.

Lijn op het veld

Ga terug naar de top van Nugget Bridge en ga in een rij staan met de trainer links in het gras. (Zorg ervoor dat je op één lijn staat met de trainer, maar dat hij buiten beeld is.) Zorg ervoor dat hij één vierkantje verwijderd is van het scherm en houd omlaag ingedrukt en start tegelijkertijd.

De storing starten

Als het werkt, zie je het menu en kijkt de trainer naar je. Omdat het spel de menupers registreerde, heb je de kans om weg te teleporteren met je Abra. Doe dit onmiddellijk, als je dat niet doet, zul je uiteindelijk met deze trainer vechten en zal de glitch niet werken.

Zorg voor de jongere

Ga nu terug naar de trainer tegen wie je niet hebt gevochten op Route 25 en zorg ervoor dat hij je tegenkomt en het gevecht begint.

Als je het gevecht activeert door met hem te praten met de A-knop, zal het spel gewoon crashen.

Bijna daar

Gebruik teleport nadat je met hem hebt gevochten. Je bent terug in Cerulean City. Loop terug naar Nugget Bridge en Route 24, net zoals je twee keer eerder deed.

Eigenlijk Mew vangen

Zodra je de grens tussen Cerulean City en Route 24 overschrijdt, wordt je menu geopend. Als je het sluit, bevind je je in een gevecht met een Level 7 MEW. Zorg ervoor dat je een Pokémon meeneemt die slaappoeder kent, en een paar Pokémon met een laag niveau die de gezondheid van Mew kunnen schaden, want hem vangen is lastig met standaard Poké Balls en dat is alles wat je op dit moment hebt.

Aanbevolen: