Hoe Twitter Blue waardevoller kan zijn

Inhoudsopgave:

Hoe Twitter Blue waardevoller kan zijn
Hoe Twitter Blue waardevoller kan zijn
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Twitter Blue is de abonnementsservice van Twitter die extra functies ontgrendelt.
  • Het bedrijf heeft aangekondigd van plan te zijn de prijs van Twitter Blue te verhogen van $ 2,99 per maand naar $ 4,99 per maand.
  • Ondanks de prijsverhoging, mist Twitter Blue nog steeds de functies die mensen willen.
Image
Image

Twitter Blue is de abonnementsservice van het sociale netwerk die speciale functies ontgrendelt, maar met het nieuws dat de prijs stijgt, komt er nog meer ontevredenheid over wat het biedt.

Twitter heeft onlangs bevestigd dat het van plan is de prijs van Twitter Blue vanaf oktober te verhogen van $ 2,99 per maand naar $ 4,99 per maand. Dat is een opvallende hobbel en er worden geen nieuwe functies toegevoegd. En zelfs degenen die er al zijn, zijn teleurstellend volgens abonnees en mensen die de sociale ruimte observeren.

"De eerste introductie van Twitter's abonnementsconcept Twitter Blue is door gebruikers niet als een succes gestold, maar het platform kondigde een aanstaande prijsverhoging aan", vertelde social media-consulent Katie McKiever aan Lifewire via een direct bericht. "De grootste kritiek die ik op het huidige abonnement zie, is dat de vergoeding niet gerechtvaardigd is gezien de functies die je krijgt." Toch neemt die vergoeding toe.

Twitter Blue mist het doel op het gebied van functies

Twitter Blue wordt geleverd met een handvol functies voor die maandelijkse uitgave van $ 4,99. Ze bevatten een functie 'Verzenden ongedaan maken' waarmee mensen een tweet voor een korte tijd na het verzenden kunnen annuleren. De mogelijkheid om aspecten van de Twitter-app aan te passen is een van de weinige functies die mensen waarderen. Bloomberg-journalist Mark Gurman zegt dat dat de enige reden is dat hij momenteel beta alt voor Twitter Blue.

Andere functies zijn onder meer het instellen van een NFT als profielfoto van een gebruiker en advertentievrije artikelen van uitgevers die zijn aangemeld bij het Twitter Blue Publisher-netwerk. Is dat genoeg om een prijsstijging naar $ 4,99 per maand te rechtvaardigen? De eerste reactie op Twitter, van alle plaatsen, suggereert van niet.

"Deze verandering helpt ons om door te gaan met het bouwen van een aantal van de functies waar je om hebt gevraagd, het verbeteren van de huidige waar je al van houdt, en het ondersteunen van onze missie om journalistiek te ondersteunen", zei Twitter in een e-mail aan abonnees- misschien overschatten hoeveel die specifieke functie wordt gebruikt. Gezien het een functie is die Twitter waarschijnlijk een aardige cent gaat kosten, is het een functie waar maar weinigen naar lijken te verwijzen als ze zeggen waarom ze betalen voor Twitter Blue.

Sommige van degenen die wel betalen, overwegen hun abonnement op te zeggen als gevolg van de prijsverhoging. Social media-consultant Matt Navarra tweette over het nieuws en ontving berichten waarin werd gesuggereerd dat de functies de prijs die Twitter vraagt niet rechtvaardigen. “Ik zou Twitter Blue na oktober hebben verlengd, maar er is niets anders dan een logo en themakleuren die het $ 5 /m [waarde] maken. Ik zeg af na oktober', twitterde Jeremy Molina, een techblogger.

De functies die mensen echt willen, zijn nergens te zien

Het grote ding dat Twitter-gebruikers zeggen dat ze bereid zouden zijn te betalen, is degene die het bedrijf niet op tafel lijkt te leggen - een advertentievrije tijdlijn. Surfen op Twitter met behulp van de eigen apps en website van het bedrijf betekent gebombardeerd worden door advertenties - Twitter's manier om geld te verdienen.

Image
Image

Maar als je apps van externe ontwikkelaars gebruikt, verdwijnen die advertenties, hoewel andere functies zoals Spaces, Communities en polls daarbij horen. Zouden mensen betalen om de advertenties te verwijderen en toch toegang te krijgen tot die first-party functies? Velen zeggen dat ze dat zouden doen, en cruciaal, veel van hen betalen nog niet.

"Ik geloof dat Twitter Blue het aanbieden van een ervaring zonder advertenties voor zijn abonnees een waardevolle functie zou zijn", bevestigde McKiever. Het is misschien de functie die mensen genoeg reden zou geven om Twitter te betalen voor een dienst die gratis is sinds de oprichting in 2006. Het idee dat mensen niet voor Twitter willen betalen, is waarschijnlijk een misvatting, maar ze willen waar voor hun geld. hun geld. Op dit moment betekent dat het verwijderen van advertenties.

Een echte edit-knop zou weer een stap in de goede richting zijn. Twitter Blue laat mensen momenteel een tweet ongedaan maken en hoewel vergelijkbaar, is het in de praktijk heel anders. Als u het verzenden van een tweet ongedaan maakt, wordt deze binnen een bepaald tijdsbestek verwijderd. Door een tweet te bewerken, kunnen mensen typefouten corrigeren, een veelvoorkomend verzoek. Een ander is niet veel meer dan Twitter peacocking.

"Twee belangrijke functies die ik keer op keer hoor en die Twitter Blue van onschatbare waarde zouden maken, zijn ofwel een echte bewerkings-tweetfunctie of een exclusieve profielweergavebadge", zegt McKiever.

Aanbevolen: